Ktoś chętny i się "wybiera" na obejrzenie live ? :D
Bo mi się nie chce. Pewnie znowu będzie patrzyła się w komórkę lub telewizor i tylko z TC będzie. ;> A poza tym: nie cierpię jej video na żywo. To tyle ode mnie, a Wy jak ? ;D
Tak, o 19 - z tego co mi wiadomo. ;> Ja nie zajrzę... chociaż może na chwilę. :D
JAAAAAAA! JUŻ ZA MINUTĘ> CUDOWNA TINKA. IDĘ OGLĄDAĆ. NIE BĘDZIE MNIE PRZEZ NAJBLIŻSZE DWIUE GODZINY, BO PEWNIE TYLE BĘDZIE TRWAŁ TC, a PÓŹNIEJ JESZCZE WRAŻENIA!!!!!!
http://twitcam.livestream.com/fwpd5
JUŻ JEST ;3 Tinka taka piękna.
Wygląda jakby sie naćpała xD
Tak szczerze, to jak czytam Twojego posta o piękności Tinki, to mam wrażenie, że to Ty się naćpałaś. XD
Nie ma szans. Musiałabym wstać z łóżka. To zbyt wielkie poświęcenie...
Ale serio... nie lubię marnować czasu. I tak mam go za mało.
Nie wiem! Wtedy nie oglądałam - ubolewam ;c Marcia mi powiedziała, że latał bez koszulki to włączyłam.
Ale zmył się jak zaczęła śpiewać :( Chciałam, żeby śpiewał z nią!
PODZIAŁAM GO XD
wgl. Tinka się bawiła jego uszami.. już wiem dlaczego mu tak odstają :c biedny..
Ogólnie, to cały czas go przytulała, bawiła się włosami, głaskała...
Było "Queremos Naxi en Violetta3" a Facu odpowiedział "Bueno" ^^
I jeszcze jak przyszedł Facu, to ja napisałam "Hola, Facu! Besos desde Polonia" i mam wrażenie, ze ona to przeczytała z nim, bo powiedzieli Polonia itp. xD
Ja to napisałam o Naxi. Obsesja wzięła górę nad rozumem. :D
Dużo było Poloni :D teraz czekam na tc Falby ^^
To jest sarkazm czy nie? :D
Wiesz, co jest słodkie? To: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152242697332457&am
p;am p;set=a.10150290785752457.374142.239971747456&type=1
Właśnie nie, jestem w szoku ...
Lily Morgernstern - czy tylko mnie bawi to połączenie? xD
Mnie zawsze bawiło, że Morgenstern to poranna gwiazdka :D
Nawet nie wiedziałam, ze on jest tatą. Codziennie człowiek się czegoś uczy...
Może nie mówili... Przeczytałam gdzieś i się śmiałam, że lata słabo, bo po nocach nie sypia :D
To by faktycznie wiele wyjaśniało, z upadkami włącznie. Nie wiem czemu, ale na przykład kobieta z synkiem to coś normalnego, a facet z córeczką jest mega uroczy. :D
Weeź, idzie taki chłopak - 3 liceum, a za rękę sześcioletnią siotrę do przedszkola prowadzi. Wszystkie dziewczyny na boisku (bo można przez teren naszej szkoły iść tam) takie spojrzenia rozmarzone xD Już żaden grający w ręczną (a popisywali się, a jak) się nei liczył. Był tylko ten chłopak z siostrą:D
Ty, dobre. Powiem Grześkowi, żeby wziął młodą pod pachę i ruszał na miasto, może by wreszcie coś wyrwał. :D
Hahahahaha xD Szkoda, że to nie działa w drugą stronę, bo bym młodego brała i szła w miasto. Ale niee, bo co facetów obchodzią dzieci.
Powiedz mu, niech się chłopak cieszy :D
Biedak ma w klasie dwie dziewczyny na chyba trzydziestu chłopa. Uroki informatyki.
Problem w tym, że siostrzyczka już nie jest mała i urocza, żeby się laski na ten widok rozczulały. :D
Czytam Wesele, ależ to durne...
Mogę pożyczyć rocznego brata albo mega słitaśną 4 letnią siostrę (tylko z zewnątrz słitaśna, blond włoski i wielkie szare oczy, ale diabeł wcielony) ...
Ja mam 19 chłopaków w klasie i nie narzekam :D
Biedna... A ja nadal Potop męczę :D
Ludzie świata... czy ja dobrze widzę? Czy Ty, Sarra, której nazwiska nie znam, uznałaś głos Martiny Stoessel za ładny? o.O
NAJLEPSZA ATRAKCJA TC? - FACU BEZ KOSZULKI XD muahaha, czujecie ten sarkazm?
Mówili o Naxi - szczęśliwa <3
Wie ktoś w której minucie? To sobie przewinę. ;3 A tak w ogóle: Skąd on się tam wziął?