Wypisujcie wasze ulubione teksty i cytaty Jade,ktora nalezy do najzabawniejszych postaci "Violetty":).Co wam zapadlo w pamiec? To dzisiejsze o Japonii jest rozwalajace albo jej arcy madre przemyslenie"przeciez Viola nie ma skrzydel" heh niezla ta Jade
Mathias ukazujacy sie jako duch Marii."No dobrze Mary to o czym ja teraz mysle?" o niczym.Skad wiedzialas?:D
"Misie koala mają mózgi, czy jednak to ssaki?"
częste:"Olgita, zrób mi tościki z serem"
"A Pablo mi powiedział, że jestem inteligentna!"
"Zmarszczka mi wyskoczyłą, Mary, czy to przez ciebie?"
"Nos mi odpadł, German ratuj!"
dwa najczęstsze teksty:
"Olgita zrób mi herbatę"
"Kochanieńka nie gadaj głupot"
jej teksty są nieśmiertelne ;D
A wtedy kiedy Jade byla taka dla wszystkich mila to do Violi z takim czyms"Wiem w jak okropnym stanie masz paznokcie wiec pomyslalam ze ci dam swoj lakier" czy jakis tak albo kiedy Jade wolala Olge"Olenko zrob mi zielona herbatke" a Olgi nie bylo na co Jade"no dobrze sama sobie zrobie.Krok po kroku jak przygotowac herbate":)
Jade: Wiesz Matty, chodzi mi po głowie taka jedna myśl...
Matty: Nie dziwię się, skoro masz w niej tyle wolnego miejsca
mistrzostwo świata
"matias jedzie do hiszpanii. -to może pojedziesz z nim, chciałaś odwiedzić krewnych. -nie, co ja sama bd robić w takiej azji!!"
Dobre :D a ta sytuacja kiedy Hernam znow chcial wyjechac(gdzie to bylo?) co kazdy wie ze tam cieplo a Jade wyjechala ze Herman ja zabiera w gory czy na sanki,czy jakos tak.Kiedy jej uswiadomiono ze tam jest cieplo zaczela cos o Karaibach i innych cieplych krajach:D Albo kiedy zobaczyla Mathiasa przebranego w sukienke Marii nie skapnela sie oczywiscie ze to ten przebiera sie za ducha:D
Do Dubaju ;p wszyscy jej mówili ze to w emiratach, nawet jej mówili gdzie to jest, a ona ze Ameryka srodkowa, Azja, Europa i Afryka ciągle xD
Mi wpadło to
Mati,dlaczego mnie to ciągle spotyka,co ja złego zrobiłam?
Naprawdę chcesz wiedzieć?
Nie
Dobrze,sama się zastanów.
Albo to
A możę byś użyła swoich szarych komórek i przeprosiła Angie?
Tak,a jakiś czas na pewno będę świadkiem na ich ślubie z Germanem,nie bądź śmieszny,hahaha!
Nie,musisz się dowartościować