PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy w wakacje Violetta będzie leciała? Bo, nie wierzę, że to mówię ale chciałabym aby była przerwa w wakacje! Przecież fani Vilu nie chcą przegapić żadnego odcinka prawda?? A też muszą odpoczywać, a jak wyjedziemy np. nad morze, na jakieś obozy itp. to przegapimy mnóstwo odc. a na necie trudno znaleźć odc. po polsku! Mam nadzieję, że diżnej(piszę tak, bo mi się wyświetli, że mam link w temacie) będzie tak rozsądny i zrobi przerwę w wakację.

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

Będą zapewne przerwy powtórkowe co 20 odcinków tak jak teraz. Wszystkie odcinki po polsku są na stronie novela . pl (oczywiście te, które puszczono już w telewizji)

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Wg. moich obliczeń, odcinki powinny wypadać tak:
12 maja - 7 czerwca - powtórki 21-40.
10 czerwca - 5 lipca - odc. 41 - 60.
8 lipca - 2 sierpnia - powtórki 41-60.
5 sierpnia - 30 sierpnia - odc. 61-80.
Ale nie jestem tego pewna xD

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

polskie odcinki są anyfiles bez logowania się.

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Ciągle ktoś pyta się na fb DC czy będą nowe odcinki w wakacje to oni odpowiadają '' Na nowe odcinki zapraszamy od 10 czerwca '' chyba pytania nie rozumieją.... Przydałoby się napisać coś w stylu '' Dzień dobry wiem już o tym, że nowe odcinki będą leciały od 10 czerwca, ale moje pytanie brzmi czy nowe odcinki będą leciały także w wakacje , czy nastąpi przerwa ? ''

ocenił(a) serial na 6
BlackGirl_1

oni są upośledzeni

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Zgadzam się z tym ;p

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

No cóż, nic ci na to nie odpowiedzą, tylko wyślą ci znów o nowych odcinkach od 10 czerwca, ponieważ robią tylko "kopiuj" i "wklej". Na tym polega ich odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJullka

Oni mają nas w dupie. :P