PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tomasz

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio zastanawiałam się nad nim. Jak wiemy zniknął wraz ze specyficznym klimatem, jaki miał
pierwszy sezon, a jakiego nie ma już drugi. Oficjalnym powodem zniknięcia tej postaci było "robienie
muzycznej kariery w Hiszpanii". No dobra, ale proste, że chodzi wyłącznie o postać. Ja natomiast
zastanawiałam się nad samym Espinosą. Czemu zniknął z serialu? Nie chciał grać, czy miał co
innego, czy jak? Macie jakieś informacje na ten temat? W ogóle ktoś wie, co on teraz robi?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Podobno miał jakiś inny projekt, ale nie wiem dokładnie o co chodziło.

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Hmm wiem, że pracuje nad solową płytą o ile już jej nie wydał.
Z serialu zrezygnował, bo był zbyt dziecinny dla niego. Prawdopodobnie jest to tylko plotka.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

On miał dokładnie w realu to samo co w serialu :)
Grał w jakimś filmie, widziałam kilka zdjęć, ale nie wiem jaki miał tytuł poza tym nagrał jakąś piosenkę czy coś... Nie wiem co dalej :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja chcę powrotu z Tomasa w trzecim sezonie!!!

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Podobno odszedł, bo stwierdził że w ogóle się nie rozwijał w serialu, niczego nowego się nie uczył :)

Skailes

Nie wiesz czy w Wiśle jest taki stojak na rowery? :D
Nie ma mnie nikt zawieś, a rowerem 2 godziny się jedzie :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Rowerem? Jak słodko. :D Też bym pojechała rowerem, ale nie trafię. xD Nie mam pojęcia. Powinien być. Myślę, że ak czy tak raczej będzie gdzie przypiąć. :P

Skailes

Ja tam nie wiem, chyba bym musiał dwie te przypinarki czy jak to się tam nazywa wziąć, by mieć pewność, że nie ukradną, bo bym nie miał czym wracać :D

Sebek7771

Pewnie masz jakiś wypasiony rower, skoro tylu zlodziei na niego czeka.

i_love_it17

złodzieje potrafią ukraść wszystko, nawet najgorszy rower xd

Sebek7771

Złodzieje kradną, żeby cos ukraść. Ukradliby nawet gdybys go zaparkował obok kontenera na śmieci.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

http://www.youtube.com/watch?v=UCJ-QwIzMWE
http://www.youtube.com/watch?v=Kf0Zl1bYLzg

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

LOOOL. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ha! jesteś! Wfejsbókuj się! :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie