PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli z serii "Sara nie lubi robić jednej rzeczy na raz" :D
Wczorajszy temat okazał się sukcesem (222 posty) Piknie :D A więc, co działo się w serialu!
1. Odcinek rozpoczyna Violetta podrywająca się z ramion Lajona. León wyżywa się po jej
odejściu na przypadkowych ludziach znajdujących się w okolicy.
2. Ludmiła niszczy tablet na którym Camila miała filmik z nią i jej minami skierowanymi do
Fede.
3. Marco pokazuje Brodueyowi całą górę zdjęć Fran, które ma na tablecie (obsesja?:P)
Przychodzi Fran [tutaj nie jestem pewna, czy dobrze mówię] i oni mówią, że przeglądają zdjęcia
miejsc jakiś, chyba na teledysk, a ona chce je zobaczyć. Broduey ucieka z tabletem ^^ Tablet
jest Marco. :D
4. Aj, Ramallo, Ramallo, Ramallo - czyli podryw Olgi. Ramallito. A Ramallito zwiewa ze swoją
herbatką. Pojawia się German i zaczyna kaszleć na widok Ramallo przypartego do ściany ^^
5. Violetta chce zdjątka i filmiki dla Fran zrobić (nie wiem, czy przypadkiem nie po to, żeby jej
tacie pokazać, co robi córce) i z Cami o tym rozmawia, a później Cami zaczyna się rozwodzić o
tym, jaka Fran jest cudowna i że jest najleszą jej przyjaciółką, Violka mówi, że jej też. Później
Camila se va.
6. Violka przegląda zdjęcia: jej z Leónem, z Fran, z klasą, z Fran, Cami i Maxim. Później wsadza
je do pamiętniczka, a pamiętniczek tuuli. Jak teletubisie siebie nawzajem tak ona ten zeszycik
<3
7. Lara dzwoni do Leóna, on mówi, że przegląda zdjęcia, ona pyta, czy Violetty, on mówi, że
wszystkich na filmik dla Fran. Jasssne.
8. German z Esmeraldą se gadają, jak ona coś o ślubie to mu mina trochę... zrzedła:P Ale jak
mu Esme mówi, że go kocha to on mówi, że on ją też. Cute. Jade to slyszy. Jest wkurzona
trochę ;P
9. Violetta ma najgorszą ze swoich spódnic na sobie!!! :O
10. Coś Vilu z Fran gadają o Leónie, a później Fran widzi Diego "Viola, za tobą stoi Diego, nie
odwraaacaj się" ona chce się odwrócić, ale Fran ją powstrzymuje. Ach, ta kobieca ciekawość!
Diego dołącza się do pogawędki.
11. Naty z Cami chcą wykorzystać Fede, żeby nakręcić fajny teledysk :D Naty nie jest pewna,
Cami mówi, że Ludmi często tak się zachowywała to teraz ona może być ich marionetką.
12. Ludmiła odstawia szopkę: czerwony dywan, wystrojona, biała limuzynka. Do drugiej części
teledysku się tak wystroiła :D
13. Violka mówi o Diego: lubię go, Diego coś tam, Fran dodaje, że jest łądny ^^ Violka, że coś
tam do niego czuje (że go kocha chyba) ale że coś jeszcze z Leónem jest. Przytulasek Violi i
Fran. B. i Andres latają i zdjęcia cykają :D
14. No i nagrywamy teledysk do Hoy Somos Mas. Violka cyka fotki przy przygotowaniach, Maxi
ma nagrywać. Violka gada mądre rzeczy, czyli nic ciekawego. uuu, Marco w fioletowej koszuli.
Me gusta :D
15. JAKIE CUDNE WYKONANIE HOY SOMOS MAS! (jak będzie na yt. to wrzucę linka :))
16. Jackie zarywa do Jeremiasa na oczach Pablo (chłopaczyna zazdrosny jest)
17. Chłopaki robią "dyskretnie" zdjęcia Fran (tak dyskretnie, jak wczoraj się Naty zmywała) Fran
jest wkurzona, bo ma dość zdjęć, bo wszyscy jej je robią :P Później pozują z dziewczynami na
ławeczce, a Marco cyka foocie <3
18. Gregorio udaje wielce pokrzywdzonego.
19. Marcesca się przytula <3 Tylko do zdjęcia, ale i to dobre!
20. Nareszcie jest Federico! Kłóci się z Marottim I śpiewa dla Ludmiły... Ale oni tylko
sprawdzają, jak Fede działa na dziewczynki^^ Ale śpiewa Ti credo dla Ludmiłki - ona jest
zachwycona :D Jak tam nie zemdleje to będzie dobrze!
Nie wytrzymam z min Ludmiły ^^ Boże... Ona jest gorsza niż ja!
21. Naty gada z Ludmiłą, coś Ludmiła, że wie że mają kopię filmiku (chyba) a Naty "aaa tego
filmiku na którym przy Fede..." Ludmiła zaczyna wrzeszczeć No, żeby się zamknęła :D Znowu
znikąd pojawia się Federico, jak to on ma w zwyczaju :)
22. León robi słit randkę dla Lary. Stolik na torze, gitara, dwie szklanki i sok. Która by nie
chciała?
23. Ludzie ze studia śpiewają Algo se enciende dla Enszi. Marotti to widzi i jest
ZACHWYCONY! :D Jakie on miny stroi... prawie jak Lu przy Fe. Angie idzie z nimi śpiewać,
Marotti densi.

Zapowiedź:
1. Andres tłumaczy Leónowi że Lara jest tą z którą jest i która jest "rzeczywista"
2. Francesca wrzeszczy na Marco w domu Violi przy wszystkich (nie wiem, czemu) prawie
płacze.
3. León chce całować Larę, a ona go nieee

To tyle ode mnie na dzisiaj :)
Następny odcinek za 24 godziny dopiero :(

ocenił(a) serial na 3
_Ariana

Ach, ja i te moje porównania :D
I tak wgl. kolejna ich wspólna cecha - są niezwykle dyskretni :)