Czyli Ludmila 2 w Studio. Nie wolno dotknąć włosków, nie wolno dotknąć ubrania, każdy kogo mija chce mieć z nim zdjęcie
(w jego głowie) i każdy chce zdjęcie z jego autografem.
Rozmowa z Violettą mnie rozwaliła
- Gdzie będziesz mieszkać?
- W twoim domu.
Scena z Ludmilą była fajna.
Aaaa! Teraz ogarnęłam :D Dzięki.
Ale on chociaż wygląda w nich dobrze, hmmm ...
tak, w 47 wygladał cudownie :D Fede kiedys ciagle marynarki teraz serdaczki XD (kurde smieszy mnie to słowo)
a Tomas nie wazne co by mial na sobie minka zbitego psa zawsze to popsuje ;p
Powiem tak: Fede zawsze wygląda dobrze :D I te włoski (z taką grzywką pół metra do góry, jak to powiedział Gregorio) :)
Nie porównuj go proszę do Tomasa :P
nie bron boze to nie bylo porownanie ;p to bylo tylko stwierdzenie na temat Tomaska ;p
i tak Fede zawsze wyglada cudownie ale w 47 jakos jeszcze bardziej :D uwielbiam jak ma to grzywe do góry <3 duzo bardziej niz jak ma taie lekko pokrecone wlosy jak a niektorych fotkach z Rodos które dodawał ;p
Oj wiem o co ci chodzi :D
Ja tam uwielbiam go ZAWSZE! Ale też wolę grzyweczka w górę <3
Nie ewentualnie! Koniecznie <33 Jak on wtedy zajebi ście wygląda noooo! Szaleję :P
no wyglada zajebiscie, no i jak tu zdecydowac czy moją platoniczną miłością darze bardziej Ruggero czy Xabianiego xd
Xabianiego, kochanie, Xabianiego :D Rugguś jes MÓJ :D
Chociaż platoniczna miłośc... Nic mi nie szkodzi. Ważne, że ma jest odwzajemniona ;P
Ja już wybrałam, więc możesz przerzucić się na Ruggero. Nie będę się gniewać.
nie pomagacie w dokonaniu wyboru xD
bede drugą Violką, tylko u mnie to działa w jedną strone ja kocham a oni juz niekoniecznie xD
Mówię ci. Xabi jest:
-Uroczy
-Silny (jak nosił Martinę)
-Mega przystojny
-Zabawny
-WOLNY!!!!
Ogólnie tysiąc razy lepszy niż Ruggero! Na prawdę!
A Ruggero ma te wszystkie cechy tylko podwojone. Skąd wiesz, że jest zabawny i wolny?
Trzeba być silnym, żeby nosić Tini? Bicz, plis. Jakby mnie podniósł, to byłby szacun xD
Niech Was obie naraz podniesie. No nie wiem, nie wiem, czy Tini taka lekka, pozory mylą i dlaczego Jorge jej nie podnosi. Przecież byłoby "słitaśniej".
Mnie się Fede bardziej podoba w drugim sezonie, jak na niego patrzę mam wrażenie, że sporo ćwiczył i lepiej wygląda. Mrrr... I jeszcze te tekściki. Fedzio nam się wyostrył.
Mnie się on zawsze podobał,ale wiesz teraz to już całkiem... W 1 odcinku strasznie gwiazdorzył, trochę się wyrabia już w 2 ;P
Bo on chyba tak udaje :D Przed ludźmi, żeby każdy go rozpoznawał każdy dostanie od niego zdjęcie :D
ale jak gwiazdorzyl jeszcze to podobał mi sie tekst jak robili zdjecie a Fede teraz tak bo ten profil mam lepszy czy jakos w tym stylu to szło xd
no taki wiekszy sie wydaje, w sensie napakowany bardziej :p
i bardziej charakterny sie chlopak zrobil, przedtem ułegł zaklecią Violki i "Violu ciagle o tobie myśle"
tez go wole w 2 sezonie, chociaz w pierwszy juz go pokochalam :D (miloscia platoniczną :p )