Nie oglądałam odcinków od.. w zasadzie pocałunku Caxi ;P Powie mi ktoś co się mniej więcej teraz
dzieje lub ważnego działo, bo nie chcę mi się nadrabiać :D Dzięki ^^
Cóż, Esma praktycznie oświadczyła się Germiemu. Antonio łatwi psychologa nauczycielom... Diego jest z Violką. No także tego...
Dużo Leonary i Diegetty. Violetta chyba z 10 razy straciła głos, ale już go odzyskała. German dalej bawi się Jeremiasza i nikt go nie rozpoznaje. Marco, Camila i Violetta dowiedzieli się, że Francesca wyjeżdża z rodziną do Włoch. Naty dowiedziała się, że Ludmiła knuje coś z Diego. German bez przerwy okłamuje wszystkich, ale głównie Esmeraldę. Gdy ta go śledziła, on udał, że pracuje w chińskiej restauracji, o czym później dowie-działa się Jade i też postanowiła z nim pracować, ale German oczywiście to wszystko udaje. Angie jest nie do zniesienia. Matiasa nie było przez parę odcinków, bo dokądś wyjechał, ale już wrócił. Olga zerwała z Cardoso, bo Ramallo wyznał jej miłość. Połowa uczniów nie chodzi na zajęcia z tańca. Były też urodziny Fran, ale Violka na nie nie przyszła, bo musiała nagrywać ,,IMOW" z Marotim. Wydało się, że dziewczyna nie potrafi śpie-wać. Na urodzinach Fran Marco stracił pamięć na dwie sekundy. Ludmiła bez przerwy gwiazdorzy i wymyśla astronomiczne porównania. Nauczy-ciele bez przerwy się kłócą. Będą mieli terapię z psychologiem w nowych odcinkach. Wychodzi na jaw, że Pablo i Jackie są razem. Jeremiasz ciągle ucieka z pracy. A, no i było oczywiście przedstawienie w połowie sezonu, tj. w odcinku 40. To chyba tyle z ważniejszych informacji. ;)