Która z nich jest nich jest najwredniejsza? Która z nich jest najbardziej bezczelna? Która jest największą kłamczuchą? A która jest wg was najbar-dziej denerwująca? Moim zdaniem, najbardziej bezczelna jest Angie, którą uważam również za największą kłamczuchę. Najwredniejsza jest zdecy-dowanie Ludmiła. Natomiast najbardziej denerwuje mnie oczywiście Violka. A więc gdybyście mieli wymienić po kolei, od najgorszej do najlepszej, to jak by to wyglądało? Wg mnie:
1. Angie
2. Ludmiła
3. Violetta
Co sądzicie?
Dałbyś już spokój. To się robi denerwujące. Idź lepiej Caroli Roca stronę na FB polub.
Dokładnie ... Te tematy stają się powoli nudne i w każdych z nich porównujesz Angie do tych najgorszych, a to nam się nie podoba... ;P
Najwidoczniej mam powody. :P No ale ok, jeśli tak bardzo wam to przeszkadza, to już nie będę. ;)
Violka jest najwredniejsza , najbardziej denerwująca i ... nie chce mi się dalej wymieniać.
Ludmi bardzo lubię, Angie też dość;)
Chodziło mi o to, żebyś wymieniła je po kolei, od najgorszej do najlepszej, a nie tak jak to zrobiłaś.
ile tematów jeszcze dodasz? 200?500? Ciekawa jestem. ;D
1.Violetta
2. Ludmiła
3.Violetta
Jeszcze około 15 tematów mi zostało. Nie, nie żartuję. :)
Chodziło mi o to, żebyś wymieniła je po kolei, od najgorszej do najlepszej, a nie tak jak to zrobiłaś.
Czyli według własnej opinii. Nie napisałam tak, bo większość tak uważa tylko JA tak twierdzę. :)
Muszę powiedzieć, że u mnie chyba we wszystkich wymienionych przez Ciebie punktach przoduje Violka.
PS. A mi nie przeszkadzają te Twoje tematy. W końcu każdy ma prawo się wypowiedzieć.
Chodziło mi o to, żebyś wymieniła je po kolei, od najgorszej do najlepszej. Tak trudno przeczytać ostatnie zdanie? :D
Dziękuję. :)
Chodziło mi o to, żebyś wymieniła je po kolei, od najgorszej do najlepszej. Tak trudno przeczytać ostatnie zdanie? :D
Trudno ja jestem byłam i będę roztrzepana to w takim razie
1. Violetta
2. Ludmiła
3 Angie
Ludzie, co wam te tematy przeszkadzają? Są przynajmniej sensowne i na temat, a nie jak kiedyś dwadzieścia tematów Sebka pt. "Limbre soy za 10... 9... 8...".
No. :D
Właśnie, że Ludmiła do najbardziej kłamliwych nie należy. Ona wali prawdę prosto w oczy, ciężko o bardziej szczerą osobę. xD Angie jest wkurzająca, jak wspominałam, tylko w kontaktach z Germanem i Violką, co kolejny raz potwierdza, że to panna Castillo jest źródłem wszelkiego zła na tym świecie. Toteż ranking prezentował by się mniej więcej tak:
1. Violka.
2. Violka.
3. Violka.
Fajnie! Chwila po ślubie, a ty już mi mówisz, co mam robić. xD
Przecież wiem, o co ci chodziło. Violka, Ludmiła, Angie. LEPIEJ?
Biedna :( Ale na poprawiny przyjdziesz? Zresztą, wiadomo, że przyjdziesz. Jestem twoją matką. xD
No pewnie, budzę się niczym Violka ze szminką na ustach i idealnie ułożonymi włosami. Zwłaszcza, że mój pies mnie budzi wskakiwaniem na głowę.
Dowiedziałam się, że zaczęłam gadać przez sen coś w stylu:
"Cicho! Uśmiecham się do kamery u Lu w domu, w końcu jest bogata!" xD
Również nie rozumiem oburzenia zakładanymi tematami :D
Zgadzam sie z Zuzką, iż Ludmiła oszustką akurat nie jest aż tak bardzo. Ona kręci, knuje, ale kłamać... Raczej zataja prawdę :D Chociaż jest też bezczelna: http://www.youtube.com/watch?v=yzZO8banCZs&src_vid=C3wQtQILivo&feature=iv&annota tion_id=annotation_2597285567
Może posłuchałabym sobie więcej, ale nie, ona musi rozwalić nuty. Co za bicz.
We wszystkich konkurencjach wygrywa Violka :D
Taaak, miałam z tym pewne problemy, przyznam. No dobra, amsz:
1. VIOLKA
2. Ludmiła
3. Enszi