PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co wy na to, by zrobić petycję do disneya z prośbą o nowe dubingi dla niektórych (w tym i nowych
postaci), by 3 sezon milej się oglądało? ;>
Dziś przypominałem sobie odcinki 2 sezonu, zwłaszcza przeszkadzał mi dubbing Marco,
całkowicie niszczy sceny Marcesci ;-; No i Diego, ale jego da się przeżyć xD
A więc tak, moje propozycje;
Marco- Maciek Musiał
Diego- ?
+ Nowe postaci
Clement- Stefan Pawłowski
Priscila- tutaj mam jakiś głos w głowie, ale nie wiem jaki xD
Gery- tak jak z Priscilą x.x
Nicolas- Kolejny do kolejki xD
Milton- Nie wiem, wy wybierzcie ;pp
Co wy na to? xD

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Nie oglądam po polsku huehue ; >

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Z chęcią zmieniłabym głos Marco, jest okropny. Jeśli dadzą podobny Clementowi to umrę xD W sumie, całkiem dobry pomysł z ta petycją ^^ Z Diecesca i super realnymi scenami, zaczerpniętymi żywcem z bajek (np. Śpiąca Królewna - zero aluzji, zero), to wątpię, żeby ten sezon się przyjemnie oglądało nawet z fajnymi dubbingami :(

mardasek

A mnie się sezon bardzo podoba :P
Nie żywcem, bo tu raczej śpiący królewicz, a Diegesci nawet nie oglądałem, więc się nie wypowiem :D

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Ja wolę drugi ^^ chociaż strasznie podobaja mi się wątki rodzic-dziecko, których teraz jest bardzo dużo ^^ szczególnie Diego i Gregorio. Królewna, królewicz, co to za różnica? Nie ma czego oglądać, serio.

ocenił(a) serial na 7
mardasek

No co Ty nie jest taki zły ten sezon ;> tylko przewidywalny strasznie, dzisiejszy odcinek zapowiada się ciekawie !:D

mardasek

Też mi sie podoba to, że wprowadził relacje rodzic-dzecko zwaszcza w przypadku Ludmi, ale u Diego też to fajnie wygląda :D
Też wolałam 2 sezon :D Ten troche nudny,a Xabi mógłby iść do fryzjera , a znowu Rugg tak się wygolił po bokach że nie ma pytań -.- Przedtem to chociaż się miło na nich patrzyło.
Śpiąca królewna- Leon i tak była zabawna w porównania z maślanymi oczkami Clementa do Violki -.- znów ten stary odgrzewany kotlet. A już myślałam, że chłopaka polubie jak pierwszy raz Violka na niego wpadła a on na nią wysapał xD

karolina199

Mam takie pytanie- gdzie wy widzicie zmianę fryzury u Ruggero? XD
Mnie znowu 2 nudził, a trzeci cholernie wciąga, jednak staram się pozostawać z dala od spojlerów :P

Sebek7771

Obciał się na "Zagłobe" jak ja to mówie.
W 2 sezonie wyglądał super też miał krótsze boki, ale nie aż tak, teraz ma wygolone boki i to tak bardzo -.- aż mu uszy wydają się odstawać jak myszce Mikey xD
http://nd06.jxs.cz/363/838/c0666f81a7_96797219_o2.jpg
http://instagram.com/p/rAcJ3fqwVg/?modal=true
Porównnaj sobie :D ;p

Sebek7771

A co do trzeciego sezonu V.
To dla mnie wieje nudą, rozwiązania rzeczywiście iście disneyowskie tylko bardziej jak z uniwersum Królewny Śneżki 0.o
Znowu mamy kolesia zakochanego w Violci i prawdopodobnie dziewczynę która zadłuży się w Leonku. W dodatku Diegesca zrobiona na sile i w tak nachalny sposób, że jakby w odcinku Fran i Diego nie mieli conajmniej 5 scen razem to nie wiem co by się stało..
Ale życze powodzenia w unikaniu spoilerów :D ;p

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Dubbing Diego jest super !
Ale do Marco masz racje. Jeszcze Federico mozna by zmienic.

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

przecież Diego ma dobry głos XD co do Marco się zgadzam, ale on cały jest jakiś zniewieściały.