PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dzisiaj, nasza kochana Sara obchodzi urodziny!
Nie umiem składać życzeń, ale dla ciebie się postaram. ♥
Życzę ci wszystkiego co najlepsze: dużo weny, Federico w trzecim sezonie, wspaniałych przyjaciół. Wiesz, że cię uwielbiam, prawda? <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie mam jakiś szczególnych wymagań. Pasowałoby mi, aby nie było widać jego zębów, ponieważ bardzo trudno je narysować. Jakoś dałabym sobie z nimi radę, ale łatwiej mi bez nich.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/855/mob5.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/541/66kb.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/571/flci.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/843/21at.jpg

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Narysuję to ostatnie, ok? Przedostatnie też jest ładne, ale wolę ćwiczyć rysowanie kredkami.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433771560087248&set=a.205807399550333.47 589.100003632237028&type=1&relevant_count=1
Mogę wiedzieć co o tym sądzisz? Moim zdaniem coś mi nie wyszło, ale chcę też poznać opinię innych.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Pisze mi, że nie mam uprawnień do strony ;/

ocenił(a) serial na 2
KeThA

pic.twitter.com/yYNHk4AseF

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Łaaadny :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Czy tylko ja uważam, że nie jest ładny?

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Ja nie umiem składać życzeń, no ale dobra, mam ferie i dużo wolnego więc postaram się coś sklecić xD No więc teen, dużo Federico w trzecim sezonie i jeszcze mniej Violki, dużo ale to bardzo dużo Naxi i jeszcze więcej Fede i jak najmniej scen z udziałem Caxi ;D
To już siedemnaste czy osiemnaste? :D
Przynajmniej nie czuję się już tutaj tak staro xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Siedemnastka, jeszcze pełnoletnia nie jestem :D Na szczęście... Bo serio czułabym się stara - już się tak czuję :D
Dziękuję bardzo za życzenia ;3 Też mam ferie! Fynf!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Ja stara będę się czuła za kilka miesięcy, na razie też się jeszcze cieszę tą siedemnastką xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Mów dziecię, kiedy masz urodziny, bo Twoich nie pamiętam nie wiem czemu... xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

19 września :( Bo nie ma się czym chwalić, wiekowa jestem xD

KeThA

Osiemnastka, mówisz, stara?
A co ja, biedna dziewiętnastka, mam powiedzieć? Już mnie jakby w krzyżu łupie... XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Już jak wstajesz rano i nic cię nie boli to musisz się zastanawiać, czy przypadkiem nie jesteś w lepszym świecie? xD

KeThA

Nie no, bez przesady. Tylko czasem mnie łupie, więc jeszcze ogarniam, gdzie jestem. XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Moi rodzice mówią, że jak po czterdziestce wstajesz i nic Cię nie boli to jesteś w innym świecie xD

KeThA

Hahaha, będę pamiętać, bo czterdziestka już za dwadzieścia jeden lat... :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Zleeeci i będziesz śpiewała "Czterdzieści lat minęło, jak jeden dzieeeeń.I już nie wróci więcej - choć to wieeeeem" xD

KeThA

Za rok będzie "Ja mam dwadzieścia lat, ty masz dwadzieścia lat, przed nami siódme niebo, ooo" XD
Za to dzisiaj kompletna faza na to: http://www.youtube.com/watch?v=3pGsx9KLJxw i na Apocalypticę <3

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

A w proponowanych po prawej stronie "Edward i Bella Piano Ballad" Jakie ładne skrzypce w tle tej piosenki <333
Nie martw się - mnie odpieprzało wczoraj xD Ale już tak naprawdę mocno. Szłam sobie o ósmej do domu i cieszyłam ryjka sama do siebie :D

KeThA

Prawda? Piękne <3
Dobrze, że napisałaś, że naprawdę mocno, bo bym pomyślała, że to u Ciebie dzień jak co dzień, zresztą tak jak u mnie XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

No dobra, normalnie cieszę się do siebie, ale ja tańcowałam po ulicy - śpiewałam jakieś piosenki na cały głos i jeszcze się śmiałam..> Więc... Takie rzeczy już nie tak często :D

KeThA

Nawąchałaś się cukru pudru czy Dosi? Daj mi namiary na swojego dilera XDDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Nie dam, nie tak oficjalnie. xd Jutro spodziewaj się sikret wiadomości z jego numerem... :D

KeThA

CZEKAM! Z niecierpliwością XDDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

WIEM. Mówiem Ci - boski jest xD A te jego cuda z mieszaniem... Oooodlot - dosłownie ;3

KeThA

Ooodlot? Nie mogę się doczekać, aż będę patatać na jednorożcu w stronę zachodzącego słońca. XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ja co piątek patatajam na jednorożcu - w zwykłe dni tygodnia to na zwykłym rumaku tylko :(

KeThA

Też kcem jednorożca :D
Rumak? O kimś mi to przypomniało... XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Nie wiem o kim mówisz!x D

KeThA

Hahaha XD O tymże, co nas wykiwał ze zdjątkiem, niby to moim bracie, com z nim się nie widziałam XD
Ogranicz cukier puder, bo szwagra już nie pamiętasz XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

to był sarkazm, skarbie. Ja Wam od początku żem mówiła, iż to człowiek nie jest ten za którego się podaje xD

KeThA

Ależ ja wiem, że to sarkazm. Staram się być lepszą aktorką niż Sebek, i chyba mi się udało, bo także nie wyczułaś ironii w mojej wypowiedzi. Sukces! XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

SAKCES xd

julia_555

Też życze Ci wszystkiego najlepszego;) Dużo Fede i Naxi w 3 sezonie Violetty:). Masz świetnego bloga , jeden z moich ulubionych<3 Pewnie mnie nie kojarzysz, jestem tu dopiero od niedawna.

ocenił(a) serial na 3
Gosia1_7

Ja tam kojarzę wszystkich :) Widziałam Cię kilka razy na tym forum. Dziękuję za życzenia <3
Cieszę się, że blog się podoba ;3

użytkownik usunięty
julia_555

Spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze. :)

ocenił(a) serial na 3

Dziękuję Ci bardzo :D

julia_555

Miałam założyć temat :C
Kochana Sarrro! Życzę Ci wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz, szczęścia z Ruggero, zdrówka, uśmiechu na twarzy i co tam byś jeszcze sobie zapragneła <3333

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Wszyscy by tylko tematy zakładali *.*
Dzięuję, dziękuję, dziękuję Justynko <333

julia_555

Saro,wszystkiego najlepszego, zdrowia,radości, cierpliwości, rozwijania pasji oraz talentów oraz spełnienia marzeń. I przede wszystkim dużo Ruggera!

ocenił(a) serial na 3
slicznoscyzciebie

Owww, Rugga nigdy za dużo ;3 Dziękuję!

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń <3 Niczego lepszego nie wymyślę.
Dzisiaj są też urodziny przyjaciółki mojej siostry, ale zbieg okoliczności xD

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Dziękuję córeczko <3

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Że też możesz się w tym połapać, ja nie wiem kim jestem i dla kogo xD

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Własnej matki nie pamiętasz? :(
https://imageshack.com/i/m9qbqtp --> może być pomocne :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Mamę pamiętam, tatę też, ale rodzeństwa już nie xD
Dziękiiii, nie wiedziałam że w moich żyłam płynie krew Leomasa

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Ekhem... Tak, tak, płynie xD Leómas zawsze spoko.
No, to teraz już wiesz kto jest Twoim rodzeństwem :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Dowiedziałam się wiele rzeczy o swojej rodzinie. Dobrze jest znać swoje pochodzenie.

KeThA

Kecia, nasza rodzinka się rozrosła, pamiętasz? Zielona ma męża, a ja mam syna XD