PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6695
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Będziemy tu wpisywać, kto by Waszym zdaniem do kogo pasował i dlaczego.
Moim zdaniem Ludmiła pasuje do Matiasa, bo on pewnie szuka bogatej dziewczyny, a Ludmi z
tego co wiem do najbiedniejszych nie należy. Pewnie skoro Ludmiła to imię rosyjskie, a Rosja
słynie ze złóż ropy, ojciec Ludmiły jest (prawdopodobnie, bo nigdy nie wystąpił w serialu)
potentatem naftowym, to ma furę kasy. Matty kupowałby jej co by tylko chciała. Naty byłaby już jej
niepotrzebna. No i jeszcze charakter - oboje są kanaliami. Co wy na to?

ocenił(a) serial na 3
marysia000_filmaniak

Jest tylko mały problem... On jest za stary. A ona ma na imię Ludmila, nie wiem, czy to nie jest imię Argentyńskie...
Co do par to gdyby nie Marco to widziałabym Francescę z Federico. A tak wgl. to Leon pasuje mi do Ludmiły.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A skąd. Ludmiła (lub inaczej Ludomiła) to imię pochodzenia staropolskiego, oznaczające (o ironio!) tyle, co "miła ludziom". Używane głównie w krajach słowiańskich, czyli również w Rosji.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Możliwe. A co do Ludmi i Matiasa, to jak miałby jej cokolwiek kupować, jak on śpi w samochodzie, bo nie ma pieniędzy?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ona jest bogata ;)

ocenił(a) serial na 2
marysia000_filmaniak

No więc ona będzie kupować jemu a nie vice versa ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

hahaha miła ludziom nie wytrzymam!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

no to by nawet pasowało, ze wzgl. na pochodzenie, bo Francesca i Federico to są imiona włoskie

użytkownik usunięty
marysia000_filmaniak

Masz i proszę, nie zakładaj więcej takich samych tematów:
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/SERIALOWE+PARY+%28o strzegam%2C+bardzo+d%C5%82ugi+temat%29.%C2%A0,2195501
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Ostatnio+na+tej+str onie...,2196554
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/PARRING+BOHATER%C3% 93W%2C+czyli+ci%C4%85g+dalszy+tematu+%2C%2CSerialowe+pary%22.,2205902

ocenił(a) serial na 10
marysia000_filmaniak

Kilka słów ode mnie a reszte uzupełnie później, jutro jak będè w domu.
1. Mi do siebie psauje Ludmi i Diego - jutro uzupełnie dlaczego.
2. W pierwszym sezonie wydawało mi się, że chcą połączyć Federico z Fran, ale od drugiego sezonu nie widzę dla niej nikogo idealniejszego od Marco.
3. Mimo wszystko zawsze będę za Leonettą.
4. Naxy są zabawni
5. Camile bym połączyła z Dj, bo widać że chłopakowi zależy. Pocieszał ją jak się użalała, że jedyna nie ma chłopaka, pocieszał jak gapiła się na szczęśliwą Fran z Marco i gdy rozmawiał z Maxim mówił o niej samymi dobrymi cechami, czemu Maxi cały czas zaprzeczał i to było zabawne xd.
6. Esmeralda y Matias
7. Pablo y Angie
8. Jade niech sobie znajdzie fajnego milionera
9. Olga y Ramallo. Oni w2 sezonie są po prostu boscy
10. German i on sam

Reszte dopisze jak będę na kompie i opisze tamte pare przy których nie napisałam dlaczego

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Olga to się już dawno w Ramallo bujała ;)

ocenił(a) serial na 10
marysia000_filmaniak

Ale w 2 sezonie mają taką zabawną akcje - ona ma jakiegoś chłopaka, by on był zazdrosny, Ramallo zmienia image by jej się podobać