PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Moim zdaniem najbardziej udała się postać Tomasa, bo jest czuły, wrażliwy i utalentowany:) Ogromnie mnie denerwuje Camilla bo jest strasznie wygadana i ta mała kuzynka Tomasa. Jeszcze fajna jest główna bohaterka, Francesca i Nati, a wy jak uważacie? :)

Megawiki2001

Najlepsze postacie: Ludmiła, Federico, Francesca, Pablo, Maxi, Jade.
Najgorsze: Violetta, German, Naty, Jackie, RAFA PALMER, Gregorio, Camila.

Teraz bd uzasadniać :>

Żeby było jasne, nie lubię Camili, bo we wszystkim musi być pierwsza, lubi się rządzić i nie może się pogodzić z faktem, że w studio są bardziej utalentowane dziewczyny od niej.

Violetta- Nienawidzę jej. Jest strasznie dziecinna, majta się ze wszystkim, niezdecydowana, taka idealna, cukierkowa. Tak jak to kiedyś ujęła MagdaJulka świetnie rysuje, śpiewa, tańczy, praktycznie wszyscy chłopacy na nią lecą. A ten jej pamiętniczek- w każdej normalnej szkole by jej ten pamiętnik w kiblu spłukali. Nie lubię też Violetty, bo chce śpiewać, ale boi się o tym powiedzieć ojcu, nie chcąc rani ani Leona, ani Tomasa, to rani obu, chciałaby mieć wszystkich chłopaków naraz. Jest też samolubna, nie obchodzą ją przyjaciele, zawsze musi być na pierwszym planie, i widać, że nie może znieść, jak to Ludmiła w czymś wygrywa. Nienawidzę też w niej tego że jak coś nie pójdzie po jej myśli to odbiega od razu z płaczem, i że gdy ludzie chcą dla niej dobrze, ona ma do nich pretensje. Mogłabym tak jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo, ale nie.

German- Nie wiem dokładnie, co takiego do niego mam, ale od samego początku jego postać mi nie przypadła do gustu. No ale pewnie to wynika po części z tego, że kocham Pablangie.

Naty- Naiwna, daje się wykorzystywać Ludmile, daje sobie wmówić że się do niczego nie nadaje i że nie ma talentu. I nawet jeśli się próbuje odwrócić od Ludmiły, w końcu i tak jej ulega.

Jackie- Mało o niej wiem, ale z tego co tu piszą, to już ją mam na mojej czarnej liście.

Gregorio- Strasznie mnie wkurza, te jego wszystkie podstępy, i to jak rozwalił dekoracje na przedstawieniu ( ale reakcja tej flądry Violetty- hahaha, padłam xD ), i ogólnie, nie podoba mi się, jak traktuje Tomasa, mimo że fanką Tomasa nie jestem- ale i ogólnie nie podoba mi się jego stosunek co do uczniów, i że ściąga sobie do studia swego rodzaju osobistości- jak znaną z internetu Lenę i Broadwaya, świetnego tancerza.

Rafa Palmer- po prostu mnie rozbraja xD śmieszny jest, no ale nie podoba mi się jego charakter, styl, no i to zarywanie do Angie.

A moich ulubionych opisywać nie będę. Po prostu ich kocham.

Amen.

Bella21274

*Nie chcąc raniĆ ani Leóna, ani Tomasa rani obu. Literówka ;>

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Zgadzam się z Zuzką, podpisuję się rękami, nogami i jeszcze nosem. Ale Naty lubię.

ocenił(a) serial na 2
Bella21274

Obiema ręcami się pod tym podpiszę, z maleńkim wyjątkiem Naty, której tak mi żal, że aż nie mogę jej nie lubić ;D

ocenił(a) serial na 7
Bella21274

Zgadzam się z Camilą, Gregorgiem i Violką:) Ale z resztą już nie:P

ocenił(a) serial na 6
Bella21274

A może nie lubisz Germana bo jest blisko spokrewniony z Violettą? :P

Kaoshi

Hmm nie, to nie to ;> Znajdę na to trzy proste powody. ;p

1. Od początku niezbyt mi przypadł do gustu
2. Jestem całym moim sercem za Pablangie
3. Kocham moją wspaniałą szóstkę ( do której zalicza się Pablo )

PS: Prawdę mówiąc, mimo że nie lubię Germana to go wolę od Violetty -.-

Amen :D

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

4, German jest idiotą - kłamliwym idiotą
5. Myśli, że jest fajny, nie ma racji
6. Myśli, że jak założy zbyt obcisłą koszulę to będzie wyglądał fajnie - jak wyżej
7. Jest hipokrytą. Oczekuje szczerości od innych, a sam kłamie
8. Zawalił z wychowaniem córki ^^ Zrobił z niej słodką idiotkę

Nie gniewasz sie za dodanie kilku punktów? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To ostatnie zdecydowanie najgorsze, przez to my musimy patrzeć na nią i cierpieć:)

KeThA

Nie, w życiu. Właściwie to wyjęłaś mi to z ust, no ale chciałam oszczędzić, byłam pewna, że zaraz zostanę zjechana przez rzesze fanów Germana i Germangie, dlatego napisałam dość delikatnie. :D

Wracając do twojej wypowiedz- święte słowa ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Germangie ma coraz więcej fanów... To dołujące :D
Już czekam aż moja siostra się hajtnie żeby jej męża odbić. Ale może poczekam, aż wcześniej zginie. Będzie tAAAK uroczo, a jej dzieci NA PEWNO nie będą mialy nic przeciwko...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Pablangie rządzi, tyle w temacie ;p

KeThA

Haha no to mnie rozbroiło :D

Wiesz, tak na marginesie, to w jednym temacie natknęłam się na to, że jesteś za Tomasettą w pierwszym sezonie. Jak coś- nie martw się, nie jesteś sama, takie dwie ciepłe kluchy idealnie do siebie pasują :D

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Ja wiem, że ja się wyśmiewam z Tomasa - on jest zabawny i w ogóle takie coś nie wiadomo, co dokładnie z niego jest, ale do Violi jest perfect :D Cieszę się, że ktoś jest ze mną :D

cieszę się, że spodobała się ma wypowiedź :P

Pablangie dużo lepsze niż Germangie :)

KeThA

Pablangie 4ever <333

Ostatnimi czasy dzięki tobie zachciało mi się Lenarico ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Dzięki mnie? Ja tylko ze dwa razy napisałam o nich tutaj :D Natomiast oni są moim autorskim pomysłem i jak widzę, jak ktoś o nich piszę to grrr... Widziałaś to?
http://www.youtube.com/watch?v=yfc7MzdoIKY
Patrz, jak słodko wyglądają <3

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Tak wg. mnie to Ruggero Pasquarelli oraz Lucia Gil to najbardziej utalentowane muzycznie osoby z całej obsady Violetty ^^ Powinni coś razem zaśpiewać..

KeThA

Owszem, dzięki tobie :D Przesłuchałam filmik. Kapitalny. Zgadzam się, że są najbardziej utalentowanymi osobami z całej obsady- zwłaszcza, że Lucia jest jeszcze taka młoda w porównaniu do reszty ( z wyjątkiem Martiny ). Jej duet z Ruggero brzmiałby napewno przebosko ^^

I czekam jeszcze na jakiś super słit duet Marcesci w drugiej połowie drugiego sezonu, of kors <3 Marcesca!

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Bym chciała i pragnęła Lenarico :D Ale nie, bo po co... Lena ma być tylko kilka odcinków - znowu! ;/ No me gusta.
Powiedz, co cię zauroczyło w pomyśle Lenarico?
-przyszłe dzieci byłyby zajebiste
-są świetni więc do siebie pasują
-ich duety byłyby o niebo lepsze niż Leonetty
-inne (wpisać, co)

KeThA

Wszystko co wymieniłaś <333 obydwoje bardzo lubię/ kocham od początku :D Zarówno osobno jak i teraz jako parę *-*

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Ja również. Dlatego też o nich piszę *.* Moje misiaczki.
Ale jak mi dowalą Federico do jakiejś dziewczyny beznadziejnej to będę cierpiała podwójnie... CHyba będę spędzała noce poprawiając sobie nastrój Veo Veo w ich wykonaniu...

Tak wgl. to mam niesamowity dar przekonywania - ludzie kochają Lenarico :D Żartuję, Madzi idzie lepiej, więcej ludzi jest za Larico :)

KeThA

Ja nie do końca jestem za Larico. Vale nawet lubię za Highway, trochę obejrzałam. Ale jakby Fede był z Larą- to tak jak ktoś tutaj kiedyś trafnie określił- "Tak jakby Fede zbierał resztki po innych" ; / Jeszcze niedawno byłam za FRederico ( Fr(ancesca)+(F)ederico ), ale za przez Magdę ostatnio zbytnio pokochałam Marcescę, żeby ich rozdzielać. Jacy wpływowi ludzie tu są na filmwebie. Marcesca! Lenarico! Naxi! <3

Wymienione wyżej pary to jedyne, na jakich w sumie mi już zależy.

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Kto to tak trafnie określił, bo nie wiem? Żartuję to ja :D
W 1 sezonie też byłam za Fede z Fran, ale jak pojawił się Marco to wiesz... On jest taki kochany! <3
Wiesz, Magda to mój mąż - musimy mieć coś wspólnego, umiemy przekonać ludzi do swojej racji! :P
Dla mnie te same pary mają znaczenie! Dosłownie :D

KeThA

Noo :D Magia ^^

Jak widać Leonetta w drugim sezonie się nie tylko mi znudziła, uff. Od kiedy kocham Marcescę- dla mnie Vilu może być nawet z Diego ( który ma fajny wokal zresztą xD ).

A Naxi są po prostu słodcy, nie sposób ich nie kochać ;3

Lenarico! Marcesca! Naxi! <3

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Z dziewczynami z blogspota (zbieram fanki Naxi :P) zakładamy bloga o Naxi (nie opowiadanie tylko taki do pogawędek, wrzucania zdjęć, filmików,, różnych przeróbek itp) u myślę, że pzoa Naxi będzie tam też miejsce dla Fede, Leny, Maco, Fran i wszystkich z wyjątkiem Violetty :D Ale najwięcej o tych fajnych ludziach :D

KeThA

No to masz jak w banku że będę czytać :D ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Wspaniale, szczególnie refren: http://www.youtube.com/watch?v=8hcP5H0Q00U

A to się cieszę :P

KeThA

OMG *-* Nie no, brak mi słów na to wykonanie.

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

No wiem... To dziwne uczucie podziwiać kogoś młodszego od siebie, ale jednak... Nie da sie jej oprzeć!
Pomyśl sobie: Ona+Ruggero+duet= piosenka doskonała!!!!! *.*

KeThA

Nooo <333333 Prawdziwa eksplozja talentu. Fajnie by też było, jakby Facu więcej śpiewał.

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Nie jestem sama!!!
Też tak myślę! Uwielbiam go w Ahi estare <3 Jego głos pasuje zarówno do takich klimatów typu Algo suena mi jak i do romanntycznych klimatów *.* (na tym forum odkryłam tę emotkę i się nią jaram ^^)

KeThA

Noo ^^ Facu ma taki marzycielski głos.... aż miło słuchać ^^

W Ahi Estare genialnie wypadł z Ludką, a raczej to ona genialnie wypadła z nim <33 Kapitalnie się zgrali, aż mi się momentalnie chce płakać przy tym duecie. Jak sobie słucham dwóch wykonów: Facu 'n Mechi oraz Pablo 'n Mechi, to wogle nie ma porównania.

Facu 4ever!

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Oczywiście, że tak. Głupio tylko, że go nie doceniają i tak mało śpiewa :( O tyle o ile R. posłucham sobie na yt. to Facu nie ma filmików na których śpiewa i nie mam czego słuchać :( Zostaje tylko Ahi estare.

KeThA

No, jest jeszcze Tienes Talento, ale on tam śpiewa tyle co nic :c

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

Moja ulubiona, najukochańsza bohaterka to Angie <333
Najlepsze: Francesca, Napo, Leon, Federico, Naty i Pablo
Najgorsze: German, Ludmiła, Tomas

Megawiki2001

najgorsze: Thomas, Cami, Diego, Lara, Andres
najlepsze: Leon <3 (Boże... jaki on jest boski...) Naty, Maxi, Fran, Angie, Matias, Jade
co do Violetty mam sprzeczne uczucia. bardzo często mnie niesamowicie irytuje...

ocenił(a) serial na 10
isobel

jak można nie lubic <mojego narzeczonego xd> Andresa.???? On jest taki zabawny, uroczy, przystojny iii odwala mi...
xo xo

ocenił(a) serial na 3
Andrestociachoo

On jest cudowny *.* Podziwiam go i szanuję, ale nie chcę rywalizować z tobą :)

użytkownik usunięty
KeThA

Najlepsze : Fede , Leoś ( cudoownii), Maxi, Braco, Angie,Viola, Jade, Matias
najgorsi : Gregorio, Tomas, German, Diego.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

dziękuję i szanuję to tak jak i twoją cudownie rozkwitającą miłość z Ruggerusiem.. ;*
xo xo

ocenił(a) serial na 3
Andrestociachoo

Dziękuję :) Cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia!

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

Angie 100%, fajny jest też Braco (nie wiem czemu), Andres,Beto, Leon, Ramallo i Olga... no bardzo dużo. A nie lubię Tomasa, Brodweya (nie wiem czy dobrze napisałam)...i chyba tylko ich :)

użytkownik usunięty
Megawiki2001

Najlepsza jest zdecydowanie Jade (potem Fran, Leon, Pablo, Olga, Ramallo, Braco, Naty).
Najgorsza natomiast jest Ludmiła, a zaraz po niej Angie.

ocenił(a) serial na 10

nie obrażaj mi mojej gwiazdki Ludmi..
xo xo

Megawiki2001

Najlepsza : Camila <333 Długo,długo nic, potem Olga i Angie ^^
Najgorsza: Anderes, zaraz po nim Braco ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

jak można powiedzieć że najgorszą postacią jest Andres.??? <Foch forever> na ciebie panie Sebastianie...

ocenił(a) serial na 7
Megawiki2001

Najlepsza Federico Fran Beto Maxi
Najgorsza Jade Thomas German.
Ale ogólnie kazdego po części choć lubie :)

ocenił(a) serial na 8
Sylviaa1234

Jak można nie lubić Jade? Przecież można się z niej pośmiać! :D

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Zmieniam odrobinkę :

Najlepsze postacie : Maxi, Naty, Camila, Francesca, Jade, Ludmiła, Andreas.
Najgorsze postacie : Violetta, German.

Violetta mnie denerwuje. Chyba nie muszę uzasadniać dlaczego, prawda? Tak samo German.

ocenił(a) serial na 7
julia_555

Jakoś można,mnie denerwuje jej głupota, i nie jest śmieszna w większosci sytuacjach, ale to moje zdanie,a i tak ją lubie ;d
Ja do najlepszych dodaje jeszcze Leona,wypadł mi z głowy a jest prawie najlepszy xd