PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Parki na koniec 2 sezon Violi
Tomas y Violetta
Leon y Lara
Diego y Ludmiła
Maxi y Camila

więcej nie pamiętam

PS: Te parki znalazłam po zapytaniu na zapytaj onet

ocenił(a) serial na 8
VIOLETTAyLEONforever

To, że tak ci powiedzieli na Zapytaj.onet, nie znaczy, że tak będzie. xD
Maxi y Camila? - Oj, wątpię.

ocenił(a) serial na 3
VIOLETTAyLEONforever

Cami i Maxi po pocałunku przyznali że nic do siebie nie poczuli

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

No właśnie. I dobrze - Naxi forever! <3 (xd)

ocenił(a) serial na 3
julia_555

NAXI jest najlepszą parą. I Tomas z Violą? Viola będzie z Leonem, bo tego chcą widzowie, a to przecież DC

VIOLETTAyLEONforever

I po co taki temat, co? Jedyna możeliwa para to Ludmiła i Diego. Wiesz co.. nie no brak mi słów. A jak byś żądała pytanie kiedy urodził się Fryderyk Chopin i ktoś by ci napisał, że w 2012 to też byś uwierzyła?

ocenił(a) serial na 10
Nati2602

Tomas z Violettą ? Hahahaha -.- . Myślisz,że jak nie było go cały sezon i nagle się pojawi to będzie z Violą ? hahaha xd Zabawna jesteś jak w to wierzysz ; dd

Nati2602

i ja jeszcze dorzucę Maxiego i Naty do możliwych par :)

kislowa

No tak, ale chodziło mi o te które wpisała.

ocenił(a) serial na 10
VIOLETTAyLEONforever

Dlaczego Pablo mówił w wywiadzie, że go nie będzie w "Violetta 2", a tu wszyscy mają cudowne pomysły, że będzie, ponieważ ma kilka fotek z ludźmi z serialu? Dodatkowo, gdyby miał być pewnie skomponowałby nowy smętny hit Studia, a na płycie go nie było.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Niektórzy widocznie wiedzą lepiej od niego czy będzie czy nie xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

W ogóle słyszałam, że gazety argentyńskie piszą, że on będzie, ale to co z wywiadem? okłamał nas? jaki by miał w tym interes?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Może tak specjalnie powiedział, żeby było wielkie zaskoczenie, że Tomas wrócił. Ja nie chcę żeby wracał! Na co on potrzebny!! xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Też nie rozumiem na co on tam. Już i tak ma być tyle problemów, a ja muszę czekać na 41 odcinek, by zobaczyć dalszy ciąg rozmowy Marco (który zajebiście wygląda w tej charakteryzacji) i Francesci po tym jak powiedziała, że wraca do Włoch. No, bo chyba się nie popłacze XD Chcę usłyszeć jego głos, on takim ładnym, spokojnym tonem mówi w 40 odcinku. Ja już się uzależniłam od Marcesci.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ostatnio tylko siedziałam i oglądałam ten filmik, który przetłumaczyłaś nie wiem ile razy xd Nie mogę patrzeć na Francescę z Tomasem, niedobrze mi się robi, gdy widzę ich razem. Mam nadzieję, że nie wmieszają Tomaszka w Marcescę ani w Leonettę, jeśli wogule się pojawi;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

O boże. Nawet nie pomyślałam, że mógłby się wmieszać w moją Marcescę. Mój tata wczoraj oglądał ze mną Violettę i była ta scena, że Federico, Luca i Francesca śpiewają to mój tata skomentował "Włoch do włocha. Nawet w obcym kraju przyciąga. Pewnie będą razem" i chodziło mu o Fede i Fran, a ja mu na to "Co? Chcesz połączyć Federico i Luce?". Mój tata twierdzi, że mogliby być razem, ale ja mu zaczęłam robić cały wywód o cudowności Marco.
W ogóle zaczynamy go z Julką wkurzać, bo od kiedy zaczęłyśmy w poniedziałek tłumaczyć filmiki to lubimy czasami sobie po hiszpańsku coś powiedzieć, nie najlepiej nam to wychodzi, ale czasami potrafimy i tata twierdzi, że my przed nim jakieś sekreciki mamy i teraz szeptać nie musimy, bo obie zaczynamy ogarniać ten sam język.
W ogóle zaczął się przyzwyczajać do mojego "Increible", kiedy opowiada mi jakąś historie albo oglądam z nim wiadomości. Ah, co za szczęście, że wolne miał tylko w poniedziałek i wtorek, bo bym zwariował z tym, że on by mnie wkurzyć zaczyna gadać po niemiecku.
Dobra, a wracając do tematu - jakby Tomas wrócił to tylko, by latał z miną zbitego psa i gitarą.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Bo jak Fran wyjedzie do tych Włoch i się spyknie z Fede... Dobra to bardzo czarna wizja, nic nie mówię ;p Niemiecki jest bardzo fajny, nie wiem co ludzie do niego mają, ;) Tomasek łazi z tą gitarką i minką zbitego psa, ale i tak zawsze musi coś namieszać. Już widzę w wyobraźni jak Violka i Fran do niego lecą jak wróci, dlatego nie chcę żeby wracał!!! Chociaż szybciej Violka niż Fran;00

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nic nie mam do niemieckiego, ale uczę się go dłużej niż hiszpańskiego i nic z niego nie ogarniam, oprócz liczenia do stu i przedstawiania się. Nie sądzę, by Fran w końcu wyjechała do Włoch, dlatego że jest traktowana jak główna bohaterka i Lodovica nie miała nawet przerwy od zdjęć, tylko codziennie jeździła na plan. ;)
O boże... Wyobrażam to sobie, Fran rzuca Marco, Violetta Diego i nie myśli już o Leonie tylko obydwie uwieszają się na szyi Tomaska.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A on stoi z tą swoją miną zbitego psa i jak zwykle nic nie ogarnia xd Tak sądzę, że Fran nie wyjedzie, to by było bez sensu;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Musieli nas pozostawić w zastanowieniu, załamanie. Na szczęście zbliża się poniedziałek, chociaż u nich to będzie lecieć o 23 naszego czasu, więc pewnie do wtorku muszę czekać.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

On jest potrzebny do Leomasa.

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Och, jak mogłam zapomnieć o Leomasie xd Głupia ja;)

użytkownik usunięty
VIOLETTAyLEONforever

Dam ci radę. Nie wierz w zapytaj. onet. pl. Mhah, wierz mi, każdy może sobie na pisać co chce. Jakby ci napisali, że Violetta będzie z Antonio, to byś uwierzyła? Mh.

VIOLETTAyLEONforever

Pablo Espinosa (Tomas) miał początkowo pojawię się w ostatnich odcinkach 2 sezonu i być z Violą. Jednak później wyczytałam z odpowiednich źródeł, że chyba się nie pojawi. Za to Violetta wyjedzie do Madrytu a Leon poleci jej szukać. Leon na 100% nie będzie z Larą.
Poczytaj sobie tutaj:
violettapl.blogspot. com

VIOLETTAyLEONforever

błagam jakby wrócił nagle i nic z dupy ni z pietruchy (jak mawia moja babcia) skónczyło by sie tak ze bylby z Viola to by bylo calkiem bezsennsu,
cały sezon Violka wielce kocha Leona to Diego, a tu pojawia sie Tomi i co nagle rzuca sie na niego no błagam?

użytkownik usunięty
VIOLETTAyLEONforever

Ale bzdury... Nie wierz we wszystko co czytasz w internecie. Gdyby było napisane, że Leon miałby być z Olgą, to też byś uwierzyła?