PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

NIE! NIE! NIE!

ocenił(a) serial na 10

Tylko nie to.
1. Leon śpiewa dla Lary, nawet Camila i Francesca to zauważyła.
2. Pocałunek Maxiego i Camili w 26, ja CHCE NAXY ! Nawet już dopasowałam tą Camile do Dj'a.
Oraz na koniec dla mnie najgorsza wiadomość
KŁÓTNIA FRANCESCI I MARCO W ZAPOWIEDZI 27. I jeszcze jakiś Alexandro.

MagdaJulka

przecież nie może być wiecznie słodko ;) może przez tego Alexandro się pokłócili (mam nadzieje że nie na długo)

ocenił(a) serial na 10
malaikat

No wiem, że nie może być wiecznie słodko, ale i tak się wkurzyłam xD

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Mi się wydaje, że z tym Alexandro, to Fran to zrobiła, by Marco był zazdrosny, bo już po tym jak się pokłócili i jeszcze specjalnie jak widziała, że on tam idzie to ona się drze "ALEXANRO!". Myślę, że specjalnie, by Marco to zobaczył.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

1. Mam nadzieję, że robi to tylko po to żeby Viola była zazdrosna. Jak nie to się niesamowicie wkurzę.
2. JA CHCĘ NAXI!!!!!
3. Jak się nie pogodzą to zabije... A ten Alexandro niech się odwali!
;(

ocenił(a) serial na 10

1. Nie, bo przecież nawet nalegał, by Viola nie przychodziła na to przyjęcie. W ogóle w zapowiedzi 27 odcinka, jak była jej końcówka, to chyba Leoś mówił do Diego, że chce by Viola była szczęśliwa dlatego daje sobie z nią spokój i chce by Diego z nią był. Nie do końca tak to powiedział, ale nie mam teraz przed sobą tego filmiku.
2. Ja też, jakoś nie chcę łączyć Camilę i Maxiego, bo dla mnie to są przyjaciele. A i tak zaczyna mi się wydawać, że ten Maxi to tylko kobieciarz i tyle.
3. Myślę, że się pogodzą. Ogółem to Marco się chyba najpierw na coś wkurzy, a potem Fran mu siądzie na ambicje, zobaczy ją tulącą się z jakimś chłopakiem - Alexandro, jak zrozumiałam z jej krzyku ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

1. Może Violka wreszcie doceni co ma, bo głupia laska jest...,
2.Maxi nie pasuje do Camili do jasnej ciasnej! Ona jest od niego wyższa - zacznijmy od tego. W ogóle jak zobaczyłam ten filmik to strasznie się zawiodłam! A wiecie,c zemu? Bo on już później raczej nie będzie z Naty, bo oni ze sobą ... nie są, no ale w sensie kręcą pod koniec 1 sezonu... A tak bardzo chciałam ich jako parę :(
3. Tylko nie jakiś Alexander nieszczęsny! Ja kocham Marco prawie tak samo jak Naxi!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

1. Może, jak usłyszy, że chcę by ona była szczęśliwa z Diego.
2. Też uważam, że nie pasują do siebie, a Naty i Maxi to nawte wzrostowo idealne dopasowanie.
3. A ja kocham Marco nawet bardziej od Naxi

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Błagam Cię, oni na prawdę robią wszystko na odwrót niż ja chcę. Viola+Leon oni wstawiają Diega. Miałam nadzieję, że to koniec tych idiotów latających za Violą, aale nie, moż jeszcze jakiegoś dorzucą! Dali Camilę z Maxim - zdegustowana tym jestem. A JAK FRAN NIE BĘDZIE Z MARCO to mnie coś trafi...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No też się chyba wkurzę, ale ostatnio wpadło mi okropny pomysł na jaki mogą wpaść twórcy tego serialu - Marco jako kolejny zalotnik Violi. Chyba by zawału dostała, jakby tak spieprzyli do tego stopnia, że nawet jemu by się podobała się Violcia. Bo jest jednym z rzadkich chłopaków, którym się ona nie podoba.
Andres - ale myślę, że to tylko dlatego, bo podoba się jego kumplowi
Maxi - Ale to taki kobieciarz, że obawiam się, że może mu się jeszcze spodobać
Napo - Go już w drugim sezonie nie ma, ale może jakby posiedział dłużej to kto wie

MagdaJulka

Jako fanka (ostatnio chyba tylko) Leona stwierdzam że przy Larze częściej się uśmiecha niż przy Vilu

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Racja.

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Ja chce i temu kibicuje, by Leon był z kim chce i nie będę zła gdy będzie z Larą, ale to raczej oczywiste, że tak czy inaczej wróci do Violi

MagdaJulka

będzie źle jak wybierze More (sister Diego jeśli się jednak pojawi ;) )

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Właśnie słyszałam, że ma się pojawić jakaś Mora, siostra Diega. A co? Ma zarywać do Leona, bo widziałam zdjęcie i będzie całkiem ładna

MagdaJulka

poza imieniem i że siostrą Diego to niewiele wiadomo może pojawi się dopiero w 2 połowie sezonu

ocenił(a) serial na 10
malaikat

JEST! NIE JESTEM OSTATNIĄ FANKĄ LEONA!!! HURRA! Ojj...pisnęło mi się i mama w pokoju ........... do rzeczy : Chciałabym aby Leoś był szczęśliwy, ale bardzo nie przepadam za Larą. Wydaje mi się jakąś kombinatorką i zalotniczką ...

malaikat

ja go kocham i będę zawsze ♥

ocenił(a) serial na 3
IamSaranna

Leon według mnie nie powinnien być z Violettą, za dużo kombinowania. Ale obawiam się, że z nią będzie. "Miłość". Ktoś powinien reżyserowi do słuchu przemówić.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zawsze będe za Leonettą♥♥ A Leona to zawsze będe " Kochać" :D ♥

ocenił(a) serial na 3
jessi140

No bo Leon to Leon :D