Jeszcze zobaczymy, czy zrobisz.
(No jasne, jest nas tylko trzynaścioro na jednego faceta, któremu na dodatek nie wolno użyć czarów, nie mamy szans.)
Trzynaścioro? o.O Okay, dobra nie wnikam. Ja się zmywam :D
Widzisz, on mnie ignoruje. Kazałam mu kota nakarmić, a nawet nie odpowiedziałam :D
Do jutra, siostrzyczko ;*
Nie tak długo :D I tak dobrze, że już wstałam ^^
Noo... Bo ja go potrzebowałam tylko do wymiany, a projekt się skończył to mi niepotrzebny xD
No jak tak można, ja się pytam?
Idę o zakład, że twój men nie nakarmił ci kota.
Wstawać tak wcześnie, czy co? xD
Nie nakarmił. Kot głodował całą noc. Do niego to mówić jak do ściany! Co za człowiek
Wcześnie o dwunastej? Czy tylko mnie o dziewiątej wyganiają, że się za długo wyleguję?
W radiu leci "Bema pamięci żałobny rapsod" - nie wierzę. xD
Nie, ja wstałam o dziesiątej :D Weź pod uwage, że wróciłam o trzeciej... Normalnie mi każą wstawać o 9.30 :D
Nie słucham radia xd
Dobra, dobra. Już nie wynajduj wymówek.
Trzeba się ukulturalniać! :D Nie, ja też nie słucham, ale leci polski top wszech czasów w trójce i puszczone jest od dziesiatej na okrągło. A czasem się nawet trafi coś fajnego.
Tak, kochanie, właśnie wybieram się na osiemnastkę, więc proszę Cię, bądź dzisiaj grzeczny i nakarm kota.
O nie, ominęło mnie mleko?
Może coś jeszcze zostało?
<podstawia kieliszek z nadzieją>
A w sobotę będę, oczywiście, takiej okazji na mleko i ogólnie nie przepuszczę xd
Ech, co za życie. Joanna ma w sobie Annę, a Anna to Ania, a Ania to prawie Angie. xD Cóż, moja logika jest fajniejsza. :D
No patrz, znowu dzisiaj musiałam płakać. Miało być dobrze, a tu wchodzisz na tą nienormalną stronę i ocean.
Wiesz kto to The Vamps i One Direction? Biebera na pewno znasz i jego fandom, także nie pytam, ale... Znasz?
No to to są moi idole, Brada mam na ikonce, wcześniej miałam też ich, więc tak.
Znalazłam taki artykuł, że mają grac z Selinką (Gomez) na koncercie. Taki z sierpnia, wtedy mniej więcej wyszło Can We Dance. Nie byli JESZCZE tak znani, ale było tam napisane, że JB może czuc się zazdrosny, bo Jelena i wgl.
Directioner i Beliebers w komentarzach <<<
Ta, nie ma to jak obrażac czyiś idoli...
Nie jest to jakoś wybitnie lubiana postać, przynajmniej tu. W każdym razie, technicznie rzecz biorąc nikt do mnie na co dzień Wioletta nie mówi, raczej w oficjalnych sytuacjach ;D
Sebek, w szkole po prostu Wiola. Wioletta tylko niektórzy profesorowie, raczej okazyjnie przy sprawdzaniu listy.
Myślimy o szkole poza szkołą, nie no, gratuluje xD ale dobra, wiem, że niektórzy nie są tak nienormalni jak ja...