Wraz z przyjaciółmi chcielibyśmy zrobić FanDubbing 1 odcinka 3 sezonu Violetty. Poszukujemy osób do ról Violetty, Nati, Camili, Marco, Diego, Ramalo czy innych. Potrzebujemy także osób które ładnie śpiewają (ponieważ będziemy dubbingować piosenki). Poszukujemy także osób do pomocy przy tłumaczeniu z hiszpańskiego czy włoskich napisów. Jeżeli jesteś chetny, chcesz spróbować w dubbingu czy wesprzeć projekt to zgłoszenia na gg 41775782 LUB 42420219 lub na emaile xkajot@gmail.com lub pw2@onet.pl.
Mogę być Ludmiłą. xD Jeszcze się okaże, że nasza wersja będzie lepsza od oryginalnego polskiego dubbingu XD
Hahaha oczywiście, zadzwonią do nas z disnay channel i poproszą żebyśmy dubbingowały cały 3 sezon xD
W sensie, że zaśpiewać? :D (moje nieogarnięcie) Jasne, mogę coś podesłać, jeżeli mi się uda. :) Chodzi mi chyba tu bardziej o śpiew, bo o podkładanie głosu - to nie dla mnie, chyba mi nie wychodzi. xd
v-ldub.blogspot.com --- informację będą się pojawiać na blogu ale możecie nadal się tutaj pytać, wypowiadać itp. xd