Plusy: Słodka, utalentowana, śliczna, ma świetny gust, mądra, łagodna, zdeterminowana.
Minusy: Dubbing.
Diego
Plusy: miła, pomocna, ładna, ładnie śpiewa i coś tam jeszcze, ale nie chce mi się wymyślać
Minusy: za bardzo taka "o boże co to nie ja", chodzi z jednym, ale ciągle wzdycha do innego, jakby nie mogła najpierw się odkochać, a potem szukać nowego chłopaka, nie szanuje ojca, jest dziecinna, niezdecydowana i wiele innych
Leon?
EJ, teraz mi powinnaś odpisać o Diego, pierwszy byłem xD
I "O" oraz "Boże" z wielkiej litery powinno być :D
Dobra to ja odpiszę
Plusy: słodki, kochany, pomysłowy, przystojny,troskliwy
Minusy: kłamliwy
Angie
Ale jak ja pisałam to nie było jeszcze twojego komentarza xd
Boże, niech ci będzie :D
Zero obiektywizmu, Violka ma dużo wiecej wad xd
Dobra niech nastepna osoba odpisze na Diego ;)
Diego
plusy: przystojny, ładnie śpiewa, dubbing , zrani Violę (a to duży plus)
minusy: perfidny, bezczelny
Fran
Fran
plusy: miła, pomocna, sympatyczna, wesoła, ładna, ładnie śpiewa, przyjazna, ładnie tańczy, zgrabna
minusy: nie wiem, naprawdę... O właśnie, nie przepadam za jej stylem ubierania (ale czasami założy coś ładnego)
Plusy: Bogaty, ma duży dom ;)
Minusy: Głupi, brakuje mu wyobraźni, kłamie, zachowuje się jak pępek świata, ma problemy psychiczne, nie jest asertywny, nie umie kontrolować swoich manii.
Ludmila
Plusy:
- jest naprawdę bardzo ładna
- ma niesamowita, a na dodatek oryginalną barwę głosu
- dosyć dobrze sobie radzi z tańcem
- nie przyjaźni się z Violettą
- mówi prawdę prosto w oczy
- jest pewna siebie
Minusy:
- wykorzystuje Naty
- aż nadto daje się ponosić emocjom
Druga wada jest trochę na przymus, ponieważ nie wiedziałam, co napisać. ^.^
Czas na Naty! :)
Plusy:
ładna,urocza, fajny styl, ładnie śpiewa, potrafi stanąć w obronie siostry i przeciwstawić się Ludmile, Naaxi <3
Minusy:
Za bardzo daje sobą pomiatać, w 1. sezonie wciąż ślepo spełniała wszystkie zachcianki i rozkazy Ludmiły, chodzi trochę niezgrabnie
plusy - charyzmatyczna, miła, ładna, pięknie śpiewa, zabawna
minusy - kłamliwa, postarzona, dzwony, lubi Germana
ok teraz Maxi
Plusy: przystajnny, kochający, gra na gitarze jego podryw na kareoke <3
Minusy: sierotowaty (po pojaiweniu się Any) przy każdym pocałunku stoi jak kłoda, nie przepadam za jego głosem
Federico?
Plusy : przystojny, ładnie śpiewa, fajnie się ubiera, dobrze tańczy, jest zakochany w Ludmi
Minusy: przyjaźni się z Violettą, czasami gwiazdorzy
ok teraz Pablo
Marco? Sierotowaty?
a co do Pablo
Plusy: przystojny, sympatyczny, inteligentny
Minusy: łatwowierny (jak z tą koszulą, Gregorio chciał go wrobić)
Esmeralda?
Tak zwłaszcza jak słuchał się Any, zamiast wziąść wszystko w swoje ręce, a nie ona "Nie idź za Fran, ja to załatwię." i stoi i czeka jak sierota. Dlatego tak od pewnego czasu jest sierotowaty :)