PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Sceny, gdy krzyczy na Miatiasa przebranego za ducha Marii, wymachuje rękami i kłóci się z nim są po prostu bezcenne. Niby się go boi, później na niego krzyczy, ale gdy ten mówi jej, że np. będzie miała zmarszczki, ta łapie się za skronie i znów zaczyna się bać. Jak dla mnie to najlepsza pos-tać w serialu. ;) I chciałem napisać o czymś jeszcze. Komu jest szkoda Naty? Bo mnie po wczorajszym odcinku bardzo. Na początku jej nie lubi-łem, ale to chyba przez niechęć do Ludmiły. Nie podobało mi się, że np. żartuje z Napo, ale to chyba wina Ludmiły, że ją poniża i tak nią manipulu-je. Mam nadzieję, że Naty w końcu przestanie jej słuchać. Na jej miejscu już dawno powiedziałbym jej, co o niej myślę i dałbym jej w twarz. Cieka-wie by było, gdyby później Naty zaprzyjaźniła się z Cami, Fran i Violą. Wtedy Ludmiła nie byłaby już taka pewna siebie. Po wczorajszym odcinku zrobiło mi się też trochę żal Camili, bo Gregorio tak stanowczo ją wyrzucił. Niby odeszła ze studia, ale jak znam takie seriale, to po 3 do 5 odcin-ków i tak wróci.

ocenił(a) serial na 10

Mi też żal naty, szczególnie w mnencie kiedy ludmiła jej powiedziała,ze nie ma talentu

użytkownik usunięty
leonivillu

Tak, dokładnie o ten moment mi chodziło. Gdy powiedziała jej, że w ogóle nie ma talentu i jest beznadziejna. To musiało ją zaboleć, dlatego jeszcze bardziej znienawidziłem Ludmiłę. Szkoda, bo dziewczyna przy niej się marnuje, a tak mogłaby się rozwijać.

ocenił(a) serial na 10

Ludmiła znalazła sobie właśnie takiego Łosia, a raczej Łosicę (xD), na której może się wyżyć, wyładować stres i podbudować (i tak już wysoką) samoocenę. Czyim kosztem? Ano, oczywiście, że kosztem Naty. Życzę jej, aby jak najszybciej przejrzała na oczy, niech zrozumie, że jest życie (GODNE życie) poza Ludmiłą i naprawdę jest dużo fajniejsze od "statusu" i "bycia kimś".

użytkownik usunięty
Wiolczur

Ja, jak już wcześniej pisałem, chciałbym, żeby Naty zaprzyjaźniła się z Fran i Cami, bo wtedy nie dość, że by się dowartościowała, to jeszcze mogłaby zemścić się na Ludmile.

ocenił(a) serial na 10

Później się przesunie bardziej w ich stronę :D

użytkownik usunięty
Wiolczurr

I bardzo się z tego powodu cieszę. ;)

Też lubię Jade. Jest się z kogo pośmiać. Jest nawet podobna do Ludmiły, tylko że głupsza xD

Bella21274

Od Jade nie głupszy jest 7 latek,bo 7 latek umie czytać a Jade nie

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Heeeeheeee :D

Crazy12

Nic o 7 latku nie wspominałam . .

użytkownik usunięty
Crazy12

Nie no bez przesady, czytać umie.

użytkownik usunięty
Bella21274

Ludmiła jest wredna, podła i fałszywa, a Jade jest zabawna, sympatyczna i energiczna - GDZIE TY TU WIDZISZ PODOBIEŃSTWO?!

Ok ok, też lubię Jade, ale że jest symptatyczna? Raczej symptayczną udaje. A Ludmiła jest według mnie spoko, pośmiać się z niej można, zresztą tak samo jak z Jade.

użytkownik usunięty
Bella21274

Jade sympatyczna nie w stosunku do innych postaci, tylko w stosunku do widza. Chodzi mi o to, że oglądając ten serial od razu ja polubiłem, bo jej się nie da nie lubić. Ludmiły nienawidzę i zdania nie zmienię, chyba że wyjedzie razem z Tomasem, wtedy byłoby fajnie. I z Ludmiły ja się nie śmieję, bo ona na każdym kroku mnie wkurza.

Heh, niech wyjeżdża z Tomasem :D Dobry pomysł. W sumie racja, Jade nie da się nie lubić :3

użytkownik usunięty
Bella21274

Jade jest najlepszą postacią w serialu. ;]

ocenił(a) serial na 2

Na drugim miejscu dałabym Ramallgę, a później mojego ulubieńca Braco (jak to się pisze? "Braco"? "Brako"? A może "брако"?)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Moi ulubieńcy:
1. Jade
2. Pablo
3. Leon
4. Braco
5. Napo
6. Ramallo
7. Olga
8. Francesca
9. Camila
10. Naty
Braco pisze się przez ,,c", jestem pewien.

ocenił(a) serial na 2

W obsadzie na filmwebie jest przez "k", tak samo w hiszpańskiej wikipedii. A w polskiej przez "c". Nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie jest angielskie imię, a zatem powinno być pisane przez "k"

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Możliwe, ale ja zawsze piszę przez ,,c".

ocenił(a) serial na 10

Jade jest boska z tym "German, nos mi odpadł. Chodź tu szybko, zanim i uszy wypadną"

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Jej teksty stają się już kultowe.