Też chciałem założyć taki temat! No to życzę naszym dziewczynom dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i żeby zawsze chodziły uśmiechnięte :)
Dobrze jest. Słucham jak Cla sobie wyje. *__* https://www.youtube.com/watch?v=JTASmytSfXE
A jak u Ciebie? ;D Nasz majowy wypadzik aktualny? XD
Aktualny, aktualny :D
Nie jest źle :D
Muszę się nauczyć jeszcze dwóch kartek scenariusza na pamięć, bo będę grał w jakimś tam przedstawieniu :D
Nawet ciekawy zbieg okoliczności: Gram z ASIĄ, która gra KLARĘ :D
Teraz oglądam x-factora w necie, bo zapomniałem, iż w telewizji już zaczęli emitować xd
No ja myślę. :D
Grasz z ASIĄ, która gra KLARĘ? Pacz, przeznaczenie. XD Co wy, "Zemstę" gracie, że Klara, czy co?
Ja oglądałam Voice'a. XD
Usłyszałem głos piękniejszy niż głosy Tini i Cande razem wzięte *_*
No przeznaczenie :D Ja nie wiem co gramy xD Ja gram jakiegoś Gustawa, jest jeszcze Klara, Aniela i Albin bodajże ;d
Czyj?
Ło matko, co to może być... XD Cóż, ważne, że Klara jest. xD A Ty kogo tam grasz?
Ale ma Candelariowe zęby. O.O Nie no, ślicznie śpiewa. Ile ona ma lat?
Faktycznie. Geniusz ja. xd
16 (?) Nie pamiętam dokładnie xd
Nieee, ma mniejsze, mniej wysunięte i co najważniejsze- białe <3 Ogólnie śliczna jest xd
Tą masz większe szanse spotkać. Cytując moją panią z 1-3: "Lepiej już teraz weź autograf, bo potem się będziesz przepychać". Hah, to było o mnie. ;P
W sensie? Od kogo ma być wzięty autograf? Ode mnie. XD Mówiła to do mojej koleżanki. XD
Nie pamiętam już. XD Chyba stąd, że jestem taka genialna i nadzwyczaj wszechstronnie uzdolniona. XD
Kiedyś pewnie tak. Ale branie autografu ode mnie raczej nie miało związu ze śpiewaniem. XD
Od dzisiaj przez kilka członków mojej rodziny i nie tylko,nie cierpię dnia kobiet...
Ale dziękuje :)
Dziękuję bardzo!
Jesteś dzisiaj drugim chłopakiem, który składa mi życzenia xD
Dzięki! ;) Ja dostałam prezent od chłopaka, kwiatka w galerii i mały magnesik z Empiku (od pana kasjera z pokaźną brodą). ;))