PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Według mnie najbardziej denerwującą osobą w Violetcie jest Matias.
Zmusza Jade, by wychodziła za mąż za Germana, a jej to do szczęścia niepotrzebne. I jeszcze
chce, by się płaszczyła przed Castillo.
A według Was kto jest najbardziej wkurzającą postacią w serialu?

MagdaJulka

Najbardziej mnie irytuje, podobnie jak wielu tutaj Tomas. Inne postacie są spoko.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ja mam pięć:
1. Angie - największa kłamczucha na całym świecie, okłamuja każdego przy każdej okazji i na każdym kroku.
2. Beto - przepraszam za wyrażenie, ale napiszę krótko: z*eb genetyczny.
3. Gregorio - on jest chory psychicznie, naprawdę.
4. Tomas - jak się na niego patrzę, to chce mi się rzygać. Taka ciamajda co próbuje spojrzeniem zbitego psa zdobyć dziewczynę.
5. Ludmiła - najgorsza ze wszystkich, wpieprza się ludziom w ich prywatne życie, poniża na każdym kroku, do tego wygląda jak *****a.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

według mnie kuzynka Tomasa i Beto hah XD Angie też jest już wkurzająca cały czas kłamie

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Zdecydowania najbardziej wnerwiająca jest tytułowa bohaterka. Kocha, nie kocha, lubi, nie lubi, sama nie wie czego chce. "Tomas mnie rani, ale nie szkodzi. Kocham Leóna, ale jest też Tomas... Nie chcę się całować z Tomasem. Całuję sie z Leónem, ale myślę o Tomasie. Tomas mnie nienawidzi, trudno, będę nieszczęśliwa, ale nie przestanę go kochać. Nie chcę z nim być, ale za nim latam." A już szczytem wszystkiego jest, że przejeła się strasznie skręconą nóżką Tomiego, a wypadek motorowy Leóna jej nie rusza.