PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Którego z nich lubicie bardziej i dlaczego?
Proszę w tym wątku nie obrażać niniejszych chłopaków gdyż wątek nie został stworzony na te potrzeby...
Ja osobiście uwielbiam Tomása za jego romantyczną naturę, dobroć i wielki talent, a Diego? Hmm, może być...
PS. Wątek nie dotyczy Leóna czy Leónetty więc w tym wątku o tym nie piszcie

ocenił(a) serial na 2
Sissi_Annie_Romy

To pytanie jest jak: wolałbyś dostać w twarz pięścią czy z liścia? Nie pisz, że wolałbyś wcale nie być bity, bo to nie na temat. ;)

Żartuję. Ale naprawdę trudno wybrać między dwoma takimi osobami.
Tomas:
- owszem, romantyk, ale zbyt miękki, zamiast walczyć o dziewczyną, woli siąść i płakać.
- owszem, dobry, ale nie omieszka powiedzieć dziewczynie, że jest najgorsza na świecie.
- owszem, utalentowany, ale trochę marnuje talent, skupiając się jedynie na łzawych kawałkach, zamiast popróbować innych gatunków muzycznych.
- Nie chcąc go obrażać powiem tylko tyle, że nie ma ciekawej osobowości. Chociaż jestem beznadziejną romantyczką czekającą na księcia na białym koniu, to jakoś nie przemawiają do mnie jego "słodkie" podchody. Gdyby chłopak wziął się w garść i mniej użalał nad sobą, nie oskarżał innych o konsekwencje własnych błędów... Dałby się lubić.

Diego:
- Bad boy. Trochę cwaniak, myślący, że żadna mu się nie oprze. Podrywacz. Do tego, mogę się założyć, że kiedy wreszcie zdobędzie Vilu, przestanie się nią interesować.
NIE da się lubić.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No zgadzam się z tobą, ale jednak, nie wiem nie mogę go przestać lubić :p
No, nie wiem, lubię go może dlatego , że sama jestem trochę takim mięczakiem i mam podobny charakter

ocenił(a) serial na 2
Sissi_Annie_Romy

No tak, w gruncie rzeczy dobry z niego chłopak, ale... Brakuje mu "tego czegoś".

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Chyyy! Magik! Wyjęłaś mi to z ust!

ocenił(a) serial na 2
MartinaStoessel

Ma się te paranormalne zdolności -.-

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Podpiszę się pod tą wypowiedzią, ponieważ dokładnie tak samo uważam i z telefonu nie chce mi się pisać długich wypowiedzi, a minutę temu wyłączyłam laptop.
Tak szczerze mówiąc to adoratorzy Violi mnie przestają interesować, nawet Leon, robią z niego teraz drugiego Tomasa, niby kocha Violę, ale jej nie wierzy i z nią zrywa. Jak się kocha to się ufa.
Moją ulubioną postacią teraz jest Marco, ponieważ jest boski, uroczy i kocham jego ciemne, kręcone włosy.- zabrzmiało to płytko, ale chodzi mi o to, że jak mu zależy na dziewczynie to to widać, a ptzez Diega może mieć z nią jeszcze problemy.
Ogółem dziś zauważyłam, że zaakceptowali moje zmiany na Wikiped dotyczące postaci i jest z siebie dumna xddd O ile tego nie zmienią ...

Sissi_Annie_Romy

Zdecydowanie Tomas.