PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 36 - opinie

ocenił(a) serial na 10

NAJLEPSZY! XD Śmiech Matiasa i te gesty podczas kolacji, prawdziwy dom Wariatów. Mnóstwo takich pozytywów dla Leona aka PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI ( jak bronił Violi, mówił że może na niego liczyć) - , AKCENT FERGUSONA! XD

Z odcinka na odcinek co raz lepiej!

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Zgadzam się !
Kiedy Ludmiła i Nati zrzucały winę na Vilu , a Leon tak jej bronił ! To jest prawdziwa miłość!!; D A "zakochany Tomas"? Nie odezwał się ani słowem w obronie Vilu ..

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

MagdaJulka: Ten odcinek był wspaniały i to jak León krył Vilu :)

ocenił(a) serial na 6
Franarco

co ty masz trzy konta? xDDD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Chyba niedługo będę musiała założyć czwarte XDDDD
Bo mi się ciągle limit kończy.

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

to postaraj się pisać mniej a treściwiej XDDD i skup się na jednym, niedługo bd miała szerszy limit, ja mogę pisać w nieskończoność.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Jeszcze do dzisiaj wolałam Tomasa a jak obejrzałam odcinek 36 to się wkurzyłam na Tomasa jak on wogóle potraktował Violette . Uwierzył , że ona jest ta zła . Leon mi zaimponował jak bronił Violette . Z jednej strony teraz wolę Leona ale z drugiej strony wolę trochę Tomasa bo mi przypomina fajnego chłopaka którego znam i naprawdę lubię .

ocenił(a) serial na 10
Kena99

To, że kogoś przypomina, nie znaczy ze jest fajną postacią

ocenił(a) serial na 10
Franarco

Ale jakby nie było Tomasa to ten serial byłby nudny ;)

ocenił(a) serial na 10
Kena99

No wiadomo, nikt by tak nie mieszał i nie kecił się w kółko.
Boże, a ja się martwię - czy to była wyobraźnia czy rzeczywistość, że German rzucił Jade

ocenił(a) serial na 10
Franarco

German i Jade na pewno do siebie wrócą . Tak łatwo by nie poszło ; )

Linkax

Właśnie.Jak German już chciał porozmawiać z Angie to ta się całowała z Pablem a German żeby zrobić jej na złość powiedział Jade żeby jednak się zaręczyli (39).Czemu wszyscy w tym domu muszą tak między sobą knocić?Ale mi się z odcinka bardzo wszystko podobało,najbardziej Ramallo,Leon broniący Violettę i jak Angie i German rozmawiali wieczorem

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

No właśnie się zastanawiałam bo w 79 odcinku byli razem

ocenił(a) serial na 8
Linkax

Wrócić, wrócą, ale przecież i tak się rozstaną ;p A odcinek boski <3 Strasznie mi się podobało jak Leo bronił Vilu :)

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

No jak jej bronił to chyba najlepszy moment odcinka !<3

ocenił(a) serial na 6
Linkax

wszystkim się podobał Leoś jak obrońca ;p;p ale w oryginale jeszcze lepiej brzmi jak ucina szczekanie ludmiły, jak pytał czy mogą się od niej odczepić, miał taki ton że słychać było, jakby powstrzymywał warknięcie, a kiedy powiedział "koniec!" głosem jak trzask z bicza. Na yt filmik z tym ma wysokie oceny i dużo wyświetleń, jak na złość nie mogę znaleźć.

Enterraz

Taaaa dam ! Około 3 minuty jest obrona Vilu :D
http://videos.sapo.pt/NO7YJqqwuz04I3cfZzCh

ocenił(a) serial na 6
eris15

zapamiętałam to trochę inaczej XDD ale i tak było słodkie! <333

ocenił(a) serial na 4
Enterraz

Ta scena gdy Leoś bronił Vilu była cudowna. Miałam wrażenie, że w razie potrzeby osłoniłby ją własnym ciałem ;-) Gdyby mnie tak facet bronił... Ahhh... Szkoda, że w dzisiejszych czasach to rzadkość :D "Rycerze na białym koniu" to chyba tylko w serialach... :)

ocenił(a) serial na 6
Lola140392

no, ale niestety się skończyło. W drugim sezonie Leon stwierdził, że chyba lepiej żeby zostali przyjaciółmi ;(((( nawet założyłam o tym temat przed chwilą. Masakra!

ocenił(a) serial na 4
Enterraz

Koniec Leonetty?! To nie może być prawda :'-( Moje marzenia właśnie legły w gruzach...

ocenił(a) serial na 6
Lola140392

bierność leona wprawia mnie w przerażenie.

Wiolczur

Odcinek naprawdę dobry! Uśmiałam się- szczególnie moment z kawą. Scena Angie-Olga-Ramalllo . Bulwers Olgi-bezcenne.
Poza tym znów został pokazany Leon z dobrejj strony- bronił jej,a Tomas? Szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 9
Wiolczur

Na serio z odcinka na odcinek coraz lepiej i ciekawiej. A jak Leon bronił Vilu jak Ludmiła z Natą na nią najeżdżały to było megasłodkie *,* i ta kolacja z Leonem <333

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

dokładnie, dom wariatów xDD na miejscu Leona wybiegłabym z krzykiem. Świetne też było oczywiście jak śpiewali w salonie, jak ogarniał ludmiłę, jeszcze w oryginale to było na wyższym tonie, jak powiedział "basta!" zabrzmiało to dosłownie jak trzask z bicza. Podobało mi się też zachowanie Tomasa, bo może wreszcie przejrzy vilu na oczy, Tomas zachowuje się jak złośliwy dwunastolatek.

Wiolczur

odcinek jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy;)) Zachowanie Tomaszka straszne, za to noty Leona z górę ^^
Cami, Maxi i Fran w końcu się kapnęli że Viola podoba się Braco. ;]
Ferguson zawsze spoko !
Pablo i Jade: "Rozmowy w toku" xD xD tej kobiecie da się wszystko wmówić. :D
Albo scena gdy Fran i Maxi rozumieli Braco gdy mówił w swoim języku, i tylko Camila nic nie łapała (uwaga; cytuję Cami: "Coo ?!") hahaha xD
Wywody i przemyślenia Ludmiły... tak jak zawsze, chociaż w tym odcinku sprawiała wrażenie jakby podoba się Tomusiowi o.O
+scena gdy Ludmi zasłoniła panu T. oczy i kazała zgadywać, a on; "fajna i ładna... Naty!?" :D <podniecam się tym wszystkim jak dziecko, notabene w moim wieku to już nie wypada ;/ ale raz się żyję, jak szaleć to szaleć, nikt mnie tu nie zna :D>
odcinek jak najbardziej pozytywny, mam nadzieję że więcej takich będzie ;]

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Wyobraź sobie jak ja się podniecałam przed telewizorem! Piski, śmichy, chichy, "omg", "wow", "Leoś! AAAAAA!", "NIEEE, ŻARTUJESZ", "LEON, OMG, OMG *wachluje się rączkami*","tomasz, weź wyjdź, wyjdź człowieku i nie wracaj" -> siostra zaczyna się o mnie poważnie martwić xDDD

ocenił(a) serial na 6
Wiolczurr

jeszcze fajne były akcenty ruskojęzyczne xDD no i bulwers ludmiły dziewczynki z fochem. Mmmmma <3

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Francesca gadająca po włosku <3 I ta faza, że jej nikt nie rozumie :C
Co raz to lepsze, meh x3

Wiolczurr

widzę dziewczyny że ktoś mnie tu jednak rozumie i nie jestem sama ;D chwała wam <3 akcenty ruskojęzyczne i włoskojęzyczne :D skoro Braco już zaczynają rozumieć to włoskiego też się może niedługo nauczą :D ja pitole, to oni wtedy już nie będą mieli potrzeby po hiszpańsku rozmawiać :D a skoro już się dorwałam to klawiatury i mowa o akcentach ruskojęzycznych to zapodam tu cytata z pewnego odcinka którego oglądałam gdy zebrało mi się na powtórki xd :
Napo: Moja kuzynka chce żebym się do nich przyłączył.
Braco: [coś tam w swoim języku]
Napo: No właśnie, miło że ktoś w końcu nazywa rzeczy po imieniu :D

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

zapomniałam dodać, jeszcze rozbawiło mnie to, kiedy Leon zabrał Andreasowi tę parasolkę w Restó. Może nie było to specjalnie wyrozumiałe czy miłe, ale nie wiem, po prostu mnie rozbroiło xDD pewnie dlatego, że sama pewnie zrobiłabym tak samo. Ogólnie bawi mnie, jak Andres potrafi wyjechać nagle z jakąś głupotą, i też kiedy Leon go ogarnia. Siaaa xd

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

i kiedy Napo rozmawiał z Gustavem, jego reakcja kiedy stanął za nim Braco xDDD ogólnie odcinek był po prostu świetny

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dzisiejszy dużo gorszy, ale również uszedł w tłumie.