UWAGA SPOJLER*UWAGA SPOJLER*UWAGA SPOJLER*UWAGA SPOJLER*
temat został poparty przez Domi I Hanię....
Jakie majtki macie dziś na sobie?
Mi też. Ale wydaje mi się, że Przemek coś do niej czuje, bo widziałaś jaki był zmieszany, gdy Ola przyłapała go z Zuzą. A ta Zuza sama mu się narzucała.
No właśnie widziałam, a sobie myślę, że ta dziewczyna nie ma do siebie szacunku. :/ ~J
W ogóle, dziewczyny które puszczają się na prawo i lewo nie mają do siebie szacunku.
A Adaś taki zakochany w Wiki, mogę patrzeć na nich godzinami <3
Zakochany? Pfff. Adaś zasługuje na kogoś fajniejszego, ładniejszego, inteligentniejszego, ładniejszego, fajniejsze, ładniejszego i, co najważniejsze - ładniejszego. =) Magda ostatnio mi mówiła, że nie rozumie, co tak się podoba w Wiki ADASIOWI i Falkowiczowi - ani ładna, ani szczególnie fajna. Znaczy; według mnie jest dosyć ładna, ale nie jest największą dupą w Leśnej Górze jak dla mnie, już ta Kinga lepsza kocica. XD ;3 W ogóle kto by pomyślał, że Adam i Wiki to będą przyjaciele. :D:D A Falkowicz od zawsze jakoś inaczej traktuje Wiki, ale on się okropnie zachowuje - a nawet FaWi lubiłam w tamtym sezonie, ale teraz to już nie to samo, a AdWi nie mogę jakoś przyjąć... ~J
Mi się bardzo podoba uroda Wiki, ona i Agata to największe dupy w Leśnej Górze jak dla mnie. Nina i Klaudia mi się nie podobają, Ola jest całkiem ładna, Lena też, Hanna może być, ale dupy nie urywa. Kto tam jeszcze jest? Kinga taka sobie. Ta Zuza też. Nie wiem po co oceniam ich urodę, ale niech będzie.
Nie wiadomo czy Falkowi się naprawdę podobała Wiki, moim zdaniem on tylko udawał. A AdWi bardzo lubię, dla mnie są fajną parą. Nie widzę Adasia z nikim innym (narazie).
A Agata niech też z kimś będzie, ale oby nie z Rogalem!!! Nie lubię typa.
Okej, ale oceniam tylko wygląd:
Adaś: niby nie jest jakiś boski z wyglądu, ale jest w nim coś takiego, że strasznie mi się podoba i nawet sama nie wiem co to jest
Falko: Żebrowski jest jak wino, im starszy tym lepszy
Przemek: przystojny jest, nie powiem ale tak jakoś mniej mi się podoba Np. od Adasia
Borys: nie podoba mi się
Latoszek: kiedyś strasznie mi się podobał, ale teraz stał się taki bardziej krępy i obecnie mniej (wkurza mnie)
Piotr: nigdy mi się jakoś szczególnie nie podobał, nie mój typ, ale przystojny jest
Rogal: NIEE...
Sambor: nie lubię brody...ale tak ogólnie bardzo lubię Michała :)
Konica: może być
Pominęłam kogoś ważnego?
JA cały czas pamiętam jak Agata z Rogalskim idą obok siebie, ona tak zajebiście ubrana i w ogóle śliczna, a on jak jakiś wieśniak. XD ~J
A ja tęsknie za odcinkami z 14 sezonu drugiej połowy i za moim FaWi. :( Adaś i Wiki nie pasują mi do siebie. ~J
Mojej mamie też się Hana podoba. I według niej aktorka , która gra Wiki z wiekem wygląda coraz lepiej. Zresztą; zgodzę się. ~J
Mojej też. Ona ma taką "inną" urodę, taka Kinga na przykład ma taka typową, lalkowatą buźkę, a Hana czy Wiki się wyróżniają.
Kinga grała modelkę ostatnio w jakimś filmie. :D Chyba miłość na wybiegu. W ogóle głos Kingi jest irytujący, sama nie wiem czemu tak mi się wydaję. ~J
Cały ten temat, tu się robi śmietnik, to nawet nie jest forum towarzyskie, a pytanie wręcz jak od i tu nie napiszę, bo nie chcę nikogo obrażać. To się robi lekko chore, mówiąc szczerze. ~J
HULJA! :D
Miała Ci to przekazać Magda, ale stwierdziła, że ma do Ciebie za daleko xd
Mogę skorzystać z twojego tłumaczenia Otro dia mas na bloga? Oczywiście zmienię, zrymuję i napiszę od kogo brałem ;)
Ok, ok, ok, ale dodaj link do violettapl wiesz., żeby nie było. :P Tak późno odpisuje, bo jakoś nie byłam na filmwebie. ~J