Przeglądałam sobie dzisiaj konto Disney Chanel na fb. Ktoś się zapytał czy będą powtórki Violetty
z odc 21-40 tak jak to było z odcinkach od 1 do 20. I oto ich odpowiedź :
'' powtórki "Violetty" będziecie mogli obejrzeć na antenie Disney Channel od 13 maja.
Pozdrawiamy ''
Mam nadzieje, że nie oznacza to przerwy w nowych odcinkach, ale pewnie tak będzie ;( Mogli by je
puścić w innych godzinach i byłoby ok.
No, np. o 16 nowy odcinek, o 20 powtórka i tyle, spoko. Na wszelki wypadek napiszę do nich na PW XD
Ostatnio to zrobiłam strajk xd nie włączałam disneya przez ten okres. A jak zaczęli puszczać od nowa Violettę to też nie oglądałam- musiałam potem oglądać w słabej jakości w necie.;/
SZLAAAAAAAAAAAAAG.
Ja:
Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy po czternastym maja będą emitowane powtórki Violetty. Jeśli tak, to czy będą one leciały równolegle z nowymi odcinkami? Wiele osób w tym i ja, wolałoby, aby cały sezon wyemitowany był jednym ciągiem, a powtórki emitowane było po piątym lipca (kiedy przy równoległej emisji skończyłby się pierwszy sezon). W ten sposób przez resztę wakacji można by emitować powtórki.
Disney Channel Polska:
Wiolu, powtórki "Violetty" będziecie mogli obejrzeć na antenie Disney Channel od 13 maja. Nie będą one leciały równolegle z nowymi odcinkami. Pozdrawiamy
Ja:
Czyli mam rozumieć, że zrobicie przerwę w emisji nowych odcinków na czas wyemitowania powtórek?
NIE! Nie mogą nam tego zrobić. Jeżu malusienki. W takim tempie to do 2014 nie puszczą 2 sezonu Violetty.
Zlinczujecie mnie, ale się cieszę z powtórek. Mam wycieczkę na początku czerwca i w ten sposób stracę tylko 2 albo 3 odcinki a nie 8, jak sądziłam. Chociaż do końca maja będzie potwornie nudno... Trzeba będzie się wziąć za naukę ;)
Ech miało się skończyć w lipcu, skończy w sierpniu... ? W lipcu mało będę w domu :( To sobie pooglądałam...
Wiecie, jedna wiadomość od takiego Wiolczura może nic nie da... Ale już planujemy z Enterraz temat, w którym wypiszemy wszystkie żale i wtedy każdy sb zewzoruje taką wiadomosć i wyśle. Jest tutaj nas kilkanaście-kilkadziesiąt, to już coś. Mamy blogi... Więc kilkadziesiąt wiadomości może coś dać:D
Trzeba by to było szybko ogarnąć,aby wysłać jeszcze przed 13 maja. Najlepiej jakby puszczali o 20 nowe odcinki- wtedy jest lepsza oglądalność niż o 16.
BROŃ BOŻE O 20 XD O dwudziestej wszyscy z mojej szanownej familii sa już w domu, pomyci, po kolacji i jedynym marzeniem taty i mamy jest się walnąć na kanapie i obejrzeć coś w telewizji. Nie dadzą mi 45 minut Violetty, nawet jak z siostrą będę błagała na kolanach. Mają wiadmości/sport/pogodę/mecze/filmy/seriale/inne g*wno.
A o szesnastej większość ze szkoly wraca do domu, tak jak ja. Jem obiadek i oglądam Violette, nikt mi w parade nie wchodzi. Jest dobrze jak jest.
Fakt! Nie zastanawiałam się nad tym. U mnie jest tak samo - o 19.30 wiadomości,pozniej pogoda,sport. W dobrym tempie to na koniec bym się załapała:D
Ja mam 2 telewizory z DC więc mi to obojętnie, aby było ! I jeszcze jedna rzecz...Moja mama też ogląda Violette ! Tzn może nie codziennie, ale wie o co chodzi i podoba jej się styl ubierania dziewczyn z Violetty :)
Dokładnie. Popieram. ;D To może już zaczniemy tą akcję do Disneya? Bo nie zdążymy inaczej....
15,16,17,18,19,20,21 ( dla mnie może być i 22 ) ale nie żeby wcale przestali puszczać nowe odcinki :( Z tą wiadomością super pomysł :)
Tylko myślę, że teraz to i tak pewnie swojej decyzji nie zmienią, ale może, może ?
powtórki mogliby w weekendy dawać, a nie po raz kolejny miesiąc przerwy dawać. -,-"
Nim to się skończy, to ja już zapewne obejrzę cały sezon 2 po hiszpańsku. :))
Ja też oglądam sobie :3 Nic nie rozumiem, ale oglądam i przeżywam tak samo jak te odcinki po polsku.
Ja oglądam tylko na DC,dlatego mi na tym tak zależy,żeby nie było przerwy.
Hiszpańskiego nie umiem,uczę się tylko niemieckiego i anielskiego :( A nie lubię oglądać czegoś nie wiedząc o czym gadają. Jakbym miała jakiekolwiek podstawy to bym oglądała.
Jeżeli dobrze pamiętam po marcowej "aferze" DCP obiecywał, że już więcej nie zrobi takich przerw. O co tu chodzi?
Jak będą tak myśleć tylko o zarobku to nic nie wyjdzie im z tego i tylko stracą. Któraś strona zauważy, że to popularne i zacznie wrzucać z napisami, mogłaby któraś zacząć wrzucać
O prawa się czepiać nie będą mogli, więc nie pozostaje nic innego, jak czekać i modlić się :3
Poczekam, aż mi odpiszą na drugą wiadomość i przypuszczę kontratak. Czekam, aż wreszcie tam się znajdzie ktoś, kto będzie odpisywał na bieżąco i wda się ze mną w małą polemikę.
ja im juz pisałam o :
dyskryminowaniu Leona
dlaczego wycięli Leona z zapowiedzi serialu
czemu robią co chwila przerwy
ZERO ODP. :3:3:3?:3
AHH CO ZA DYSKRECJA. :d
"dlaczego wycięli Leona z zapowiedzi serialu" nie przesadzasz?! Nie wszystkie postaci są w zapowiedziach to normalne, poza tym nie róbmy z tego wielkiej tragedii. Też chciałabym wiedzieć co będzie dalej bo oglądałam wszystkie odcinki ale trzeba poczekać. Przed wakacjami na pewno skończą 1 serię
Póki co ładnie odpisują mi na wiadomości. Bo jestem (jeszcze) kulturalna.
Ale na mój epos nt. olewczego traktowania Leosia odpowiedzieli godzinę po upomnieniu.
MagdaJulka: Ja z nimi nie mogę być miła i kulturalna, bo się szybko wkurzam i nagle byłam grzeczniutka, normalnie pisałam, a jak nie reagują na to co im napisałam to ich zaczynam wyzywać. Mam za słabę nerwy.
OKEJ, DISNEY ODPISAŁ.
Na czas wyemitowania starych odcinków, nowe zostają zawieszone.
Tak więc dzisiejszy odcinek jest obecnie ostatnim, jaki zobaczymy w ciągu tego miesiąca.
zdycham
Nie dam im zarabiać,strajkuje- włączę disneya dopiero 10 czerwca- albo wcale! będę oglądać w necie odcinki po polsku! A co !
Teraz będą powtarzać te odcinki które jeszcze nie były powtarzane jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Przed wakacjami skończy się 1 seria a we wrześniu zacznie się 2 seria
ale to niemożliwe żeby teraz zrobili powtórki bo pszeciesz finał 1 finału ma być 7 czerwca jeżeli teraz zrobią powtórki to nie wyrobią się :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:'(
Wiem może ci którzy mają konto na facebooku zbiorą się i napiszą to samo na przykład CHCEMY NOWE ODCINKI wiem że są małe szanse na to że się uda ale można spróbować:) Ci którzy są za niech napiszą na facebooku :):)
Pozdrawiam:)