chodzi tu o to czy oglądacie serial z kimś z sami
nie chodzi mi wyjątkowo o rodziców ;p kogoś w waszym wieku
ja mam siostrę ma niby 16 ale ogląda
jeszcze lubi to co ja
też możecie się pochwalić kimś kto śpiewa Yo no entiendo lo que pasta
Oglądam z siostrą trzynastoletnią...niestety.
A z mojego wieku to moja koleżanka z klasy ogląda Violkę,lubimy te same postacie(tylko,że ona Diego kocha najbardziej xd) i prawie zawsze gadamy tylko o Violce xd No i to tyle.
Dzisiaj oglądałem z ciocią xD
Kilka osób z mojej klasy ogląda i przyznaje się do tego <przynajmniej pierwszy sezon, teraz nie wiem> i z nimi kiedyś na rosyjskim o Violce gadałem :D A teraz się nie przyznaję, tylko kilka osób wie z mojej klasy. No, raz czy dwa oglądałem z koleżanką <1 liceum> ;d A! I z jeszcze jedną koleżanką (I gim.) oraz jej siostrą (4 klasa bodajże).
U mnie w klasie oglądają dwie dziewczyny. Z tym, że jedna chyba przestała. Ale jedna to moja najlepsza przyjaciółka i ogląda. Obie jesteśmy w 2 gim. :P Ona najbardziej lubi Leonettę. Na lajcie się przyznajemy do VIoletty (zresztą i tak wszyscy wiedzą xD), śpiewamy sobie piosenki czasem, żartujemy sobie z niej i ogólnie jest spokój, nikt się nie czepia.
Oglądam,a raczej oglądałam, bo nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam V. sama. No cóż taki wiek ;d
Oglądam z trzynastoletnią siostrą. Ale prócz tego ze znanych mi osób ogląda to jeszcze mój jedenastoletni kuzyn, osiemnastoletnia kuzynka i dwudziestoośmioletnia ciocia ^^ No i jedna moja kumpela z klasy ;D
Ja oglądam sama, ale 2 dziewczyny z mojej klasy jeszcze oglądają. Och! Zapomniałam, oglądam z moim psem. ;)
Oglądam z siostrą. Dawniej oglądałam też z koleżanką, ale ostatnio rzadko nas odwiedza. XD
W mojej klasie ogląda kilka dziewczyn. Z jedną sobie często śpiewam piosenki z serialu.
Inna, która nie ogląda, zauważyła, że postać Violki jest głupia i śmieje się z bluzek, leginsów, itp. z Violką. =D
Trochę niezrozumiale, ale jest. ^.^