PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

disnejowska telenowela.Osobiście nie przepadam za takimi serialami , bo wszystkie są takie same . Obejrzałam kilka odcinków i stwierdzam, że zdarzenia są przewidywalne występują nudne wątki i banalne problemy.Nie znajduje w tym serialu nic śmiesznego nic fajnego i nic ciekawego.W 2 słowach brak pomysłów.

ocenił(a) serial na 3
olalalala

Taa, a ta Twoja Selenka, Miley czy inne to niby mistrzostwo świata?! To kicz i tyle. Zadufane w sobie gówniary.

ocenił(a) serial na 1
Sissi_Annie_Romy

A ta twoja Violetka czy jak tam jej na imię to dopiero rozpieszczony bachor i księżniczka. Zachowuje sie jakby miała 10 lat z tym pamiętniczkiem a ten jej pokoik w kwiatuszki i motylki ...A kiczem i żenadą jest ta nuuudna i bezsensowna telenowela. Potrafisz wymienić choć jedno zdarzenie nie związane z miłością zazdrością i muzykowaniem ???? czy tylko na tym opiera sie cały 'serial"

ocenił(a) serial na 3
olalalala

Śmierć jej mamy.

ocenił(a) serial na 3
Jullliana

Ja już powiedziałam co miałam do powiedzenia, więc dziękuję i dobrej nocy życzę.

ocenił(a) serial na 3
Jullliana

Konflikty z ojcem, odnalezienie rodziny i przyjaciół, akceptacja

ocenił(a) serial na 8
olalalala

...napewno takich ciekawych wątków jest więcej niż w czarodziejach z waverly place gdzie robią jakieś sztuczki magiczne czy w Hanie Montanie co jest już kąpletnym dnem

olalalala

A ja mam pytanie. Czy Diego Ramos odgrywa tam ważną rolę? Kocham go platonicznie od 13 lat i jak zobaczyłam jego nazwisko w obsadzie to z krzesła spadłam:). Reszta obsady mnie nie obchodzi i ogólnie serial też nie, ale dla widoku Diega na ekranie mam zamiar zacząć oglądać.

ocenił(a) serial na 8
K_i_N_g_A_88

Diego Ramos gra ojca Violetty więc występuje w każdym odcinku

agatag977

Dziękuję:)

ocenił(a) serial na 6
olalalala

Na twoim miejscu nie wypowiadałabym się na forach dyskusyjnych, jeśli nie masz zielonego pojęcia na jaki temat takowe dyskusje są prowadzone. Samym swoim zachowaniem pokazujesz wszystkim swoją dziecinność i bezmyślność.
Więc na następny raz zastanów się DWA RAZY co i gdzie piszesz.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Ana94

Zgadzam się z tobą w zupełności. Nic dodać nic ująć :)

ocenił(a) serial na 4
olalalala

zgadzam się ;D niezbyt mnie ciekawi ;p

ocenił(a) serial na 4
Koszmarxd

i tak jak pisąłaś nudne watki i przwidywalny,ale bez urazy xdd mnie się nie podoba xd

Koszmarxd

Zgadzam się z powyższym komentarzem. Nie dość że stacja DC chce wcisnąć kolejny kiczowaty serial, tym razem chce to zrobić a'la "Zbuntowani". Gra aktorska jest nie lepsza niż w "Dlaczego ja?" , a same wątki nudne i nie wnoszą nic ciekawego do całości.
Osobiście mnie się nie podoba, ale każdy ma inny gust.

ocenił(a) serial na 4
scarlett651

zgadzam sie w 100% haha dkaczego ja :D

ocenił(a) serial na 3
olalalala

Zgadzam się 2/10.

użytkownik usunięty
olalalala

Matko , ale Violetta to tylko postać w serialu!Tak naprawdę jest całkiem inna!

Daj spokoj, to zadufane dzieci, które myślą, ze potrafiłyby zrobić coś lepszego. ;)

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Wlasnie ;)

ocenił(a) serial na 10
sandrusia5143

No....a nie zgadzam się z tym co było napisane, że nie śmieszy bo np. od tego jest tam Jade no mnie w każdym razie czasmi rozśmiesze ta jej twarz w ogóle HahHa...Pozdro....