PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Polski dubbing

ocenił(a) serial na 8

Za nami już dwa odcinki serialu. Jak oceniacie nasz dubbing?

Jeśli mam być szczera, to trochę mnie dobił. Tomas ma głos Ethana z "Moja niania jest
wampirem", a Violetta Sary z tego serialu.
Czy to może być aluzją do tego, z kim będzie Vilu?
Osobiście widziałabym ją z Leonem ;)
Poza tymi dwoma głosami dubbing jest dobry, myślałam, że będzie gorzej :)

ocenił(a) serial na 4
miachar

Eee tam dubbing jest ok... Może trochę do Tomasa nie pasuje głos Wojtka Rotowskiego...
Ja tam wolę żeby Viola była z Tomasem.

ocenił(a) serial na 4
miachar

noo tez skojarzylam te glosy z moja niania jest wampirem,my osobiscie sie nie podoba

ocenił(a) serial na 3
Koszmarxd

No to dobrze, ze nie widziałam "Moja niania jest wampirem"...

ocenił(a) serial na 10
miachar

Mnie osobiście dubbing się podoba. Były gorsze,
A co do Violetty wolę, żeby była z Leonem.

ocenił(a) serial na 3
miachar

Głos Jade jest okropny. Reszta ok.

miachar

Ogólnie nie jest najgorzej , zgadzam się z pozostałymi że do Violetty i Tomasa nie pasują te głosy.
A ja tam chcę żeby Violetta była z Leonem :D

ocenił(a) serial na 10
Megii900

To tak jak ja. Leonetta rządzi! :D

miachar

czy serial mozna gdzies obejrzeć z napisami?

ocenił(a) serial na 8
miachar

Ok, po obejrzeniu tych prawie 20 odcinków (do 20 jeszcze nie dobiłam, mam małe zaległości) stwierdzam, iż Pablo (Ezequiel) ma idealny polski dubbing do swojego wyglądu :D

ocenił(a) serial na 6
miachar

też zwróciłam uwagę właśnie na wampirzą nianię, bo całkiem lubię ten serial taki niezgorszy i nie wiem, czy można to uznać za aluzję bo oboje mają się ku sobie a sytuacja jeszcze nie sfinalizowana ;d ale ja bym się nie martwiła szczerze mówiąc wojtek rotowski daje głos tomasowi, ethanowi, typowi z big time rush (nickelodeon) i też go widziałam jako głos kilku postaci gościnnych w serialach. Już poniekąd żygam tym głosem ;d;d może to troszke przyczyniło się do antypatii do tomaśka, chociaż ethana lubię.
To co mi się nie podoba, to głos Leona. Zdążyłam już się przyzwyczaić po tych dwudziestu odcinkach, ale na początku mnie to wręcz raziło, taki przydymiony, mówiący z takim poślizgiem (jakby przeciągane słowa) głos, wydający się wrecz nieszczery. Teraz to juz przyzwyczajona jak powiedziałam, ale i tak zdecydowanie wolę leosia z oryginalnym głosem. I tak ma lepszy niż w HSM ;d;d głos jade jest taki skrzypiący, ale akurat pasuje mi do tej postaci. Głos franceski też uderza odmiennością, po polsku jest taki lekko chrypiący, i cięższy nieco, to samo violetta, obie mają jasne, czyste, bardzo wysokie głosy a po polsku inaczej. Reszta głosów jest w porządku, ale tak jak wyżej już się w zasadzie przyzwyczaiłam do wszystkich, także może to nie kwestia doboru głosów tylko kwestii długości oglądania. Chociaż... głos leona chyba nadal bym wolała nie ten