Witajcie drodzy, przeciętni ziemianie! Spływa na Was boskość Tomasa oraz zajebistość
czterech autorek nowego, wspaniałego bloga - Tears, Magdy, Julki oraz Sarry.
W naszym opowiadaniu Violka jest wariatką, Fede wampirem, a Tomas ma hodowlę
jednorożców. Kogóż to by nie zachęciło?
Osób, które kochają Camilę! Jednak nie martwcie się - i jej nie zabraknie, a specjalnie dla
Sebka pojawi się postać jego imiennika z Polski, którym Cami jest wyjątkowo zainteresowana!
Kto nie kocha Fran? I o niej będzie głośno! W końcu parady feministek są dość wszechobecne
w mediach. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszamy na:
http://violetta-zakazana-historia.blogspot.com
Z szacunkiem i miłością,
Autorki
Nie ma się czego bać :) Zajmie ci to może z 10 minut, a Tomas jest na prawdę cudowny <3 :D
Zapraszamy w każdym razie!
Haha, powodzenia :D Nadrabianie blogów to zło wcielone... Nienawidzę tego. Znaczy, lubię czytać, ale jak nie czytam przez jakiś czas to się później nie orientuję co gdzie i jak :P
Masakra ;d Muszę jednak częściej zaglądać na bloga ;d Nawet nie wiedziałam,że ostatni rozdział dodałam miesiąc temu ;d
A ja myślałam, że ci go skomentowałam... A nie... :( Wybacz! Ale już przy nowym też masz komentarz :**
Wybaczam ;d Już dodałaś komentarz? Zaraz zobaczę co ty mi tam napisałaś ;d
Te dzieciaki na asku mnie rozwalają ;d Kiedyś jakaś dziewczyna napisała mi coś tam i myślała,że jestem Martiną ;d
Właśnie ogarniałam moją pocztę i zobaczyłam że "Ktoś zadał mi pytanie na ask.fm" wchodzę,a tu Sara ;d
Widzialam i juz zabieram sie za skomentowanie. Wybacz, jedynie ze bedzie wiele bledow, ale pisze na tablecie.