PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wiecie może coś o tym przedstawieniu które mają wystawić????

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Główną rolę dostanie Ludmiła... i tyle narazie wiem.. :)

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Ma mieć Ludmiła, ale chyba w końcu ją podmienią z Vilu

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

też mi się tak wydaje. Widziałam na YT jak najpierw Tomas śpiewał z Ludmiłą a Vilu stała z tyłu jako tło, ale Tomi ciągle parzył na nią a nie na Ludmiłę i w końcu Ludmiła gdzieś poszła a Tomas śpiewał z Violettą i cudnie im wyszło <3

ocenił(a) serial na 10
agatag977

a to jest do tego przedstawienia? h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = 2 4 7 _ P 5 t g x W I

ocenił(a) serial na 8
jessi140

tak to jest właśnie fragment przedstawienia :D
a u masz to o czym mówiłam, najpierw to http ://www. youtube. com/watch?v = 247_P5tgxWI
a potem było to http: //www. youtube. com/watch ?v=UpoqG33CtOo&list= RD02j5wGgUY8nDM

ocenił(a) serial na 8
agatag977

o coś mi źle weszło... to to http :// www. youtube. com/ watch?v= j5wGgUY8nDM
i to http: // www. youtube. com/watch ?v=UpoqG33CtOo&list= RD02j5wGgUY8nDM
teraz dobrze :D

ocenił(a) serial na 10
jessi140

tak :)

MagdaJulka

Szkoda, że Ludmila będzie miała główną role, lepiej by było jak by Violetta i Leom mieliby główną role :)

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Vilu będzie mieć w końcu główną rolę, ale nie wiem z kim

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Violetta wgl nie miała wystąpić, ale spiepszyła ojcu z rodzinnego wyjeździku motorówką, dojechała na przedstawienie żeby zobaczyć chłopaków, ale na miejscu okazało się że Naty- która miała zaśpiewać te creo-mdleje ze strachu, więc wypuścili violettę. potem przyjechał jej ojciec i cudem uniknęli katastrofy

Madzik0_0

To będzie taka padaczka, wiesz te ruchy jak manekin, co wyglada dla mnie jak taniec Harlem Shake. :P
Główną rolę dostanie Ludmi, ale później będzie jakaś komplikacja i Vilu ją zastąpi. ;d

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Tak wiem.

ocenił(a) serial na 6
pieczonykurczak

Główną rolę później dostanie naty- ku szałowi ludmiły- ale violetta przybędzie jednak na przedstawienie (jak wyżej) a naty nie bd w stanie wystąpić ze zdenerwowania, więc violetta ją zastąpi.

Enterraz

dokładnie. ;3

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

okaże się, że świniokontrakt zabroni jej występować

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

A co do głównej roli męskiej to Tomas bedzie ją maił ,czy coś się pozmienia ,że Leon ją dostanie??

ocenił(a) serial na 6
Madzik0_0

niestety już nie oddadzą leonowi :<

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja uważam, że Tomas zachował się też nieodpowiedzialnie i główną rolę męską powinien dostać Maxi, ponieważ Leóna wykluczono za to, że uciekł, a przecież nie wiadomo co można się spodziewać ze strony Tomasa, który już raz zrezygnował z tej roli.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Właśnie, ale nieeeee, wszyscy za bardzo lubią sześciopaka -.- tomas dobry bo tomas biedny, tak biedny że co drugi odcinek ma inne conversy o_o

Enterraz

ty też zauważyłaś te conversy ? o.O może mu Ludmiła kupuje... xDD

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

hoh, to nie jestem jedyna, która to zauważyła. No ale, w sumie, może to Ludmiła. Przecież Tomasz nie ma nawet garnituru, tylko biedaczek, musi nosić garniturowe-koszulki :C Smuteczek.

ocenił(a) serial na 6
paulina25174

hahahah YEP, obstawiam że to Ludmiła. Naprawdę ktoś o jej mentalności i pozycji, to niemożliwie dziwne żeby zalatywała się za biednym, odpychającym ją stale Tomasem, i tak się poniża. To je dziwne.
Ale najpierw miał te conversy klasyki, potem zgniłozielone conversy-trampki, meh nie chce mi się wymieniać. I te jego dizajnerskie koszulki, nie dziwie się że luca miał do niego wonty bo z tym stanem szafy to musiałby codziennie chodzić na zakupy. Nawet w szafie Leona powtarzają się ciuchy, mimo że spokojnie byłoby go stać na więcej, a diwa w każdym odcinku ma inna koszulkę. Shiaaaa.