PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6696
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Pocałunek Violi i Diego... Nienawidzę tego kolesia i to szczerze. Rozwali związek Vilu i Leona <3 O
ile już nie rozwalił tym pocałunkiem. Jak ktoś będzie wiedział co jest dalej po tym pocałunku niech
mi tu napiszę. Rzucam link ze sceną pocałunku : ( jak jest youtube . com to potem wklejamy to i mamy :)

watch?v=_GzC4_f40Uw

BlackGirl_1

Tu całość : watch?v=9F0ocf5k7HQ

BlackGirl_1

Już pisałam Violetta cały czas go prosiła ale on mówił nie. :(

jessi140

Ech ciekawe co będzie dalej... Mam nadzieje, że wszystko sobie wyjaśnią.

BlackGirl_1

Nie, ona podobno ma być w końcu z Leonem,a on sobie znajdzie jakąś inną na tym Motocrosie całym ^^ Więc to nie Diego rozwali związek, a Leon. A Diega nie trawię tak po prostu :)

KeThA

Z Laurą raczej nie będzie... Ona jest tam mechanikiem czy coś takiego.

BlackGirl_1

To ona ma się w nim bujać, a nie on w niej. Btw. ona nazywa się Laura czy Lara? Laura to również siostra Andresa, a w takich telenowelach rzadko powtarzają się imiona.

tears_in_heaven

Tak Lara , pisałam z kol co ma na imię Laura i mi się pomyliło ;p

KeThA

hahahaha, a to dobre. Lara to według mnie tylko przyjaciółka Leona, no i czasem wydaje mi się, że to ona jest zazdrona o Violę, więc najwyżej to ona się kocha w Leosiu. Bawet jakby teraz się z nią związał, no to co z tego jak już z Violą zerwali po pocałunku i jest sam, więc teraz nikt go winić nie może.

MARCO JEST BOSKI ♥♥

BlackGirl_1

Wejdź na bloga mundovioletty. Ona tam przetłumaczyła odc. po pocałunku. Z tego co pamiętam, będzie mówił, że to koniec, że pocałowała Diego itd. Ale na blogu jest to lepiej wyjaśnione. Link: h t t p : / / w w w . m u n d o v i o l e t t y . b l o g s p o t . b e

BlackGirl_1

Właśnie przed chwilą obejrzałam, bo chodzi o tą piosenkę co na końcu Diego ją pocałował? Byłam zła. Biedny Leon ;( też mnie ciekawi co będzie później.

Floweeer

Leon zerwie z Violą i ogółem według mnie zacznie się zachowywać jak Tomas. Zamiast jej ufać (bo skoro kocha to i ufa), że to było nie chcący, bo ona się potkneła to on widział, co widział i ma gdzieś co ona mówi, a chwile potem żali się jak kocha Violę - taki jakby drugi Tomas>.<

Moją ulubioną postacią jest teraz Marco, bo jak mu się podoba dziewczyna to się stara. Nie wiem jakby się zachował w sytuacji Leona, ale mam wrażenie, że wysłuchałby Fran.

MagdaJulka

Marcoooo! <3 On po prostu jej pokazuje, jak mu zależy i w końcu osiąga swój cel. Tak powinni się chłopcy zachowywać, nie jak co po niektórzy... :)

KeThA

Też bardzo lubię Marco ;) Rozumiem, że będzie on z Fran , tak ? :)

BlackGirl_1

Tak, już chyba w 7 odcinku będą razem , a on jej będzie opowiadał o swoim rodzinnym Myksyku

MagdaJulka

To super :) Pasują do siebie.

BlackGirl_1

No wiem , dwie moje ulubione postacie i najlepsza para.

MagdaJulka

Kolejny dowód po Jorge, że Meksykanie są przystojni ;)

tears_in_heaven

Nie da się ukryć :) Oby dwaj są mega uroczy :)

tears_in_heaven

Wczoraj całą noc męczyłam kuzynki za co kocham Marco xd I dlaczego Leon spadł na drugie miejsce xd