PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 53

ocenił(a) serial na 3

Czemu nikt tu się nie dzieli wrażeniami z wczorajszego odcinka? Przecież Femiła jak zwykle była
genialna, ogar Maxiego i Marco najlepszy, a ten gostek od Camili też całkiem, całkiem - i jeszcze
perkusista! Jestem na tak :D No ludzie, wypowiedzcie się coś!
Mnie tylko nie podobał się przytulasek Germangie :D

ocenił(a) serial na 4
KeThA

Oczywiście, że chcę <3 Dzięki temu ogarniam często o czym bohaterowie gadali xD

ocenił(a) serial na 3
KeThA

No ten chłopak od Cami był świetny. Uwielbiam tę scenę, kiedy gra, a Cami wychodzi przerywa grę. Oby między nimi do czegoś doszło. Ale znając życie Camila bd z Brodueyem. A wie ktos jak ten chłopak ma na imię?

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Jakoś na S. Seba chyba, bo się dziewczyny śmiały, że Sebek wreszcie dotarł do Cande :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, śmiałam się, ale co tam, Sebuś dotarł pod pseudonimem Marco, bo słyszałaś, że podobno do niego podobny, może się przyznał, że Xabiani pochodzi z Polski i jest Sebkiem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Słyszałam, ale powiem ci, że ten Seba ma jedną zaletę (ten z Violetty) jest perkusistą! Uwielbiam perkusistów! :D Wszelkiego rodzaju! I takich, których znam i takich w filmach (z Lemoniada Gada ten cały Blake Mitchel - czy jak to się pisze - też miał u mnie plusa, bo grał perkusistę)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Gitarzyści lepsi xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No nie wiem, nie wieeem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobra, dobra zależy którzy xd

majka5454

Wgl muzycy są ekstra <3

KeThA

Najbardziej mnie denerwuje to, że kiedy Ludmiła zaśpiewała "Ser Mejor" to Maxi i Marco (<3) nie mieli jakiś za ciekawych min, a gdy ta Lena (za którą nie przepadam, czekam na hejty ! XD ) zaśpiewała dokładnie TAK SAMO to byli po prostu zachwyceni ! -.-

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Ludmiła zaśpiewała to dobrze? W którym momencie? Słabo jej poszło, jakby w ogóle nie miała siły w tym głosie, a nie taką Ludmiłę znamy! Ona może śpiewać sto razy lepiej! A Lena zaśpiewała na prawdę dobrze - uwielbiam jej głos :P

KeThA

Ja po prostu nie lubię głosu Leny, więc jakkolwiek i cokolwiek by zaśpiewała mi się to raczej nie spodoba XD (ale każdy ma inne gusta :D )

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Też nie szczególnie przepadam za Leną i ani jednej, ani drugiej wykonanie mi się nie podobało :)

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ludmi z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie rozbraja :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Co ona odstawia przy Federico to po prostu mistrzostwo! Wielki szacun dla Mercedes! :D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Przewijam wszystko i włączam tylko ich fragmenty :D
Jest naprawdę świetna w tym :d

P.S Gdzie jest do cholery moje NAXI??

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Też się o to pytam! Ja już czekam i czekam!
W poniedziałek minie 40 odcinkó! 40 odcinków MOJEGO CZEKANIA!
Szlag mnie jasny trafi, jak zaraz nie będzie jakiejś akcji z nimi. Myślałam, że jak Lena się pojawiła to będzie - buuum, Naxi, a tu nie!
Maxi jakiś niezbyt zainteresowany :(

Ja przewijam wszystko, zostawiam Femiłę, ogólnie młodsze pokolenie w studio, no i czasem Diegettę =D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ja mu dam niezbyt zainteresowany... Mam nadzieję,że niedługo coś sie wydarzy między nimi,bo jak nie...

Ja tylko Femiłę zostawiam,bo mimo że i tak nic nie zrozumiem to warto popatrzeć na Ludmi :D

ocenił(a) serial na 1
Violetowa00

Eee, żeby tylko ta Lena nie była z Marco albo Maxim O_o
Chyba bym zabiła :33 jak nie będzie na koniec Marcesci i Naxi to nie oglądam Violetty po Polsku -_-
PS. Ja wolę Diegettę i Leonarę :3 Nie cierpię słodziutkiej Leonetty, bo Viola mi działa na nerwy ;__;

ocenił(a) serial na 5
weronikaaleksandra

Lepiej nie kracz. Oby nie wpadli na taki pomysł bo ubiję.

Rzygam "miłościami" Violi. ;d

ocenił(a) serial na 3
weronikaaleksandra

Nie, Lena nie będzie z żadnym z nich, ona wyjedzie zaraz z powrotem. Jest tylko na kilka odcinków :)

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Taa.. mam nadzieję, że wyjedzie mi szybko ;3

weronikaaleksandra

Mimo iż odcinka nie widziałam muszę przyznać że jest genialny
Ach ta Femiła <33333333

ocenił(a) serial na 3
weronikaaleksandra

Ja ją lubię ;P Ma mój charakter w sumie i jest szansa, że wspomoże trochę moje Naxi

KeThA

narazie o dziwo Lena moze pomóc Femile ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No właśnie to robi :D Razem z chłopakami (Marco i Maxi) ale ja CHCĘ NAXI!!!! Czy to takie trudne? :D Hej Karolina tak wgl :P

KeThA

kocham momentem jak do szarych komorek chłopaków dociera ze Fede podoba się Ludmile xD ich wyraz twarzy taki nieogar xd
tez chce Naxi chociaz narazie nic nie wskuzuje ze bedą w najblizszym czasie, ale dziś czekam co wyniknie z Ludmi i Fede zatrzaśniętych w jednym pokoju :D
wgl to no część Saro :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, to było genialne :D Oglądałam tę scenę 2 razy, tak mnie rozbroiła :D
https://twitter.com/NAndreaTriana/status/375705190965325824/photo/1
Coś pięknego! :D
Wiesz... Ja się łudzę przed każdym odcinkiem, że COŚ zacznie się dziać! Maxi dawno się za jakąś dziewczyną nie uganiał :D

KeThA

tak a u niego to bardzo dziwne ;p
ale chociaz od poczatku wiedziałąm że z Cami miał tylko taki epizod, to na wszelki wypadek dobrze że ona teraz ma kogos na oku, swoją drogą całkiem całkiem ten perkusista ;p
wiec czekam na Naxi i az wszystkie 3 najlepsze pary bedą w serialu :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Naaaxiiii <333
No ba, jakby było Caxi to bym sobie chyba z miejsca strzeliła :D
Perkusista niezły jeeest, szczególnie ma jedną zaletę - jest perkusistą :D

KeThA

tak, też lubię perkusistów <3 ale poza ta głowną zaleta nie jest tez taki zły dla Cam starczy :p
niech Maxi teraz pomoże zeswatać Ludmi i Fede, a potem szybko podbija do Naty :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Może na raz swatać i podbijać do Naty jak dla mnie :D
Aż sobie posłuchałam Luz Camara y accion z wrażenia. Incredible!!! :D
Ale on nie będzie z Cam, bo pewnio są, jak Lena, tylko na kilka odcinków :(
Cami zakładam, że będzie w końcu z Brodueyem, niestety. W ogóle mi do siebie nie pasują...

KeThA

tak, też myśle że zaraz perkusisty juz nie bedzie, ale chociaz teraz Cami jest czymś zajęta, Cami mi do mało kogo pasuje, bo mnie strasznie irytuje -.- ;p
ale ostatecznie Broduey i tak jest dla niej najlepszy ;d
w sumie mógłby, więc jak przed każdym odcinkiem licze na pojawienie się wątka Naxi :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Jajajaa! Fede śpiewa Ludmi Luz, Camara y Accion :D

KeThA

och <3
nie mów mi takich rzeczy bo potem będe tylko przyciskać odśwież i odśwież na capitulosdevioletta ;pp
jak ja kocha Femiłe :D niech już będą razem no ;p wszyscy wiedzą, że on jej się podoba tylko Fede udaje że się nawet nie domyśla

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Cóż... Nie wszyscy :D Chłopaki dopiero się domyślili, a raczej wygadała im Lena, Camila też by się nie zorientowała gdyby nie nagranie, chyba Fran i Violka nie wiedzą - ale Violka to zrozumiałe, bo jest zbyt zapatrzona w siebie :D
A co do tego... To ak twierdzą użytkownicy tt :D

KeThA

wiem, ale teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekać odcinka :D
Fran się zaraz dowie, bo Marco wie ;pp a Violka to własnie, kiedy ma się dowiedzieć jak cały czas gada o sobie ;pp
ale prawie każdy po dłuższej chwili jednak zauważa że on jej się podoba, a on się jeszcze niby nie zorientował? nie wierze w to ;d

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Chłopaki będą śpiewać Cuando me voy!!!! :D
No cóż... Fede taki skromy: on by zauważył? Żartuuuję :D

KeThA

no akurat wiesz teraz Fede skromością nie grzeszy ;pp
wyczuwam dobry odcinek :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

To był sarkazm :P
Ja teeż. Wyczuwam dobry odcinek, bo Femiła. I cuando me vooy <3
Matko, tęsknię za DJem :(

KeThA

yhym juz sie i nie zapomnij o Luz, Camara y Accion :D
aż tak go polbiłaś? :p mi w sumie był troche obojetny, ale myslałam ze bedzie na dłuzej i że coś tam mu z Cami wyjdzie, chociaz na chwile ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No, polubiła go jakoś :D Fajny był, miły, uczynny, przyjacielski...
Nie skakali sobie z Brodueyem do gardeł - to mi się podobało.
NIe wkurzył się na Cami za to, że "dawała mu nadzieję"... Fajny był :)
I jeszcze ten rap na konien <3
Nie zapominam o Luz, Camara y Accion!
Incredible <333 Poza tym R. nie daje mi zapomieć, bo co chwilę udostępnia kolejne tweety na ten temat ;P

KeThA

jak zawsze zresztą w trakcie odcinka ;p
tal tez mnie tym wkurzyła, była taka to niech teraz nie beczy że nikogo nie ma !