Jak tu ją nie kochać? Jest taka cudowna, naturalna, jej śpiew wycisza i przynosi ukojenie. gra tak dobrze,ze jak płacze to ja też, jak się śmieje to ja również. Powinnam brać z niej przykład: chodzić na wysokich obcasach, nakładać pół tapety na ryj, wtedy może byłabym równie piękna jak ona. I otwierać paszczę na zdjęciach i jak denszę.
Wątpię. Ja i moje siostry czytałyśmy w wieku 6 lat, więc mowinny takie dziewczynki także chodzić. ;)
Wiesz, ja uczyłem się czytać już przed nauką czytania w szkole, a mimo to na filmy z napisami nie chodziłem ;p
Cande w HD na wielkim ekranie! I Diego dla Ciebie! xD
Prawdopodobnie też coś z jej urodzin, a ty się nie wybierasz! :D
Obawiam się tylko, że jesteś jedynym z tego forum, który wybiera się na koncert. :D
Nie :D Ja się wybieram ze Skai xD Kislowa, Agi, Szyszka, Violetta_Stoessel i może ktos jeszcze też idą :D
A Sara wie, że idziesz ze Skai? Na dwa fronty uderzasz, jak twoja Violetta? Oj, Sebek... ^^
Nosz kurde, miałam to Sebastianowi napisać do odpowiedzi wyżej xD Mój błąd, pardon.
No widzisz, po prostu ten człowiek nie potrafi dobierać argumentów xD
Się tak nie jaraj, bo nie mam przy sobie gasnicy.
U mnie w szkole dzisiaj rozwalili gaśnicę drzwiami, dziwni ludzie mnie otaczają.
Dobre uzasadnienie, prawie mnie przekonałaś, żeby się wybrać do kina. Szkoda, że nie mam kina w mieście ani kasy na bilet. :D
A ja myślałam, że to mnie ludzie dziwni otaczaja, bo moi zacni koledzy grali w Ping-ponga. Zeszytami. Z plecakiem zamiast siatki. Na podłodze. Na środku korytarza. I wrzeszczeli do siebie xD
Nooo, zawsze możesz pojechać sobie do... nie wiem, gdzie tam sobie możesz pojechać :D A ja mam kasę w teorii, ale szkoda mi. Żałosna imitacja koncertu ze skaczącą Tinkeczka po scenie - JEJ!
To je patologia, a nie szkoła ^^ Ale nie. Byly egzaminy, nauczyciele na nich, nie zwracali na nas uwagi.
A u mnie normalna szkoła niestety, nic ciekawego się nie dzieje :(
No może prócz zazdrości chłopaków o to, że ich dziewczyny się do siebie przytulają. U Ciebie i tak fajniej ;D
Do Częstochowy mam najbliżej. :D Zainwestowałam pieniądze w gitarę, ciekawe na ile starczy mi zapału do nauki...