Jak pewnie większość z was wie, dzisiaj, 1 marca, swoje 15 urodziny obchodzi Lilka, czyli LuLuComello. Z tej okazji chciałbym życzyć jej: zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze. ;)
Lilka, nie jestem zbyt dobra w składaniu życzeń, ale wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia oraz jeszcze raz pieniędzy (xd), żeby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia oraz życzę Ci żebyś się nie zmieniała i pozostawała tą samą sympatyczną i uśmiechniętą dziewczyną :D
Wszystkiego najlepszego!
Życzę oczywiście tego,co moi poprzednicy, a oprócz tego:
-smacznego tortu urodzinowego
-dużo mleka ;)
- pociechy z dzieci
-mnóstwa sukcesów
- dużo uśmiechu
Oraz abyś była na tym forum jak najdłużej, bo drugiej takiej, jak ty nie ma :)
100lat!
Dziękuję:* Mleka zawsze na forum będzie dużo, a dzieci mam kochane, tak samo jak wspaniałą rodzinkę<3333
NAJLEPSZEGO !!! Przede wszystkim zdrowia,( bo one jest najważniejsze ) szczęścia, dużo miłości, spełnienia wszystkich marzeń, powodzenia w szkole i wszystkiego czego sobie życzysz. Zawsze bądź uśmiechnięta i nigdy się nie poddawaj ! Wszyscy Cię kochamy !
STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE NAM... !
Nie umiem składać życzeń, aczkolwiek życzę ci wszystkiego najlepszego:
- dużo szczęścia
- zdrowia
- pieniędzy
- miłości
- słodyczy
- Naxi! ♥ XD
100 lat!!!
Spełnienia marzeń, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności.
Mało Violki w Violce, dużo Naxi i kogo tam sobie zechcesz :D
Fajnego chłopaka (masz jeszcze czas, ale i tak Ci życzę :D)
I ogólnie wszystkiego naj, naj ;)
Dziękuję<333 Będę płakać. Violki jak najmniej dla wszystkich. A chłopak by się przydał, rzeczywiście:*
Składać życzyń nie umiem,no ale.
Wszystkiego najlepszego!! Zdrowia,szczęścia,pomyślności,dużo dzieci,dobrego męża i czego sobie tam jeszcze zapragniesz,niech się spełniają twoje wszystkie marzenia! ;)
Olek, bardzo Ci dziękuję, Naprawdę nie spodziewałam się, że ktoś będzie o tym pamiętał<333
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, miłości, pieniędzy, dużo mleka, spełnienia marzeń i czego tylko sobie zapragniesz :*
Mamusiu!
Życzę ci zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieci (czyli mnie), prezentów... Wszystkiego naj! ;D
Jesteś najcudowniejszą mamą na świecie ♥♥♥
Twoja córeczka.
O też miałam to pisać,że Bieber ma dzisiaj urodziny. Koleżanka mi gg tym zaspamowała "Justinek ma dzisiaj urodziny,weź mu złóż życzenia,mojemu mężowi,złóóż <33333" ;-; XD
Nie on mega wkurza, a jeszcze bardziej, jego fanki -.-
Ehh, ja jestem całym sercem za Avril ♥
Przy okazji- kupisz mi mamusiu płytę? xD
Napisał bym wiersz, ale nie mam weny. Więc... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i prezentów! I spełnienia marzeń!
Lilko, życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich Twoich marzeń!!!
oj przepraszam, nie wiedziałam. Cóż, zapiszę sobie w kalendarzu :)
Życzeń niestety składać nie potrafię, ale spróbuję, czemu nie?
Tak więc życzę Ci Lilko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo szczęści, zdrówka, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń !
Pozdrawiam serdecznie
Przepraszam, że tak późno, ale jestem. Wszystkiego najlepszego, siostrzyczko kochana! Zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń. I żebyś zawsze była tą samą, pogodną, najkochańszą z najzajebistrzych sióstr świata. :D
Dziękuję, że mnie zastąpiłeś. Dobry z Ciebie człowiem.
Liluś, skarbie, wszystkiego najlepszego ;3 Znajdź sobie męża (albo i nie) i bądź szczęśliwa ;3 Pamiętaj, że zawsze masz siostrę ;*