Ale po kolei :D
1. Początek czyli rozmowa przyjaciół o Francesce, że wyjazd do Włoch to wybór jej ojca, a nie jej
(przy rozmowie Fran nie ma)
2. Słit przytulasek Leonary :D
3. Natalia wkurza Ludmiłę robiąc genialne miny i mówiąc, że Ludmi podoba się Fede :D
4. Fede dalej męczy Ludmi tą gwiazdą :P
5. Wkurzona Rzejt coś gada, ale nie wiem co bo nie rozumiem i wygląda przerażająco :D
6. Jackie jest obrażona na Pablo, bo złapał Enszi,
7. Violetka coś gada z Angie o jej (Angie) piosence
8. Larka kłóci się z Leośkiem o coś tam, bo lubi :D
9. Violka śpiewa z Fran Algo se enciende. Diego podziwia i gra na pianinie :D I śpiewa. A
później wszyscy dołączają i śpiewają razem :D So cuute!
Violka oczywiście zamiast Diego przy pianinie widzi Leóśka. Co za szok.
10. León zamiast Lary widzi Violkę w kombinezonie :D Zabawny widok ^^
11. Diego z Violką chcą się całować, a tu wbija Olga :D I chrząka znacząco ^^ Kocham ją!
12. Violka pomaga się Fede ubrać, bo sam nie umie :D
13. Wkurzona Rzejt wpada do Germana domu i coś tam gada do Esmeraldy (Mati je ciasto)
ale jak G. przychodzi to się chowają z braciszkiem.
14. Fran jest na spacerze z tatuśkiem, Cami porywa Fran, Violetta dopada tatuśka :D Fran jest
wkurzona, Violka nic nie zdziałała. Czyli zrypały sprawę :P
15. Ludmi śpiewa Ven y canta, Naty ją nagrywa (bo chyba miały teledysk zrobić) i Ludmi se
chodzi pomiędzy drzewami, zjawia się Fede, a ta się o drzewo opiera i śpiewa, wgapiając się
w chłopa :D NIe mogę z jej min! I Ludmiła jeb na ziemię :P
16. Jeremias gada z Jackie, a Beto zazdrosny
17. Cami i Naty "dyskretnie" zostawiają Femilę samych :D Jakie miny Ludmiła stroi to trzeba
zobaczyć. Fede ją za nadgarstek chwycił a ona się w nadgarstek wpatruje. Boże. To obsesja
jest! Kamera wszystko nagrała (leżała na ziemi) jak się Ludmi zachowuje ;D
18. Fran i Violka się przytulają, bo się kochają!
19. Chłopaki nagrywają swój teledysk - jacy oni są cudni <3
20. Gregorio ma jakieś życiowe problemy :D
21. Naty i Cami śmieją się z zachowania Ludmi - Cami jako głęboko myśląca domyśla się, że
"Naty! Ludmiła lubi Federico!" WOW! Z tego co zrozumiałam chcą wykorzystać Fede, żeby
ogarnąć Ludmiłę :P
22. Fran wkurza się na Marco i Brodueya na nie wiadomo o co (drażliwa bardzo jest)
23. Violetka obmyśla jakiś plan, ale nawet nie chciało mi się słuchać, no a plan, żeby
zatrzymać Fran jest ofkors
24. Dieguś widzi jak Gregorio chodzi bez temblaka. Uuu, nieładnie :P
25. Teraz chłopaki się "dyskretnie" zmywają i zostawiają Leonettę, która się żre. Violka upada,
León ją łapie (coś jak Tomasek w 1 sezonie <3)
W zapowiedzi 49:
1. Olga napastuje Ramallo - znowu
2. León gada z Larą gapiąc się na zdjęcie Violki
3. Esme gada z G. o ślubie, słyszy to Rzejt
4. Dieguś słyszy, jak Violka mówi Fran coś o Leónie
To tyle od cuuudownej Sarry, czyli ode mnie :D Miło się z Wami oglądało odcinek.
Besoos!
A Jade wszystko słyszała o ślubie Germiego i Esme. Femila... Mrrr... Czy tylko mnie dziwi fakt, że nagle przyszedł tam gdzie nagrywały?
On cały czas nagle zjawia się tam, gdzie one są ^^ Nikogo nie ma - Fede zawsze :D
Napisałam przecież, że Rzejt słyszała :D
znaczy jak byla ta scena ze takie przyblizennia na twarz to troche tez sie balam ,ale z daleka fajnie ;d
Taka na czole :D Jak niektórzy ludzie się śmieją to im wyskakuje. Albo jak się wkurzają :D
Ale mnie to aż niepokoi. Tam gdzie się Ludmila pojawi tam on zaraz przychodzić. Jakby ją śledził i był pedofilem.
cz ty wszystkich oskarzasz o pedofilie? xD
bo on instyktownie juz wie ze oni beda razem ;p a tak serio nie wiem jak Fede ale w realu juz kazdy chlopak by sie zorientowal ze laska na niego leci po takich minach jak te Ludmi :p
Może go zaślepiły jej piękne oczy i tego nie zauważył. Boże, ja już wymyślam, że niby jemu też się ona podoba. W mojej głowie już ją śledzi.
W ogóle oba jak dla mnie ją tak podrywa jak śmieje się z tego "supernova". Dziś to sobie wymyśliłam z prześladowaniem. Wczoraj ona poszła do parku i nagle on się tam z fanami zjawił, ona dziś nagrywał ten teledysk i on tam idzie. Coś los ich spika.
przeznaczenie xd
tak mysle ze jakby mu sie nie podobala to by nie poswiecał tyle czasu na przekomarzanie z nią, a są wtedy tacy kochani i Ludmi i te maslane oczka :D <3
Też o tym myślę. Na dodatek z np. Violettą prowadzi normalne rozmowy, a ją stara się obrazić. Kto się czubi ten się lubi.
tak niby ją obrazić ale ja widze ze on to robi z sympatią :D
rozmowe z Violą to miał Fede fajną jak wybierał outficik ;p (najpierw pomyślałam ze pewnie dla Ludmi sie tak stroi ;pp)
Ja też pomyślałam, że dla Ludmi, ale powiedział, że musi dobrze wyglądać dla mediów, ale później.w tym stroje zjawił się koło Ludmily. Wiesz, on tego nie robi podświadomie, tylko coś mu podpowiada, że tym zwróci jej uwagę, choć nie wie po co mu ona. Mówię to po pięcioletnim doświadczeniu.
az mam ochote zapytac jakim doswiadczeniu ? :D ale moze nie chcesz zebym wnikała ;p
on juz czuje ze cos czuje, tylko nie jeszcze nie wiem co czuje, to co czuje! xD
No jak miałam 7 lat pierwszy raz się zauroczyłam, trwało to aż 5 lat i się tak obrażałam z Tą osobą. Na szczęście mi przeszło, dlatego mówię, że wiem coś o tym.
No cóż.... Mnieinteresuhe czemu Ludmila się tak odstawiła w zapowiedzi, a Cami i Naty tam są z nią. Wyobrażam sobie jak Fede znów znikąd się tam pojawi
Mi też się jeden gostek pięć lat podobał. Od piątej klasy podstawówki. Ale myśmy się nie obrażali tylko kumplowali.
W sumie to w kółko się przedrzeźnialiśmy i wszyscy powtarzali, że się kłócimy, jak stare małżeństwo...
No w sumie chyba dopiero niedawno (kilka tygodni temu) mi przeszło, ale zobaczymy, jak się następnym razem z nim spotkam ^^ Tak się podzielę z wami moimi uczuciowymi przeżyciami :P
Ja myślałam, że to do tego teledysku, ale dziewczyny też wydawały się być zdziwione :D
ja mam pewien pomysł dla kogo sie tak odstawiła xd
najlepszy byl ten czerwony dywan, prosto z Hollywood ma sie rozumiec :d
no moge ci podpowiedziec ze ten ktos jest teraz "gwiazdą" to moze Ludmi chciala dla niego wyglądać jak prawdziwa gwiazda tez :p
Widzisz Saro ile mamy ze sobą wspólnego. Ja jak na razie dałam sobie spokój z tym wszystkim.
Ja też dałam sobie spokój, ale znając życie jak tylko znowu zaczniemy się regularnie widywać to mi całkiem odbije :D Cóż, życie!
Pieprzon e zauroenie trwające pięć lat ^^ Zabaawne :D Sama się z siebie śmieję
Madźka młodo zaczynała... wiesz... w wieku 9 lat uganiali się za nią faceci to wie :P
Twoja wypowiedź (druga linijka) mnie powaliła :D
za nią tak młodo a ja juz taka stara i nikt sie za mna nie ugania xd
a dziękuje, nie powiem chwile myslalam nad tą linijką :P
Federico zawsze! A od kiedy Ludmiła takie coś odwala przy nim to jeszcze 1000 razy bardziej <333
no i jak tu ich nie kochac :D
najbardziej mnie wkurza jak widze jakies komentarze "ale Ludmi miala byc z Diego" trudno zmiana planów ;p