Wiec tak, mam pare pytan do osob, ktore znaja hiszoanski i ogladaja 3 sezon Violetty :
1. Jakie byly okolicznosci powrotu Angie, dlaczego wrocila, czy wrocila z chlopakiem, itp. ?
2. Jak German zreagowal na jej powrot?
3. Czy od czasu powrotu Angie, miedzy nią a Germanem byly jakies momenty, gesty, slowa, swiadczace o tym, ze ich uczucie
nie wygaslo?
4. O co chodzi z tym, ze German kreci z mama Ludmily? Mam nadzieje, ze to nic powaznego ?!
1.Angie przyjechała w odwiedziny, bo Ramallo dał jej znać, że są w Hiszpanii to miała blisko
2.był zdziwiony chyba xd
3. ja nic nie zauważyłam, a dzisiejszy odcinek będę oglądać jutro
4.A nasz Germi to zakochany po uszy w mamuśce Lu ; P Chcą mieszkać razem i stworzyć rodzinę, stąd też ta wspólna wycieczka - żeby lepiej się poznać ; )
Jutro obejrzę jeszcze raz rozmowe Germiego z Angie to Ci anpiszę co gadali, bo teraz to jjuż nie pamiętam
Okej, dzieki, mozesz napisac to na priv jutro xd Eh, wydaje mi sie (tzn mam nadzieje, ze tak jest ), ze skoro po kilku odcinkach juz tak sie z tym babsztylem kochaja, to to zbyt idealne, zeby mialo trwac do konca sezonu + Angie od puerwszego odcinka byla przeznaczona dla Germana ;) Coz, trzeba sie jakos pocieszac xdd
No wlasnie to jest znak : z Jade mu sie slub nie udal, z Esmeralda tez, z Pris mama nadzieje tez nie, i to oznacza, ze jedyna kobieta, z ktora moze wziac slub, jest ta, z ktora slub sobie wyobrażał gdy juz juz mial powiedziec "tak" Jade - czyli Angeles ♡♡♡ XD
Moim zdaniem to ślubu z Angie nie będzie ale liczę na to, ze będą razem na koniec ;p
Pff Pablangie 4-ever, Germi jest za stary dla Angie i jakoś mnie to małe pokrewieństwo odrzuca, sorry
Z mężem swojej nie żyjącej siostry, jestem ciekawa jak na to w raju, zareagowała Maria xD
Germi jak dla mnie może być z Priscillą, dla niego fajna babka, z klasą i wg.
Germi się chyba zapytał Angie pod koniec piątkowego odcinka albo w zapowiedzi dzisiejszego, czy dalej coś czuje do niego czy coś w tym stylu (jeśli się nie myle). Ale Angie była tym pytaniem dość zaskoczona ;p
A ja nie pamiętam, pamiętam tylko że się pytał czy jest zadowolona z tej Francji i mowila, że tak