Ja jestem po.
Cudowny <3
Cudne Marodi, cudna Leónetta, cudna Cami, cudne miejsca, cudna scena z Germanem i Vilu w pokoju, cudne wszystko *-*
Niezly, w przedpremierowym wycieto duzo scen
Jak dobrze,ze ten wypadek na scenie nie zagrozil Ludmile ! Balam sie,ze ja o cos oskarza czy tym podobne
A jak twoje uczucia ?
W sumie też myślałam, że ją oskarżą, ale na szczęście nie xd Fedemiła cudna była, ach, to zakochanie Lu. :D Leonetta też spoko, odfrunęli gdzieś, lecą w stronę słońca xd Ogólnie odcinek z początku troszkę mulił, ale później było spoko. Zobaczymy, co będzie dalej ;)
Też tak myślałam,a to, że León zaśpiewa Amor En El Aire w balonie było do przewidzenia.
Ale gwoździem programu były miny Martiny, normalnie lałam z niej, wg Fedemiła i Leónetta rzygam tęczą, jak sodziasnie xD
Zawsze można polać trochę z min Tinki xD
Albo wgl mnie śmieszyło że Leonetta ma taki ostr romantyczny moment a Fran tak stoi z boku i się patrzy xD Ja rozumiem, że cieszy się szczęsciem przyjaciólki czy coś ale dała by im troche przestrzeni ;pp
Nie oglądałam ale kilka ciulów zdawało mi relację na bieżąco i Herman... no, to było coś ;>
Jeszcze lepiej niż poprzednio Xd
Halucynacje Germiego, odlatujący balon, no śmiać się nie umierać :D
Tak, widze, ze rezyser jednak posluchal co niektorych fanow telenoweli i zamierza sprobowac usunac Violke z serialu na wszelkie sposoby, ale jak sadze i tak mu nie wyjdzie...
Violetta i Léon wszystko przezyja w jej urodziny
Serio najpierw spada w zwolnionym tempie xD
A potem im balon odlecial, może jeszcze Violka wyleci z balonu i będzie tak dyndać na jakiejś linie? xD
O tak, dobre xD Może się wychyli i spadnie, ale i tak pewnie akurat pod nią będzie cyrk i spadnie na dach cyrku. Ech, Violi tak łatwo się nie wyeliminuje :((
Tak twarda z niej sztuka niestety ;/
Ale może będzie Leośkowi zrzędzić ten się wkurzy walnie jej z gitary i bey bey Violciu, leć niczym ptak!
Nadzieja matka glupich
Czy tylko ja zauwazylam,ze chyba jednak bedzie Diegesca ?
Nawet ja zlapal jak sie potknela
Ja też myśle, że będzie
Dają nam od 1 odcinka tak jasne znaki, że brawa za subtelność!
Wgl Diego i Fran chyba mają nawet jakieś wspolne "foto promocyjne" ;o
Taa, byc moze coś z tego będzie, ja na razie nie mam zdania, pożyjemy zobaczymy, Marco to taki przymuł się zrobił
No jak na niego patrze myśle, fajny, ale jak zaczyna coś gadać to myśle ale ciapa ;o
A był taki fajny pamiętam jego Junto a ti!
Fran i Diego może nawet razem wyglądają dobrze, ale bo był jej przyjaciółki a on jest przyjacielem Marco ;/
Ja jestem sceptycznie nastawiona do Diecesci w serialu, może właśnie dlatego, że Diego i Marco to przyjaciele no i... :/
Dokładnie!
Jak na nim patrze nie jest tak źle, choć z Marco lepiej wyglądają, ale nie potrafie pominąć tego że Diego to przyjaciel Marco
i wkurza mnie że Diego najpierw musiał się zakochać w Violce a teraz łączą go z Fran, za to lubiłam Marco, że jemu od razu się spodobała Francesca
Dzięki :D Akurat jak wrócę z roboty to obejrzę :P
Moja córcia w końcu wróciła. co tam słychać ? :)
A wszystko dobrze oprócz tego że idę teraz do maturalnej i się niesamowicie stresuje, a co u ciebie? :)
O to fajnie, że nie jestem sama :)
Przygotowujesz się jakoś ? Bo ja próbuję się zmusić, żeby dokończyć czytać Lalkę, ale mi nie wychodzi xD
Jezuuu lektury najgorsza rzecz w szkole średniej, wg dlaczego to takie nuuudne i dziwne xD
Biedny Wokulski, Izabela dała mu kosza bo to zła kobieta była xD
No masakra jakaś ja wgl nie mogę jakoś zdążyć z czytaniem xD
Haha idealne streszczenie całej książki :D
No jasne uczę się hiszpańskiego zamiast angielskiego czy czegokolwiek hahah ; )
A jak Cię to pocieszy to lalki nawet nie zaczęłam czytać, na klp wszytskie lektury są dobrze opracowane ; )
A przygotowywać jakoś specjalnie się nie będę, w szkole i tak będzie masa powtórek i sprawdziany z rzeczy, które już były i to będzie musiało mi wystarczyć xD jak usiłuję się uczyć to mi to czasem gorzej wychodzi niż nie uczenie xD zwłaszcza jeśli chodzi o duży zakres materiału
Matura, jak dobrze,że to już za mną :D
U mnie, w sumie nic ciekawego. Gorąco niemiłosiernie, w każdym pokoju mam wiatrak,a i tak jest gorąco.
Ja to w ogóle nie spię, bo nie mogę się ułożyć, a na dodatek mewy mi krzyczą nad oknem ;d
Jeszcze nie obejrzałam ( poza tą przedpremierą ) ;) Ale emocje mnie zaraz zabiją, więc się zabieram za oglądanie :D
Mnie bardziej zastanawia inna rzecz. Mianowicie zapowiedź 2 odcinka. Albo już ześwirowałam, albo w następnym odcinku będzie Seba. https://m.youtube.com/watch?v=p0B8nDKnnC0 W 8 sekundzie...;)
Tak, to raczej Diego. Zmyliła mnie chyba ta kamizelka. :) Cóż... nadzieja umiera ostatnia, prawda? ^^
Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić. :D Ja sercem zawsze będę za Semi, ale wiem, że V3 raczej skończy się Bromi.:/