PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

chodzi tu o to czy oglądacie serial z kimś z sami
nie chodzi mi wyjątkowo o rodziców ;p kogoś w waszym wieku
ja mam siostrę ma niby 16 ale ogląda
jeszcze lubi to co ja
też możecie się pochwalić kimś kto śpiewa Yo no entiendo lo que pasta

karolina1235

Oglądam sama. Nikt w sumie nie wie, że oglądam Violkę (tzn oglądam jak mam czas).

ocenił(a) serial na 3
karolina1235

Oglądam z siostrą trzynastoletnią...niestety.
A z mojego wieku to moja koleżanka z klasy ogląda Violkę,lubimy te same postacie(tylko,że ona Diego kocha najbardziej xd) i prawie zawsze gadamy tylko o Violce xd No i to tyle.

karolina1235

Dzisiaj oglądałem z ciocią xD
Kilka osób z mojej klasy ogląda i przyznaje się do tego <przynajmniej pierwszy sezon, teraz nie wiem> i z nimi kiedyś na rosyjskim o Violce gadałem :D A teraz się nie przyznaję, tylko kilka osób wie z mojej klasy. No, raz czy dwa oglądałem z koleżanką <1 liceum> ;d A! I z jeszcze jedną koleżanką (I gim.) oraz jej siostrą (4 klasa bodajże).

ocenił(a) serial na 10
karolina1235

U mnie w klasie oglądają dwie dziewczyny. Z tym, że jedna chyba przestała. Ale jedna to moja najlepsza przyjaciółka i ogląda. Obie jesteśmy w 2 gim. :P Ona najbardziej lubi Leonettę. Na lajcie się przyznajemy do VIoletty (zresztą i tak wszyscy wiedzą xD), śpiewamy sobie piosenki czasem, żartujemy sobie z niej i ogólnie jest spokój, nikt się nie czepia.

ocenił(a) serial na 5
karolina1235

Oglądam,a raczej oglądałam, bo nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam V. sama. No cóż taki wiek ;d

karolina1235

Oglądam z trzynastoletnią siostrą. Ale prócz tego ze znanych mi osób ogląda to jeszcze mój jedenastoletni kuzyn, osiemnastoletnia kuzynka i dwudziestoośmioletnia ciocia ^^ No i jedna moja kumpela z klasy ;D

ocenił(a) serial na 10
karolina1235

Oglądam sama ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina1235

Ja oglądam sama, ale 2 dziewczyny z mojej klasy jeszcze oglądają. Och! Zapomniałam, oglądam z moim psem. ;)

ocenił(a) serial na 8
karolina1235

Oglądam z siostrą. Dawniej oglądałam też z koleżanką, ale ostatnio rzadko nas odwiedza. XD
W mojej klasie ogląda kilka dziewczyn. Z jedną sobie często śpiewam piosenki z serialu.
Inna, która nie ogląda, zauważyła, że postać Violki jest głupia i śmieje się z bluzek, leginsów, itp. z Violką. =D
Trochę niezrozumiale, ale jest. ^.^