PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Widzę, że coraz więcej osób zaczyna dostrzegać wady tego serialu, włącznie ze mną. Dlaczego ci ludzie (czyt. reżyser, producenci, itd) musieli tak zepsuć ten serial, wszystko tu jest takie kiczowate i przewidywalne, zresztą jak większość seriali z wytwórni Disney'a. Praktycznie wszystkie seriale DC opierają się na tym samym schemacie. Czy oni już nie mają pomysłów na bardziej oryginalną fabułę? No ludzie...
Taa, a główna bohaterka, jest bez wyrazu, ciągle to samo:
"O ja biedna, którego kocham?
Tatuś mnie okłamuje"
Mam nadzieje, że w 3 sezonie zajdą dobre i duże zmiany, bo zaczynam tracić wiarę w seriale dla młodzieży i przestane oglądać TV, z sezonu na sezon wszystkie seriale robią się gorszę...
Muzyka w serialu jest dosyć fajna, to akurat jeden z tych aspektów, który mam nadzieje, się znacząco nie zmieni, o aktorstwie się nie wypowiadam bo to młodzi i dopiero zdobywający doświadczenie aktorzy.

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Aktorstwo jest w porządku. Może prócz Tinki i Horhe... Ale reszta daje radę. Problem leży w tej fabule. Myślę, że tak jak mówisz - nie mają oryginalnych pomysłów. A z tego, co wiem nie przyjmują żadnych pomysłów od oglądających - tak działa cały Disney. Mam nadzieję, że cośsię poprawi w trzecim sezonie, ale i tak wątpię, żeby fabuła była jakaś błyskotliwa. Ja będę oglądać z nadzieją na moje Germangie. Jeżeli i w trzecim sezonie się go nie doczekam - "Violetta" zostanie przeze mnie wyklnięta na wieki wieków. Maxi bez loczków... Ludmi w krótszych... Violka z tatuażem... To będzie ciekawie, nie powiem.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

No ciekawe, ciekawe, zobaczmy co z tego wyniknie, na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość. Tak wg, to fajna profilówka xD

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Pożyjemy, zobaczymy.... Hahahaha, no wiem. XD

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Mnie bardzo denerwuje, że z Naty robią idiotkę. Najbardziej Polska, przez dubbing. W oryginalnej wersji ma normalny głos, a w polskiej głupkowaty i denerwujący.

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Nie mam nic do dubbingu, ale jednak wolałabym napisy, ale wiadomo ten serial oglądają też dzieci, które jeszcze porządnie pisać nie potrafią a co dopiero szybko.
Ogółem moim zdaniem Wielka Brytania poległa z dubbingiem niektórych postaci o piosenkach już nie wspominając, a powód ten sam co w naszym kraju, niestety stereotypowo DC to kanał dla dzieci od 7- 15 lat, więc mają gdzieś starszą widownie.

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Czytać, nie pisać. :D

ocenił(a) serial na 3

tak właśnie edytowałam :D

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Dobra, już widzę. :)

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

a co dopiero szybko czytać

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Jak tam wolę jak jest dubbing, bo często oglądam ''Violetta'' z telefonem w ręce i tylko słucham odcinek. Chodzi o to, żeby dubbingerka Naty nie robiła z niej idiotki i mówiła normalnie.