PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Lara i Violetta

ocenił(a) serial na 10

Co myślicie o ich rozmowie w dzisiejszym odcinku.

ocenił(a) serial na 7
sara637

myśle, że Lara bez sensu naskoczyła na Violette :D

ocenił(a) serial na 2
sara637

Moim zdaniem Lara miała rację. Skoro Violka podobno nie czuje już nic do Leóna, to po kiego czorta za nim łazi i się go czepia? I jeszcze te ostrzeżenia przed nim, bo jest złym człowiekiem i tak ją zranił, żałosne.

ocenił(a) serial na 4
tears_in_heaven

Taa... Popieram... Zresztą, kto tu kogo zranił, jeżeli już...

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Zgadzam się. Mogę? =)

ocenił(a) serial na 3
sara637

Kibicowałam Larze. Chciałam, żeby walnęła Violkę. Ale by był piękny plaskacz, o matko :3 Odbił by się w tej tapecie i pozostał na wieki <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co ty, za takie rzeczy idzie się do więzienia. Kastiżiowie są świętsi od rodziny królewskiej.

KeThA

Lara mogła jej przylać z plaskacza, ale w ogóle najbardziej mnie rozwaliła mina Violki Xd Boże o ona ma z twarzą xD
Serio przydałby jej się porządny plaskacz może by jej się coś tam naprostowało ;p

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Mi się chciało śmiać przy wspomnieniach Violki, kiedy Diego powiedział, że z każdym dniem coraz bardziej mu się podoba czy coś takiego, a ona przygryzła tak wargę, że przez chwilę wyglądała prawie jak Jade.

tears_in_heaven

Tak to też było dobre XD a
Najlepsze są jej miny to są te jak udaje zamyśloną xD A niestety jej twarz głębszą myślą nie skażona ;p

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Wczoraj mnie rozwaliła frustracja podczas jej rozmowy z Federico. Przyciska ta sierota poduszkę do twarzy, a ja kibicuję, żeby popełniła samobójstwo przez uduszenie. Niestety, nie udało jej się. ;C

tears_in_heaven

Jezu już się bałam , ze jestem jakąś psychopatką, ale też pomyślałam o tym, że mogłaby się udusić. Fede mógł jej nawet pomóc, ale nie ;c
Bo gdyby nie było Violki to potem jeszcze tylko Germana - geniusza zła (nie ma to jak się przebierać w parku) usunąć i serial od razu by się zrobił lepszy.

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Zgadzam się. Dzisiejszy odcinek był nawet całkiem sensowny, Bromila była boska, Gregorio świetny. Ewentualnie Anę można by wepchnąć pod jakiś pociąg. Jak mnie ta laska wkurza, to się w głowie nie mieści.

tears_in_heaven

Nie wiem Bromiła mnie jakoś ostatnio denerwuje ;p
Anka mnie tak wkurza i jeszcze ten dubbing -.- ja bym pozabijała im tam w ogóle połowę bohaterów ;p

ocenił(a) serial na 2
karolina199

A ja ich lubię, sto razy lepsi od Caxi.
Lista do odstrzału: Violka, German, Ana, Marco (chyba, że się synek ogarnie), ew. León. Nie mam innych pomysłów.

tears_in_heaven

Nie no Caxi to był najgorszy ale na szczęście też najkrótszy miłosny epizod w tym serialu. Ja byłam za Semi, chociaż zrobili z Seby strasznego dupka.
Popieram! Dodałabym Jackie ale na szczęście ona już sama znikła.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Po części Viola i Leon nie robili nic złego. Tylko rozmawiali.
Jednak Lara chodzi z Leonem, a nie Viola więc niech zajmie sobą, a nie lata za cudzymi chłopakami.
( to wyglądało strasznie, ta Lara wyłaniająca się zza drzewa. :D jak Slender. )

ocenił(a) serial na 8
sara637

Lara zirytowała mnie bardziej niż do tej pory. Nigdy za nią nie przepadałam a teraz pokazała, że przypomina Ludmiłę, która co rusz posuwa się za daleko.