Na początku chcę napisać, że Violetty znów nie było w studiu, gdy Leon z Ludmiłą śpiewali na próbie, a przecież ona też bierze w tym udział. Tomas odszedł ze studia, choć wyjeżdża dopiero za miesiąc. Violetta zastępuje Ludmiłę w przedstawieniu – cóż za zaskoczenie. Tomas
zastępuje Leona, który zastępował jego – pomieszanie z poplątaniem, mogliby się wreszcie zdecydować. Gregorio zwrócił się do Ludmiły ,,pani”, a nie po imieniu. Beto znów płacze, bo Tomas się żegna. Tomas przychodzi do studia i mówi do Maxiego, że przyszedł, bo zostawił
pokrowiec od gitary w sali od muzyki. Przecież tam ponad połowa sal jest od muzyki i wszystkie są do siebie podobne. I cieszę się, że Angie i Pablo w końcu się pocałowali. Szkoda, że German tego nie widział. Mam nadzieję, ze PablAngie będą razem.
I jeszcze kilka pytań:
1. Dlaczego Angie ciągle bierze wolne z pracy?
2. Dlaczego zawsze gdy pokazują dom Germana, słychać pierwsze nuty ,,En mi mundo” na fortepianie albo rysunek Violetty zamieniający się w rzeczywisty dom.
3. Z kim zawsze gada Violetta na korytarzu studia? Bo jakoś nie przypominam sobie tych postaci, a jest ich trochę.
4. German jest inżynierem? Nie jestem pewien, ale chyba tak. I czy pracuje tylko w domu czy może ma jeszcze jakieś biuro?
po1 jak już ktoś powiedział jeżeli violetta nie przyjdzie na lekcje to odbije się na niej,gdyby zastępowała ją,np. camila to nic by sie nie wydarzyło,gregorio jest niemiły więc mówi na pani,beto przywiązał sie do tomasa więc nic dziwnego,że płacze,
angie bierze wolne od pracy bo musi uczyć Violettę
Mam wrażenie, że Pablo pozwala Angie na te urlopy tylko dlatego, że się w niej podkochuje. Gdyby była normalną nauczycielką, pewnie by ją zwolnił.
Na pewno,ale miłość rządzi się swoimi prawami,swoją drogą Viola wdała się w ciocię z tymi kłamstwami i podrywaniem dwóch na raz
Dokładnie. Nie mówię, że mi to przeszkadza, bo bardzo chcę, żeby Angie i Pablo byli razem, tylko to trochę nie fair w stosunku do pozostałych nauczycieli, którzy nie mogą sobie pozwalać na tak częste urlopy. A co do Violi, to chyba rzeczywiście przez Angie, ona tak na nią wpływa.
Właśnie,na samym początku potrafiła nie zwodzić,ale wyjaśnić,że nie potrzebuje chłopaka,też jestem za związkiem pabla i angie
German widział pocałunek Pabla i Angie! Angie kłóciła się przecież z Pablem, gdy zobaczyła w bramie Germana i wtedy dopiero szybko pocałowała P., specjalnie na oczach ojca Violetty. To było tylko na pokaz, to okropne z jej strony robić nadzieję facetowi tylko po to, żeby wzbudzić zazdrość w drugim.
Właśnie nie byłem pewien czy German to widział, dlatego nie chciałem pisać, bo to była ostatnia scena odcinka. Angie może jest taka jest, ale Pabla bardzo lubię.
Na pewno, w scenie jest pokazana Angie, która rozmawiając z Pablem, widzi nagle Germana i dopiero wtedy całuje Pabla. Też go lubię, jest dla niej kimś takim jak Leon dla Violetty, a ona tego nie widzi.