PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Słodkie mdłości

ocenił(a) serial na 10

Czyli możliwość zrobienia Tomcesci. Oczywiście, wszyscy wiem, że nie, bo będzie Marcesca, ale
sama możliwość powstania wywołuje u mnie mdłości.
Co do Violetty - nie wiem w czym jej pomogła pełna wersja nagrania. Przecież tam widać, że
naśmiewa się z przyjaciółki, w prawdzie słychać plan Ludmiły, ale nadal to było wredne.
To na tyle - piszcie ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A co się stanie w następnym odcinku jak fran powie tomasowi, że wciąż coś do niego czuje?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja nie wiem. Ja pierwszy sezon oglądałam tylko fragmentami, ale chyba Tomas w następnym tygodniu zapyta się Fran czy będzie jego dziewczyną. Cały to widziałam drugi sezon i z siostrą zastanawiamy się, czy przetłumaczyć scenę z 40 odcinka, tak że z napisami u dołu :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

OO, to przetłumaczcie:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No, tylko moja siostra twierdzi, że ze mną nie da się tłumaczyć, ponieważ ona mówi "Nic nie mów. Daj mi się wsłuchać w filmik.", a tu tylko podbiega Marco i coś mówi, a ja już "Zgadnij, kto to"

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Co? Zapyta się czy Fran będzie jego dziewczyną? Co bo Ludmiła już nie jest taka idealna jak mu się wydawało? ...

ocenił(a) serial na 10
Martina332

Niestety, będzie mi brakować Tomili/

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

E tam, byli całkiem nieźli razem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No chyba o tym mówię.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mam to samo, zawsze gdy widzę Tomasa z Fran, chcę zwymiotować. oni nigdy nie pasowaliby do siebie, dobrze że ich nie połączyli. bo wtedy nie mogłabym tego oglądać, chociaż Fran uwielbiam, to nie pasowałaby do niego, zasługuję na kogoś lepsze, a tym kimś jest Marco. eh, z tym się zgadzam, nagle zamieścili te nagranie, i po tym wszystkim przybyło jej tyle fanek, chociaż i tak wyśmiewała się z niej

ocenił(a) serial na 10
godmez

Mnie to zastanawia. Ja bym nie polubiła dziewczyny, która nabija się z koleżanki, ale jak widać w Argentynie myślą coś innego. Co Marco i Fran bardzo lubię tą parę.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja tak samo lubię Marco i Fran, uważam że to jedna z najlepszych par w serialu.

ocenił(a) serial na 10
godmez

Też. Marcesca i Naxi to moje ulubione pary. Leonetta spadła niżej.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

tak Naxi też pasuję do siebie idealnie, jakoś nie mogłam znieść tego że Maxi pocałował Cami. chociaż w tej drugiej części mam nadzieję że ich relacje się poprawią, wiem że od 67 jakoś mają być razem, bo nie wyobrażam sobie Violettty z kimś innym.

ocenił(a) serial na 10
godmez

Po pocałunku oboje stwierdzili, że nic nie poczuli, chociaż ich miny nie mówiły tego do końca, ale i tak wątpię w zakończenie Caxi. Maxi to najlepszy przyjaciel Brodueya, chłopak chyba by się bardzo na niego wkurzył no i zostawiliby na koniec Natalię samą, a chyba dążą do zakończenia jakimiś parami.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No raczej, nie byliby razem, ale wiesz zawsze mogą wymyślić jakieś dziwne zakończenie.

ocenił(a) serial na 10
godmez

Ale to ma się zakończyć bezproblemowo, jak każdy serial, a jakby zrobili Caxi to Naty by się z nimi nie pogodziła.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ale Naty zawsze mogłaby być z kimś innym, na przykład z Federico?

ocenił(a) serial na 10
godmez

Tak, tyle że wtedy nie wiem, czy chciałaby przebywać w towarzystwie tamtej paczki.

ocenił(a) serial na 3
godmez

Wątpię. Jej za bardzo się podoba Maxi. I nie chodziłaby z chłopakiem tylko po to, żeby z kimś być (aluzja do Violki)

MagdaJulka

słabo mi na widok scen Tomasa i Fran, naprawde teraz jak juz Viola go za bardzo nie chce a z Ludmi on nie chce byc to przypomnial sobie o Fran? serio słodkie ze az mam mdłosci

ocenił(a) serial na 10
karolina199

z tym się zgadzam, teraz nagle zaczął się nią interesować

godmez

desperacja go chwycila, szuka pocieszenia no tak mi go szkoda ze az wcale.
wgl fajna koszula Tomaska, do polowy polana wybieraczem? xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też o tym pomyślałam. Obydwie dziewczyny go odrzuciły to bierze się za trzecią.
https://twitter.com/AlbaRicoNavarro/status/351428701369540608/photo/1
Mała Alba :D

MagdaJulka

tak czekam az go juz wysla do tej hiszpani no naprawde xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

ONI NIE MOGĄ GO TAM WYSŁAĆ, JA JESTEM JEGO NAJWIĘKSZĄ FANKĄ OH AH

godmez

przykro mi ;p niech spada ;d
w odcinkach po tym jak Viola zerwała z Leonem i pojawił sie Fede , w głownym wątku jego postac jest mało znaczaca, a jak jeszcze dłuzej bede musiala patrzec na niego nagle oczarowanego Fran to mi sie zrobi słabo

ocenił(a) serial na 10
karolina199

mi już jest słabo, dzisiaj umarłam jak go zobaczyłam, boże, najgorsza postać

ocenił(a) serial na 10
godmez

Biedna Fran co ona w nim widzi?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

to mnie zastanawia, fajny to on nie jest, nie śpiewa najlepiej są inni chłopcy którzy są lepsi

ocenił(a) serial na 3
godmez

Tak samo, jak są fajniejsze dziewczyny od Violetty. Niech by se Violka była z Tomasem i wyjechaliby razem do Hiszpanii, a reszta by sobie ładnie bez niej życie ułożyła. Poza beznadziejnymi wątkami nie wnosi nic ciekawego do serialu - tylko mnie wkurza. Wolałabym, żeby zmienili główny wątek na kogoś normalnego

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Albo jeszcze lepiej, niech Viola wyjedzie z Fede do Włoch i zostawi Tomasa Leonowi.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Też się zastanawiam, co one wszystkie w nim widzą?
Ale można to jakoś wyjaśnić. Może Fran tak bardzo chce, by Violetta była z Leonem, że postanowiła się poświęcić i wyeliminować Tomasa z gry? Albo pozazdrościła Camili problemów miłosnych i też chciała się tak poczuć?

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Kto ich tam wie? Może w Argentynie to taki zamulacz jest super ciachem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

żadna normalna dziewczyna by takiego na pewno nie chciała hahahahahah.

ocenił(a) serial na 10
godmez

Mam nadzieję, że jak najszybciej zakończą wątek Tomesci, żeby znowu oglądać Violettę bez strachu, że zobaczę Fran mizdrzącą się do Tomaska. Ale Fran coś szybko mu się znudzi, bo potem ma się całować z Violcią xd

majka5454

Moze Fran po prostu zwodzi Tomaska zeby potem dac mu spektakularnego kosza! Tak to sobie bede tlumaczyc ;p

ocenił(a) serial na 6
karolina199

Właśnie do tych co wiedzą: Kiedy się skończy Tomcesca?

Kaoshi

Oby sie nigdy nie zaczela! Ja nie wiem 1 sezonu nie ogladalam do przodu tylko 2 i Tomacesca mnie przeraza ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To był taki szok, że wogule coś się zaczęło:) Na co to komu?

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak jak ktoś na górze napisał, ona to robi dla Violetty, żeby ta nie musiała się zastanawiać kogo wybrać. A jak już Violetta wybierze Leona, Fran brutalnie zostawi Tomasa, a ten z rozpaczy wyjedzie do Hiszpani i koniec xd

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Ja zauważyłam, że dziewczyny w serialu lecą na chłopak z innych krajów (wyjątkiem jest Braco). Ci z Argentyny nie mają mniejsze wzięcie.

Luu_4

ale czemu Tomas? on jest tak mdłą postacią ze mi by sie nie chciało tracic czasu na jakiekolwiek rozmowy z nim ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

One muszą mieć jakieś ukryte motywy. Niemożliwe, że uważają go za godnego uwagi.

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

On, Broduey też jakiś piękny nie jest, Diego w 2 sezonie...

KeThA

Broduey to juz wgl mi sie tak nie podoba ;o
a Diego jest fajny ale nie w serialu ;p chociaz on sie narazie podoba tylko Violi a jej sie podoba co drugi chlopak wiec wlasnie ;d

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Diego to był słitaśnym dzieciaczkiem :D Ale poza serialem też zła dupa nie jest. Natomiast w nim... Te włoski z takim dziwnym czymś do góry mnie doprowadzają do rozpaczy. Natomiast jest ciekawą postacią.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No zły nie jest, ale mojej świętej trójcy nie dorównuje xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Horhe, i Rubi? León, Marco i Fede?
Ja mam inną: Rubi i Maxi :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Leon, Marco, Fede - dobra odpowiedz! Miałaś rację, obejrzałam kilka filmików Ruggero na youtube i się przekonałam. Taki słodziak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Bien, mam dar przekonywania :D Widziałaś ten filmik, co ci wysyłałam jak do tego chłopca zagaduje? Słitaaśne! :D