disnejowska telenowela.Osobiście nie przepadam za takimi serialami , bo wszystkie są takie same . Obejrzałam kilka odcinków i stwierdzam, że zdarzenia są przewidywalne występują nudne wątki i banalne problemy.Nie znajduje w tym serialu nic śmiesznego nic fajnego i nic ciekawego.W 2 słowach brak pomysłów.
Taa, a ta Twoja Selenka, Miley czy inne to niby mistrzostwo świata?! To kicz i tyle. Zadufane w sobie gówniary.
A ta twoja Violetka czy jak tam jej na imię to dopiero rozpieszczony bachor i księżniczka. Zachowuje sie jakby miała 10 lat z tym pamiętniczkiem a ten jej pokoik w kwiatuszki i motylki ...A kiczem i żenadą jest ta nuuudna i bezsensowna telenowela. Potrafisz wymienić choć jedno zdarzenie nie związane z miłością zazdrością i muzykowaniem ???? czy tylko na tym opiera sie cały 'serial"
Ja już powiedziałam co miałam do powiedzenia, więc dziękuję i dobrej nocy życzę.
...napewno takich ciekawych wątków jest więcej niż w czarodziejach z waverly place gdzie robią jakieś sztuczki magiczne czy w Hanie Montanie co jest już kąpletnym dnem
A ja mam pytanie. Czy Diego Ramos odgrywa tam ważną rolę? Kocham go platonicznie od 13 lat i jak zobaczyłam jego nazwisko w obsadzie to z krzesła spadłam:). Reszta obsady mnie nie obchodzi i ogólnie serial też nie, ale dla widoku Diega na ekranie mam zamiar zacząć oglądać.
Na twoim miejscu nie wypowiadałabym się na forach dyskusyjnych, jeśli nie masz zielonego pojęcia na jaki temat takowe dyskusje są prowadzone. Samym swoim zachowaniem pokazujesz wszystkim swoją dziecinność i bezmyślność.
Więc na następny raz zastanów się DWA RAZY co i gdzie piszesz.
Pozdrawiam :)
i tak jak pisąłaś nudne watki i przwidywalny,ale bez urazy xdd mnie się nie podoba xd
Zgadzam się z powyższym komentarzem. Nie dość że stacja DC chce wcisnąć kolejny kiczowaty serial, tym razem chce to zrobić a'la "Zbuntowani". Gra aktorska jest nie lepsza niż w "Dlaczego ja?" , a same wątki nudne i nie wnoszą nic ciekawego do całości.
Osobiście mnie się nie podoba, ale każdy ma inny gust.