W 2 sezonie to sie rozkręcili z tymi całusami bo ostatnio gdzie nie wejde to jakieś filmiki z pocałunkiem czy to Caxi,czy Germana z Esmeraldą,czy to Diego i Vilu.Miła taka odmiana niż jak w 1 sezonie,nie?
I mnie się to nie podoba. Rozumiem, że pocałunek to wyrażenie uczucia, ale nie że się z wszystkimi wszyscy całują! Najmniej to się Violka ze swoim chłopakiem całuje...
Uważam, że pocałunek to powinno być coś szczególnego, a nie że z każdym. Jestem dziwna no i jedną z rzadkich osób, które czekają na prawdziwe uczucie. Ludzie w gimnazjum tworzą związki głównie dla "szpanu" i się całują, a ja nie chce takiego pierwszego pocałunku, dlatego też mnie wkurza Violetta. Niby to coś dla niej ważnego, to niech się z Leonem całuje, skoro go kocha.
Dla mnie nie jest miła. Lubię romantyzm i pocałunki ale wolałabym gdyby było wręcz odwrotnie: Violka z Leosiem, German z Angie i Maxi z Naty.
Dokładnie! O tym Diego to ja już nawet nie mówię, bo tak mnie facet wk**wia, że szkoda gadać...
Ojojoj, ktoś uważa jak ja ;) W ogóle ja czekam na pierwszy pocałunek u Franarco, ale jprdl... ciągle nie ma xd On jest romantyczny. Uczy się dla niej włoskiego i chciał, by to była niespodzianka. Jak to opowiedziałam koledze, to on mi na to " Jak chce znać jej ojczysty język to mógł ją poprosić o naukę i by było za darmo". Zero romantyzmu.
Dokładnie! Oni są parą, jak się pocałują to będzie uroczo, słodko i wspaniale! A ja będę pewnie przez cały dzień chodzić w skowronkach <3 I czekam na Naxi, ale wątpię, czy wg. Maxi się na kogoś zdecyduje ;/