PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Pocałunek Lary i Leona! Jak to możliwe?! Jak to zobaczyłam to myślałam, że zaraz wybuchnę! I to W dodatku LEÓN pocałowaał Lare ;( Jak tak można? Wg mnie on swoim "uczuciem" do Lary, próbuje ukryć te prawdziwe do Violetty ;(

Tak w ogóle to zaugażyliście, że w 2 sez. jest więcej okazywania uczuć?
Pablo i Jackie - pocałunek
German i Esmeralda - parę pocałunków
León i Lara - pocałunek
Maxi i Cami - pocałunek
Diego i Viola - pocałunek, pocałunek w rękę, noszenie na rękach (!), podnoszenie w góre (Yo soy asi)
León i Viola - Próba 3 pocałunków, obrjmowanie w pasie, pocne przytulasy, naciskanie jak maluszkowi na nosek (odc. 4) itp.

W 1 sez było tego znacznieeeeeeeeeee mniej... ;-)
Ale dzlaczego Diego już niósł i podnosił Viole 2 razy, a León tylko raz i to jak się z nią kręcił ze szczęścia po egzamoinie ze śpiewu w 1 sez? Martina chyba nie jest aż taka ciężka ;-)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Pocałunek Leona i Lary! Skacze z radości. Niech w końcu Leon pokaże tej głupiej Violetcie,że ma ją głeboko w dupie

ocenił(a) serial na 3
leonivillu

Haha, ja też czekam :D
te wszystie pary się obściskują, a Fran i Marco dalej się nie pocałowali :(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie trzeba się całować żeby się kochać, ludzie całują się nic do siebie nie czując, więc co by zmieniło jakby Fran i Marco się pocałowali? Choć także tego wyczekuje, to może po prostu nie można psuć takiej ładnej chwili. Viola całuje się z każdym po kolei (z jej głównych "zalotników") i co to zmienia? Może u Fran i Marco ma to być coś głębszego. ♥

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Jak tak myślisz to co to za nic? ;)

AliskaVlog

do dupyyy ! GERMANGIE powinna być a nie germesmeralda. xD

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

może jakiś krótszy skrót? xD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Dokładanie. Ten trochę za długi XD

MagdaJulka

Może Gesmeralda? :D

Sebek7771

Ja ich nazywam Germelalda lub Geralda.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Geralda najlepiej

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Tak. Ale ja nadal nie rozumie DLACZEGO Diego noisi Viole itd. Dlaczego nie mogi zrobić chociaż na poczętku 2 sez. w trakcie Leonetty tak: Viola się potyka, boli ją kostka i nie moż wstać lub mdleje i ratuje ją León jak heros niosąc do domu?

ocenił(a) serial na 3
AliskaVlog

Właśnie ja się zastanawiam, po co tam tego Diega dowalili! Co za człowiek ;/ Z tym noszeniem to niech se jeszcze nosi, ale ona z nim WYRAŹNIE flirtuje... By się zdecydowała wreszcie, bo mnie wkurza! Trzepocze rzęsami do Diego, a później do Leona, że go kocha. Trochę żałosne...

ocenił(a) serial na 8
neeveertouch

Co za różnica? Niech nawet będzie Germanesmeralda. German i tak ma być z Angie. ><"