PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6710
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto już po? Jak wasze odczucia? Z chęcią poczytam xd

ocenił(a) serial na 7
mechi3030

Nic nie czuje. Nie obejrzałam. Przykre tak bardzo.

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Na tirenie serce zabiło 100x szybciej. Uwierz mi. Umarłam.

mechi3030

Ja jestem po.
Cudowny <3
Cudne Marodi, cudna Leónetta, cudna Cami, cudne miejsca, cudna scena z Germanem i Vilu w pokoju, cudne wszystko *-*

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Niezly, w przedpremierowym wycieto duzo scen
Jak dobrze,ze ten wypadek na scenie nie zagrozil Ludmile ! Balam sie,ze ja o cos oskarza czy tym podobne
A jak twoje uczucia ?

ocenił(a) serial na 8
crulova

W sumie też myślałam, że ją oskarżą, ale na szczęście nie xd Fedemiła cudna była, ach, to zakochanie Lu. :D Leonetta też spoko, odfrunęli gdzieś, lecą w stronę słońca xd Ogólnie odcinek z początku troszkę mulił, ale później było spoko. Zobaczymy, co będzie dalej ;)

ocenił(a) serial na 3
crulova

Też tak myślałam,a to, że León zaśpiewa Amor En El Aire w balonie było do przewidzenia.
Ale gwoździem programu były miny Martiny, normalnie lałam z niej, wg Fedemiła i Leónetta rzygam tęczą, jak sodziasnie xD

Sissi_Annie_Romy

Zawsze można polać trochę z min Tinki xD
Albo wgl mnie śmieszyło że Leonetta ma taki ostr romantyczny moment a Fran tak stoi z boku i się patrzy xD Ja rozumiem, że cieszy się szczęsciem przyjaciólki czy coś ale dała by im troche przestrzeni ;pp

mechi3030

Ja chciałam obejrzeć a nie ma mnie w domu :( jak wrócę to może gdzieś obejrzę

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Nie oglądałam ale kilka ciulów zdawało mi relację na bieżąco i Herman... no, to było coś ;>

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Co z Germim bo nie oglądałam, nawalony internet

mechi3030

Jeszcze lepiej niż poprzednio Xd
Halucynacje Germiego, odlatujący balon, no śmiać się nie umierać :D

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Tak, widze, ze rezyser jednak posluchal co niektorych fanow telenoweli i zamierza sprobowac usunac Violke z serialu na wszelkie sposoby, ale jak sadze i tak mu nie wyjdzie...
Violetta i Léon wszystko przezyja w jej urodziny

crulova

Serio najpierw spada w zwolnionym tempie xD
A potem im balon odlecial, może jeszcze Violka wyleci z balonu i będzie tak dyndać na jakiejś linie? xD

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Hahaha
Marzyc zawsze mozna
Ale nie sadze

ocenił(a) serial na 8
karolina199

O tak, dobre xD Może się wychyli i spadnie, ale i tak pewnie akurat pod nią będzie cyrk i spadnie na dach cyrku. Ech, Violi tak łatwo się nie wyeliminuje :((

mechi3030

Tak twarda z niej sztuka niestety ;/
Ale może będzie Leośkowi zrzędzić ten się wkurzy walnie jej z gitary i bey bey Violciu, leć niczym ptak!

ocenił(a) serial na 5
karolina199

Hahahahaha :D Chciałabym to zobaczyć, szkoda,że to nierealne ;(

ocenił(a) serial na 3
crulova

Szkoda, że się nie uda :( mam taką nadzieje, że może jednak

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Nadzieja matka glupich
Czy tylko ja zauwazylam,ze chyba jednak bedzie Diegesca ?
Nawet ja zlapal jak sie potknela

crulova

Ja też myśle, że będzie
Dają nam od 1 odcinka tak jasne znaki, że brawa za subtelność!
Wgl Diego i Fran chyba mają nawet jakieś wspolne "foto promocyjne" ;o

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Taa, byc moze coś z tego będzie, ja na razie nie mam zdania, pożyjemy zobaczymy, Marco to taki przymuł się zrobił

Sissi_Annie_Romy

No jak na niego patrze myśle, fajny, ale jak zaczyna coś gadać to myśle ale ciapa ;o
A był taki fajny pamiętam jego Junto a ti!
Fran i Diego może nawet razem wyglądają dobrze, ale bo był jej przyjaciółki a on jest przyjacielem Marco ;/

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Ja jestem sceptycznie nastawiona do Diecesci w serialu, może właśnie dlatego, że Diego i Marco to przyjaciele no i... :/

mechi3030

Dokładnie!
Jak na nim patrze nie jest tak źle, choć z Marco lepiej wyglądają, ale nie potrafie pominąć tego że Diego to przyjaciel Marco
i wkurza mnie że Diego najpierw musiał się zakochać w Violce a teraz łączą go z Fran, za to lubiłam Marco, że jemu od razu się spodobała Francesca

ocenił(a) serial na 7
mechi3030

Ja będę oglądać dopiero za tydzień jak wrócę do domu xD

ocenił(a) serial na 5
mechi3030

Ja znajdę w necie odcinek to obejrzę. A tak w ogóle to o której ona leci ? ;d

Violetowa00

O 23 :) ja właśnie chciałam znaleźć cały odcinek i nie znalazłam :/

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Dzięki :D Akurat jak wrócę z roboty to obejrzę :P

Moja córcia w końcu wróciła. co tam słychać ? :)

Violetowa00

A wszystko dobrze oprócz tego że idę teraz do maturalnej i się niesamowicie stresuje, a co u ciebie? :)

ocenił(a) serial na 7
zielona1218

ooo nie tylko ja do maturalnej xD

Magdaa95

O to fajnie, że nie jestem sama :)
Przygotowujesz się jakoś ? Bo ja próbuję się zmusić, żeby dokończyć czytać Lalkę, ale mi nie wychodzi xD

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Jezuuu lektury najgorsza rzecz w szkole średniej, wg dlaczego to takie nuuudne i dziwne xD
Biedny Wokulski, Izabela dała mu kosza bo to zła kobieta była xD

Sissi_Annie_Romy

No masakra jakaś ja wgl nie mogę jakoś zdążyć z czytaniem xD
Haha idealne streszczenie całej książki :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Wg jak ja sb pomyślę ze za niecały rok bd matura i jeszcze matma do tego :(

Sissi_Annie_Romy

Będzie dobrze :D

ocenił(a) serial na 7
zielona1218

No jasne uczę się hiszpańskiego zamiast angielskiego czy czegokolwiek hahah ; )
A jak Cię to pocieszy to lalki nawet nie zaczęłam czytać, na klp wszytskie lektury są dobrze opracowane ; )
A przygotowywać jakoś specjalnie się nie będę, w szkole i tak będzie masa powtórek i sprawdziany z rzeczy, które już były i to będzie musiało mi wystarczyć xD jak usiłuję się uczyć to mi to czasem gorzej wychodzi niż nie uczenie xD zwłaszcza jeśli chodzi o duży zakres materiału

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Matura, jak dobrze,że to już za mną :D
U mnie, w sumie nic ciekawego. Gorąco niemiłosiernie, w każdym pokoju mam wiatrak,a i tak jest gorąco.

Violetowa00

No dziwnie się nawet śpi jak jest tak gorącą, głupoty mi się śnią xD

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Ja to w ogóle nie spię, bo nie mogę się ułożyć, a na dodatek mewy mi krzyczą nad oknem ;d

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

o 23, a w necie jest dobra jakość na violetta-online.blogspot.com

ocenił(a) serial na 5
AliskaVllog

Dzięki.

użytkownik usunięty
mechi3030

Jeszcze nie obejrzałam ( poza tą przedpremierą ) ;) Ale emocje mnie zaraz zabiją, więc się zabieram za oglądanie :D

ocenił(a) serial na 3
mechi3030

Mnie bardziej zastanawia inna rzecz. Mianowicie zapowiedź 2 odcinka. Albo już ześwirowałam, albo w następnym odcinku będzie Seba. https://m.youtube.com/watch?v=p0B8nDKnnC0 W 8 sekundzie...;)

wesolutkabardzo

Wydaję mi się, że to Diego :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Tak, to raczej Diego. Zmyliła mnie chyba ta kamizelka. :) Cóż... nadzieja umiera ostatnia, prawda? ^^

wesolutkabardzo

Prawda :) w sumie fajnie by było gdyby Seba wrócił, ale nie miałby nawet z kim być bo Camila zajęta

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić. :D Ja sercem zawsze będę za Semi, ale wiem, że V3 raczej skończy się Bromi.:/

wesolutkabardzo

Ja też byłam za Semi, ale i tak na pewno zrobią Bromi :/

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Jak nie będzie Semi, to... to... załamka totalna. :(

ocenił(a) serial na 7
mechi3030

dlaczego ona(Violetta) zrobiła sie na blond? wygląda jeszcze gorzej niz w 2 sezonie :