PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Przeglądałam sobie dzisiaj konto Disney Chanel na fb. Ktoś się zapytał czy będą powtórki Violetty
z odc 21-40 tak jak to było z odcinkach od 1 do 20. I oto ich odpowiedź :

'' powtórki "Violetty" będziecie mogli obejrzeć na antenie Disney Channel od 13 maja.
Pozdrawiamy ''

Mam nadzieje, że nie oznacza to przerwy w nowych odcinkach, ale pewnie tak będzie ;( Mogli by je
puścić w innych godzinach i byłoby ok.

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

No, np. o 16 nowy odcinek, o 20 powtórka i tyle, spoko. Na wszelki wypadek napiszę do nich na PW XD

ocenił(a) serial na 8
Wiolczurr

Napisz nam tu co Ci odpisali :)

BlackGirl_1

może robia przerwę tak jak w innych krajach 1 część: 1-40 odcinka, 2 część: od 41 do 80?

BlackGirl_1

oby nie puszczali od nowa Violetty- bo załamie się chyba.

ocenił(a) serial na 8
eris15

Ja też się załamię :( Codziennie czekam na nowy odcinek ;)

BlackGirl_1

Ostatnio to zrobiłam strajk xd nie włączałam disneya przez ten okres. A jak zaczęli puszczać od nowa Violettę to też nie oglądałam- musiałam potem oglądać w słabej jakości w necie.;/

ocenił(a) serial na 10
eris15

ja zrobiłam strajk na miesiąc, w którym powtarzali

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

SZLAAAAAAAAAAAAAG.

Ja:
Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy po czternastym maja będą emitowane powtórki Violetty. Jeśli tak, to czy będą one leciały równolegle z nowymi odcinkami? Wiele osób w tym i ja, wolałoby, aby cały sezon wyemitowany był jednym ciągiem, a powtórki emitowane było po piątym lipca (kiedy przy równoległej emisji skończyłby się pierwszy sezon). W ten sposób przez resztę wakacji można by emitować powtórki.

Disney Channel Polska:
Wiolu, powtórki "Violetty" będziecie mogli obejrzeć na antenie Disney Channel od 13 maja. Nie będą one leciały równolegle z nowymi odcinkami. Pozdrawiamy

Ja:
Czyli mam rozumieć, że zrobicie przerwę w emisji nowych odcinków na czas wyemitowania powtórek?

ocenił(a) serial na 8
Wiolczur

Nieee ! Miesiąc bez serialu ;( ;( ;(

Wiolczur

NIE! Nie mogą nam tego zrobić. Jeżu malusienki. W takim tempie to do 2014 nie puszczą 2 sezonu Violetty.

ocenił(a) serial na 2
Wiolczur

Zlinczujecie mnie, ale się cieszę z powtórek. Mam wycieczkę na początku czerwca i w ten sposób stracę tylko 2 albo 3 odcinki a nie 8, jak sądziłam. Chociaż do końca maja będzie potwornie nudno... Trzeba będzie się wziąć za naukę ;)

ocenił(a) serial na 8
BlackGirl_1

Ech miało się skończyć w lipcu, skończy w sierpniu... ? W lipcu mało będę w domu :( To sobie pooglądałam...

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

Wiecie, jedna wiadomość od takiego Wiolczura może nic nie da... Ale już planujemy z Enterraz temat, w którym wypiszemy wszystkie żale i wtedy każdy sb zewzoruje taką wiadomosć i wyśle. Jest tutaj nas kilkanaście-kilkadziesiąt, to już coś. Mamy blogi... Więc kilkadziesiąt wiadomości może coś dać:D

Wiolczur

Trzeba by to było szybko ogarnąć,aby wysłać jeszcze przed 13 maja. Najlepiej jakby puszczali o 20 nowe odcinki- wtedy jest lepsza oglądalność niż o 16.

ocenił(a) serial na 10
eris15

BROŃ BOŻE O 20 XD O dwudziestej wszyscy z mojej szanownej familii sa już w domu, pomyci, po kolacji i jedynym marzeniem taty i mamy jest się walnąć na kanapie i obejrzeć coś w telewizji. Nie dadzą mi 45 minut Violetty, nawet jak z siostrą będę błagała na kolanach. Mają wiadmości/sport/pogodę/mecze/filmy/seriale/inne g*wno.

A o szesnastej większość ze szkoly wraca do domu, tak jak ja. Jem obiadek i oglądam Violette, nikt mi w parade nie wchodzi. Jest dobrze jak jest.

Wiolczur

Fakt! Nie zastanawiałam się nad tym. U mnie jest tak samo - o 19.30 wiadomości,pozniej pogoda,sport. W dobrym tempie to na koniec bym się załapała:D

ocenił(a) serial na 8
eris15

Ja mam 2 telewizory z DC więc mi to obojętnie, aby było ! I jeszcze jedna rzecz...Moja mama też ogląda Violette ! Tzn może nie codziennie, ale wie o co chodzi i podoba jej się styl ubierania dziewczyn z Violetty :)

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

hahahahha, mój ojciec też ogląda Violette i jest za Ramallo i Olgą xddd

użytkownik usunięty
Wiolczur

Dokładnie. Popieram. ;D To może już zaczniemy tą akcję do Disneya? Bo nie zdążymy inaczej....

ocenił(a) serial na 8
BlackGirl_1

15,16,17,18,19,20,21 ( dla mnie może być i 22 ) ale nie żeby wcale przestali puszczać nowe odcinki :( Z tą wiadomością super pomysł :)
Tylko myślę, że teraz to i tak pewnie swojej decyzji nie zmienią, ale może, może ?

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

powtórki mogliby w weekendy dawać, a nie po raz kolejny miesiąc przerwy dawać. -,-"
Nim to się skończy, to ja już zapewne obejrzę cały sezon 2 po hiszpańsku. :))

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Ja też oglądam sobie :3 Nic nie rozumiem, ale oglądam i przeżywam tak samo jak te odcinki po polsku.

Wiolczur

Ja oglądam tylko na DC,dlatego mi na tym tak zależy,żeby nie było przerwy.
Hiszpańskiego nie umiem,uczę się tylko niemieckiego i anielskiego :( A nie lubię oglądać czegoś nie wiedząc o czym gadają. Jakbym miała jakiekolwiek podstawy to bym oglądała.

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

Jeżeli dobrze pamiętam po marcowej "aferze" DCP obiecywał, że już więcej nie zrobi takich przerw. O co tu chodzi?

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

bo to zachłanni debile, którym zależy tylko na zarobku. :3

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Jak będą tak myśleć tylko o zarobku to nic nie wyjdzie im z tego i tylko stracą. Któraś strona zauważy, że to popularne i zacznie wrzucać z napisami, mogłaby któraś zacząć wrzucać

użytkownik usunięty
MagdaJullka

O prawa się czepiać nie będą mogli, więc nie pozostaje nic innego, jak czekać i modlić się :3

Poczekam, aż mi odpiszą na drugą wiadomość i przypuszczę kontratak. Czekam, aż wreszcie tam się znajdzie ktoś, kto będzie odpisywał na bieżąco i wda się ze mną w małą polemikę.

ocenił(a) serial na 10

ja im juz pisałam o :
dyskryminowaniu Leona
dlaczego wycięli Leona z zapowiedzi serialu
czemu robią co chwila przerwy
ZERO ODP. :3:3:3?:3
AHH CO ZA DYSKRECJA. :d

ocenił(a) serial na 7
Leonetta4ever

"dlaczego wycięli Leona z zapowiedzi serialu" nie przesadzasz?! Nie wszystkie postaci są w zapowiedziach to normalne, poza tym nie róbmy z tego wielkiej tragedii. Też chciałabym wiedzieć co będzie dalej bo oglądałam wszystkie odcinki ale trzeba poczekać. Przed wakacjami na pewno skończą 1 serię

ocenił(a) serial na 10

oj, jak będziesz z nimi próbować pogadać to sobie dadzą z tobą spokój

użytkownik usunięty
MagdaJullka

Póki co ładnie odpisują mi na wiadomości. Bo jestem (jeszcze) kulturalna.
Ale na mój epos nt. olewczego traktowania Leosia odpowiedzieli godzinę po upomnieniu.

ocenił(a) serial na 10

MagdaJulka: Ja z nimi nie mogę być miła i kulturalna, bo się szybko wkurzam i nagle byłam grzeczniutka, normalnie pisałam, a jak nie reagują na to co im napisałam to ich zaczynam wyzywać. Mam za słabę nerwy.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJullka

Wszystko okaże się w piątek po 40 odc. ;-)

użytkownik usunięty
AliskaVlog

OKEJ, DISNEY ODPISAŁ.

Na czas wyemitowania starych odcinków, nowe zostają zawieszone.
Tak więc dzisiejszy odcinek jest obecnie ostatnim, jaki zobaczymy w ciągu tego miesiąca.

ocenił(a) serial na 10

Można się było domyślić, w końcu takie osoby muszą zarobić

zdycham
Nie dam im zarabiać,strajkuje- włączę disneya dopiero 10 czerwca- albo wcale! będę oglądać w necie odcinki po polsku! A co !

ocenił(a) serial na 10

Ich dni są policzone...

ocenił(a) serial na 7
BlackGirl_1

Teraz będą powtarzać te odcinki które jeszcze nie były powtarzane jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Przed wakacjami skończy się 1 seria a we wrześniu zacznie się 2 seria

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

ale to niemożliwe żeby teraz zrobili powtórki bo pszeciesz finał 1 finału ma być 7 czerwca jeżeli teraz zrobią powtórki to nie wyrobią się :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:'(

ocenił(a) serial na 10
Ola7890

przepraszam pomyliłam się finał 1 sezony. Spieszyłam się

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

Wiem może ci którzy mają konto na facebooku zbiorą się i napiszą to samo na przykład CHCEMY NOWE ODCINKI wiem że są małe szanse na to że się uda ale można spróbować:) Ci którzy są za niech napiszą na facebooku :):)

Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
BlackGirl_1

Mam ochotę im przywalić...

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

ja też zaraz im coś nie miłego napisze na fejsie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM NA NICH OKROPNIE WKURZONA.