PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Też uważacie, że nasz ulubiony Leónek wygląda serio ,,szekszi" w swojej czarnej bluzce na ramiączkach? Dla mnie wygląda <3 A jak wy uważacie??
P.S. Tą bluzkę będzie miał w odc. 23 lub 24...nie pamiętam dokładnie. W skrócie: w jutrzejszym.

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

ja nie pacze się na jego ciuchy tylko twarz... (usta) xd

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Leon cały jest idealny ♥♥♥

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Oo, czyli dostrzegasz te najpiękniejsze szczegóły <3 ale chodiz mi głównie o jeg ręce.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

O to się porządnie przyjrzę :) Zaś mi podobał się bardzo Leon, w tym odcinku, w którym było to przedstawienie

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

W tej skórzanej kurtce czy w bluzce?

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

Tak, tak

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

bluzka spoko XD pasuje pod styl zwłaszcza tych dresów, i te jego zwyczajowe dresy u mnie punktują. Lepszy facet w dresach niż w legginsach xdd Ja ogólnie gustuje w dresach ale nie takich blokersach, bardziej pod tych co noszą ten typ dresów jak mial channong tatuum w Magic mike'u ;p marki prosto, stoprocent, cos w ten deseń, tak samo to wygląda jak te leonowe. Bluzka tak jakby nie wiem czy to dobre określenie ale podkreśla jego styl silnego faceta ;d także przywodzi na myśl... drapieżnika jakiegoś. Podsumowując, sam seks <3

ocenił(a) serial na 10
użytkownik usunięty
Enterraz

Ano, taka bomba testosteronowa wygląda męsko nawet w różowej koszulce ;) Ale w 2 sezonie, z tymi krótkimi włosami to mmm... Nic, ino brać :)

ocenił(a) serial na 10

Rzeczywiście. Bez grzywki wygląda znacznie lepiej <3 Normalnie mam kisiel w mózgu jak na niego patrzę! :3

Wiolczurr

Tak mimochodem, zmieni fryzurę chyba jeszcze w 1. sezonie, bo na finałowym wystepie ma już krótkie. Wie ktoś może w którym odcinku nastapi zmiana "imidżu" ? Nie mogę się doczekać ;)