Trwa 33 minuty, jest intro, wiec wyglada jak odcinek., ;d
http : //violetta-lovers . blogspot . com/2013/04/fragment-2-sezonu-30-minutowy-nowa . html
tak, to 1 odcinek. :33
Leon ocali Vilu przed rozjechaniem przez motory xd
koniecznie zobaczcie, tylko jakość jakby nagrywali cegłówką. :c
nie spodziewałam się że miejsce Tomasa zajmie jakiś Domingez ... heheh (Diego) hah
To zobaczymy jak to wszystko sie potoczy.
Dzienki za linka ... :)
Nie wiem za bardzo co powiedzieć, powiem więc tylko;
Mmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
ZA MAŁO ZAMAŁOZAMAŁOOOOO :c czy mi się wydaje, czy Leon zrobił się taki... dzikie? Zizolowany- tzn względem reszty, muzyki. Wszyscy na hasło youmix zebrali dupy i pobiegli, a Leon że nie. Ale osobiście jaram się chłopakami bardzo, którzy uprawiają jakieś sporty adrenaliny albo wyjątkowej zwinności, coś w stylu BMX'y tylko oczywiście na wyższym poziomie, nie zjeżdżanie z krawężników, wyczynowa deskorolka, no i coś z wyższej półki tak jak te motory <3<3 jaraaaam się. Właściwie nie mogli wybrać dla leona lepszej drugiej pasji. Wszystkie fanki bd rozdarte między chceniem, żeby pięknogłosy Leon śpiewał w studio razem ze wszystkimi, a tym żeby uprawiał taki męski sport.
Jak to? Przez jej wakacyjny wyjazd? To franceska wracała z rzymu wydaje mi się że nie mówili o wyjeździe violetty, ale pewna nie jestem. I on zarabia tak jakby... jak koń wyścigowy?
nie nie. ogólnie to jego rodzice chyba zbankrutowali, i on pracuje w motocross, a dodatkowo jeździ. ;dd
Yyyyyyyyyyyyyyy, jego rodzice zbankrutowali??? :O Biedny Leoś. Boooooże. Ale osobiście trochę mnie to zdziwiło, bo to tak jakoś nie pasuje do telenoweli. A skąd wiesz o tym bankructwie? No nie wiem, ta nowa piosenka Leona mówi o wyborze między dwoma pasjami, że jest tylko jedne serce które trzeba poświęcić jednemu, a potem że weźmie obie. No nie wiem, nie pokazywali go nigdzie "w stajni". Tak czy siak szkoda mi Leosia, tak nagle zmuszony zarabiać na sibie. No i w sumie móglby uzyskać stypendium. Jak podrośnie, German go wkręci do interesu :P
w ogóle ja jestem inteligentny człowiek, bo ja myślałam, ze ta co prosi Vilu by jej coś podała i wcześniej z nią gadał ten Andres to Lara :D
Hmmm prawdopodobnie. Ale jak się nad tym zastanowiłam, pasuje chociaż trochę no nie wiem, za brzydka? Zbyt chłopczyca? widziałam zdjęcia tej lary, kurczę trudno powiedzieć, zwłaszcza że nagranie szumi i jakość obrazu jak odbicie w pokrywce od gara. A i tam jest wyraźniej.
http://www.youtube.com/watch?v=6eKUFagt5QM&feature=youtu.be
tak, to najpewniej ona.
to też czytałam, że Leon nie ma pieniędzy na opłacenie studia, więc zatrudnia się w motocross.
ale to może tylko plotka? c:
mam nadzieję że plota. Jakoś tak "bankruci" brzmi marnie ;d;d "biedny" brzmi normalnie, wcale nie odstraszam, a bankrut to jak synonim nieudacznika. Nie, skoro już Leon od początku był bogaty, niech taki pozostanie ;p już o wiele lepsza byłaby wersja, że rodzicom odechciało się opłacać nauki muzyki bo uważają że to kompletnie nieżyciowe :3
Dokładnie. ;3
Może i tak jest, może zatrudnił się w motocross bo chciał jakoś wyrazić emocje, może już śpiew wszystkiego nie wypełniał, kto wie. :3
jak dla mnie to nawet lepiej bo śpiewanie jest takie nie wiem chłopięce, i teraz tak to się dopełnia, bardzo mi się podoba w drugim sezonie to że już widać, że więcej miejsc akcji, wcześniej wszystko kręciło się wokół studia-rezydencjicastillo-resto-dróggdzieśpomiędzy. Tu bd studio, dom violetty, restoband zapewne też, tor wyścigowy, romansowe kolacje germana, ogólnie jest więcej tego :3
odizolował... jak spojrzał się w kamerę, miałam wrażenie że patrzę w oczy tygrysa kaspijskiego. W dodatku, ogólnie to uważam że leon bez grzywki to jak lew ugrzeczniony, ale w tym pierwszym odcinku wyglądał nie dość na dobrowolnie z iziolowanego, to jeszcze przystojnego i dzikiego ;p;p niby idealnie połączenie dla dupeczki, ale mając z nim rozmawiać byłabym co najmniej zaniepokojona, w taki mniej przyjemny sposób. A zmienił się akurat jak rozmawiał z violettą. Wciąż nie mogę ogarnąć, czy oni tak dobrze grają czy to wychodzi przypadkiem.
Ta akcja z Leónem jest taka hmm słodka :D
I po Angie widać, że jest zazdrosna ^^
za wiele to ja nie zrozumiałam, ale dobree i too. ;d
kurnaa ile bym dała, żeby przynajmniej wiedzieć co mówili do sb Vilu i Leon jak leżeli na torzee.. :D
on się jej spytał wszystko dobrze? (to pytanie mogłoby być jego drugim imieniem, po hiszpańsku pada chyba częściej z jego ust niż jej imię. Nie żeby coś, mi się to podoba :) ona odpowiedziała że tak, wszystko w porządku. On po co tu przyszłaś (dosłownie, chociaż w po co brzmi taka jakby pretensja więc lepiej tłumaczyć "dlaczego tu przyszłaś?") A ona na to; musimy porozmawiać. Tyle :>