Miejmy więc nadzieje, że będzie wiele scen Fedemiły. <3 Cieszę się, a wy? Nasz kochany Włoch... ;D
Ja wiem, że Wy wszyscy myślicie tylko o mnie w kontekście Rugga - to takie miłe *_*
Leonetta poza tym jest jeszcze głupia, że tak powiem :D Ale nie, Leonetki jest mniej na blogach teraz - wszyscy piszą o Femiłce - nowa moda, kurde xD
Nowa moda... Leonetta też kiedyś wszędzie była, a o Naxi już nie wspomnę...
To nie lubisz Femiły, bo jest jej pełno? xD
Naxi nie było nigdy AŻ tak dużo, Leonetty owszem.
Tak, nie lubię ich, bo jej za dużo. Pozwolę sobie skopiować z innej odpowiedzi:
To tak jakbym codziennie przez miesiąc jadła kabanosy - pomimo, że je kocham, miałabym ich dość xD
Sarra nie lubi Femiły! Chyba zejdę na zawał. Aaaa no tak przecież Fede to twój mąż.
Rugg to mój mąż, nie Fede xD I to nie dlatego nie lubię Femiły - lubiłam ich, ale jest ich stanowczo za dużo wszędzie... Femiła to, Femiła tamto... Do znudzenia
Z tym się zgadzam, ale w samym serialu ( gdy nie patrzysz na wszystkie zdjęcia lub opowiadania) też Ci przeszkadzają? :)
Tysz xD Po prostu mam ich dość. To tak jakbym codziennie przez miesiąc jadła kabanosy - pomimo, że je kocham, miałabym ich dość xD
Z tego porównania rozumiem, że gdyby nie porpowszechnienie uwielbienia Femiły, kochałabyś ją?
Gdyby w Femile było mniej Ludmiły to ten parring byłby fajniejszy (lubię Ludmi, ale bywa irytująca, CZĘSTO) :D
Cieszę się,tak samo jak tym,że Angie będzie w 3 sezonie...a nie jednak trochę mniej XD
3 moje ulubione postaci w Violetta 3 ( Angie, Fran i Fede) + ukochani Jade i Matias. Teraz jeszcze tylko czekam na Diego i Ludmiłe, jak oni będą to wtedy ja będę już w pełni szczęśliwa... XD
Hmm... Próbuje robić zadanie i napisać rozdział, nie komentuj, pisze scenariusz xDD
Jutro na 10! Ale ja nie chce do szkoły :c
A u Ciebie? ♥
A propos rozdziałów, o Dielari <3 jak zwsze boski.
Na 10? Zazdroszczę...
U mnie ? Dobrze, a nawe bardzo dobrze. Jutro mam kartkówke z biologi, ale to tak pobocznie...
Och, no dziękuję ♥ Nie wiem, co mi z tym przyszło do głowy, ale... xD
Wiem ;P Ale pozazdrość Skai chociażby, ona to ma ferie :c
To w takim razie, powodzenia! ;D