Wracamy do tego?
Ulubiona scena -
Najgorsza scena -
Najśmieszniejsza scena -
Najsmutniejsza scena -
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka -
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje -
Postać dzisiejszego odcinka -
Para dzisiejszego odcinka -
Ulubiony cytat -
Ulubiona scena zapowiedzi -
+ Najgłupsza/Najbardziej absurdalna scena:
Ocena odcinka w skali 1-10 -
Już teraz chyba bym jej krzywdę zrobiła. CAŁUJE SIĘ AN PRZYWITANIE Z KOEGAMI?! W usta?! CO za dzieci, no jprdl... Gdzie oni się wychowali? To był TYPOWO ROMANTYCZNY POCAŁUNEK! NO WIDAĆ TĘ CHEMIĘ <333 Głupie
Nie wiem, czemu, ale rozbawiło mnie to "głupie". XD
Sarra mnie rozumie. *__*
W ogóle szkoda słów. Mnie osobiście najbardziej denerwuje to, że co pięć minut zmieniają zdanie co do Dielari oraz to, że śmiały napisać, że ten pocałunek był najprawdopodobniej udawany (one jak zawsze wiedzą najlepiej). Nie powiem też, że jestem zachwycona tym, że Tinistas "ma swoje powody, żeby nie trawić tej pary".
No ale popatrz - JAK MOŻNA WĄTPIĆ?! - Wszędzie chodzą razem, obejmują się, tweetują do siebie... No dobra, tutaj rozumiem, że można mieć jakieś wątpliwości czy coś tam, ale - Oni mają razem sesję, wspólną piosenkę i POCAŁOWALI SIĘ. No i Diego napisał, że Cla jest jedną z najważniejszych osób w jgo życiu. Do tego to ich "Te amo".
Albo na jednym z twitcamów Diego powiedział, że chciałby zagrać albo Germana albo Pabla. Jaram się tym strasznie. *___* I śmiech Clary. :D
Nie ma to jak się powyżywać. xD
Bo po tym głupie miało być coś dalej, ale się powstrzymałam, bo jeszcze wpadnie E. i zrobi mi rozpierduchę, a ja nie chcę się z nią kłócić :D
Dielari, które się pocałowało nie jest parą, ale FANDE JEST!!! No nie przeżyję.
MNie i tak najbardziej rozwaliła Anka "Zabrała mi tematu, uhuhu, moje informacje" Gdzie one jej?! Dziewczyna napisała pierwsza, a te materiały sobie latają po sieci. To, że one mają nieogar nie znaczy, że wszyscy sa tacy. Żałosne. Wkurza mnie to.
Szlag mnie trafia. Nie umiem nie przeżywać.
Jeeej... Jak by Diego grał Germana to bym była za Germangie xD
Rozumiem. :-D
No, prawda?! Szkoda gadać! A Fande się pocałowało? Bo ja się nie orientuję. Cała moja uwaga spoczywa na Dielari...
Omg, przecież cały Twitter i nie tylko o tym trąbił, a te zdjęcia były wszędzie! Co one myślą, że jedyne mogą o tym pisać i wiedzą? Jprdl. Jeszcze pewnie gdyby nie ask, to by nie wiedziały o tym pocałunku, bo wszystko, co nie jest Tinką, Jorge lub Lodo mają głęboko. A o piosence nie miały pojęcia, póki im nie napisałam...
Wiem, ja też, Sarro. Niby sobie mówię, że "ojej, nie przejmuję się, wyjebka" etc., no ale nie mogę >.<
Hahahaha, pamiętam było gdzieś tam, że Ramos miał jeszcze inne propozycje, ale wybrał granie w V3 i tak sobie pomyślałam, że jak Diegowi tak zależy, to mógłby mu zastąpić. XD Pytanie, co na to młodsza część widowni, niewtajemniczona w Dielari i te sprawy. xD
Jaki pocałunek? Oni? Tylko typowo przyjacielskie zdjęcia. Ale naprawdę przyjacielskie. Jak się pocałują to NAWET ja przyznam, że są parą. Będę musiała przeżyć, ale błągam.
Ależ nie, one mają wyłączność! Na wszystko. Na oddychanie kurde też.
Młodsza część widowni to dzieciaki zachwycone Violką i nie zainteresowane niczym innym :D
No ale skoro się nie pocałowali, a Dielari tak, to... Dobra, nie ogarniam.
Dielari miało chyba więcej znaczących zdjęć niż oni. No i POCAŁUNEK. Romantyczny pocałunek. W usta. Sesję zdjęciową. Piosenkę. Wspólną. Japier, dobra...
W ogóle szkoda słów. Głupota się szerzy. I niby po ile one mają lat?
Czekamy na Diegusia. :D 45 minut. A ja się jeszcze umyć muszę...
Ulubiona scena - a niech już będzie to Pablangie xd
Najgorsza scena - nie wiem.
Najśmieszniejsza scena - normalnie to bym napisała,że Beto z tymi słuchawkami...ale nie! Dzisiaj nic nie było śmiesznego xd
Najsmutniejsza scena - wyjazd Fran.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka - "Ti Credo"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje - Naty :D
Postać dzisiejszego odcinka - Fran.
Para dzisiejszego odcinka - Marcesca/Fedemiła/Pablangie
Ulubiony cytat - Angie i Pablo: "-Pięknie to powiedziałaś - Dziękuje,miałam to napisane na papierku od krówki" czy jakoś tam XD
Ulubiona scena zapowiedzi - nie pamiętam.
+ Najgłupsza/Najbardziej absurdalna scena: nie wiem.
Ocena odcinka w skali 1-10 - 8
Nie oglądałam. Włączyłam na minutę, usłyszałam jak Violka mówi "Fran wyjechała, więc biegałam i szukałam Diego, żeby mnie pocieszył" i wyłączyłam. Yhh. I nie oglądałam w czwartek i piątek. Ktoś streściłby mi, co się działo oprócz Fedemiły? Było jakieś Naxi? Lenka już śpiewała?
Lenka dzisiaj dopiero przyszła i tylko jedno zdanie powiedziała do Ludmiły: Zapomniałaś już, ze miałaś się rtzymać od mojej siostry z daleka? Albo coś w tym stylu xD Naxi nie było. Femiła. Femiła ewriłer. Pocałunek Marcesci. A raczej pocałunek Francesci, bo Marco miał w tym mało udziału. Nudy xD
Czyli nie opłaca się oglądać tych odcinków? To dobrze, nie chce mi się. :D Od jutra mogę patrzeć, chcę usłyszeć głos Lucii. *.*
Taaak <3 Leneczka wróciła. Będzie veo veoo Leny z Fede... ;3
Nie, nie opłaca się. Ale niedługo zacznie się Naxi. I jeszcze wiencej Femiły...
Jedyna scena Lenarico ;c Obejrzę, pod warunkiem że mi nie odetną prądu. Już dzisiaj wyłączyli na pół godziny, a jutro może pozrywać łącza. Wieje jakby się ktoś powiesił.
Wiem, że jedyna ;c Ale przeżyję. Mam Sama, który mi właśnie śpiewa i NIE JEST Chińczykiem.
Biedna... Ciekawe porównanie :D
Jest Chinczykiem, tej wersji się będę trzymać.
To z tym wiatrem, to moja mama tak mówi. :D
NIE JEST! to tak jakbym ja była Ukrainką i Żydówką na raz, bo moja babcia była Ukrainką, a jej ojciec Żydem...
Matko, jaka ja wylewna xD
Fajne ma powiedzonka
Możesz być Ukrainką i Żydówką, tak jak ja mogę być Żydówką i Niemką, i Ślązaczką, i Polką, i dziwnym czymś. To jest taa mieszana krew...
U nas w regionie mało kto jest Polakiem "czystej krwi", że się tak wyrażę... To w końcu tereny przesiedlone... U mnie jest niemiecki cmentarz xD
U nas w okolicy jest stary żydowski cmentarz.
Ja w sumie mam podobno korzenie litewskie, ale to dziesiąta czy tam piętnasta woda po kisielu XDD
Jak podejrzewam moja rodzina kilka pokoleń wstecz musiała pochodzić od Niemców, bo naleciałości z niemieckiego mam nawet w nazwisku. Co nie przeszkadza mi w nienawidzeniu nauki tego diabelskiego języka. :D
Sarro, czy Ti nie ogoliła pachy? https://pbs.twimg.com/media/Bi9FTJuIYAEmQwB.jpg XD (W Diegu tu już nie wnikam xd)
Ulubiona scena - Powrót Fran.
Najgorsza scena - Angie idąca za Germanem, który przebiera się dosłownie w 2 kroki ;p I jeszcze się nie zorientowała...
Najśmieszniejsza scena - Angie i tekst z Krówki
Najsmutniejsza scena - Pożegnanie Francesci
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka - Ludmila i Federico <3
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje - Ludmiła, Naty świetna stylizacja, jak nigdy
Postać dzisiejszego odcinka - Ludmiła, Fran
Para dzisiejszego odcinka - Ludmila i Fede
Ulubiony cytat - " Makijaż dla Ludmiły! Aa, dla mnie? Nie!"/ "Od tej pory jak ktoś się zapyta co zrobił źle odpowiedź będzie: wszystko"
Ulubiona scena zapowiedzi - Omdlenie Gregoria
+ Najgłupsza/Najbardziej absurdalna scena: Beto i jego słuchawki
Ocena odcinka w skali 1-10 - 6
ulubiona scena Pablange i Fedmila
najgorsza scena wszystko z Vilu
najsmieszniejsza scena chyba nic
najsmutniejsza scena chyba nie bylo
najlepszy wykon piosenki Ludmi i Fede Ti Credo
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje Naty i Ludmila
Postać dzisiejszego odcinka Angie
Ulubiony cytat "-Wszyscy jesteśmy uczniami sztuki miłości.
-Ładnie to powiedziałaś.
-Dziękuję. Było na papierku od krówki."
Ulubiona scena zapowiedzi - nie pamiętam.
ocena 7