Pocałunek Lary i Leona! Jak to możliwe?! Jak to zobaczyłam to myślałam, że zaraz wybuchnę! I to W dodatku LEÓN pocałowaał Lare ;( Jak tak można? Wg mnie on swoim "uczuciem" do Lary, próbuje ukryć te prawdziwe do Violetty ;(
Tak w ogóle to zaugażyliście, że w 2 sez. jest więcej okazywania uczuć?
Pablo i Jackie - pocałunek
German i Esmeralda - parę pocałunków
León i Lara - pocałunek
Maxi i Cami - pocałunek
Diego i Viola - pocałunek, pocałunek w rękę, noszenie na rękach (!), podnoszenie w góre (Yo soy asi)
León i Viola - Próba 3 pocałunków, obrjmowanie w pasie, pocne przytulasy, naciskanie jak maluszkowi na nosek (odc. 4) itp.
W 1 sez było tego znacznieeeeeeeeeee mniej... ;-)
Ale dzlaczego Diego już niósł i podnosił Viole 2 razy, a León tylko raz i to jak się z nią kręcił ze szczęścia po egzamoinie ze śpiewu w 1 sez? Martina chyba nie jest aż taka ciężka ;-)
Pocałunek Leona i Lary! Skacze z radości. Niech w końcu Leon pokaże tej głupiej Violetcie,że ma ją głeboko w dupie
Haha, ja też czekam :D
te wszystie pary się obściskują, a Fran i Marco dalej się nie pocałowali :(
Nie trzeba się całować żeby się kochać, ludzie całują się nic do siebie nie czując, więc co by zmieniło jakby Fran i Marco się pocałowali? Choć także tego wyczekuje, to może po prostu nie można psuć takiej ładnej chwili. Viola całuje się z każdym po kolei (z jej głównych "zalotników") i co to zmienia? Może u Fran i Marco ma to być coś głębszego. ♥
Tak. Ale ja nadal nie rozumie DLACZEGO Diego noisi Viole itd. Dlaczego nie mogi zrobić chociaż na poczętku 2 sez. w trakcie Leonetty tak: Viola się potyka, boli ją kostka i nie moż wstać lub mdleje i ratuje ją León jak heros niosąc do domu?
Właśnie ja się zastanawiam, po co tam tego Diega dowalili! Co za człowiek ;/ Z tym noszeniem to niech se jeszcze nosi, ale ona z nim WYRAŹNIE flirtuje... By się zdecydowała wreszcie, bo mnie wkurza! Trzepocze rzęsami do Diego, a później do Leona, że go kocha. Trochę żałosne...