PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Violetta

ocenił(a) serial na 10

Violetta mnie już powoli że muszę powiedzieć wkur*******wia,. Jak ta kretynka mogła uwierzyć swojemu Diegusiowi. Przecież Diega zbyt długo nie zna. A Leona zna i wie jaki on jest. No i wogule te jej miny. Jak bym w tym serialu była to bym jej dała liścia w twarz za to jak rani Leona. Zaczyna mnie już to nudzić. Kiedy oni w końcu będą razem.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Ale dlaczego ma wierzyć Leonowi, a nie swojemu chłopakowi?

MagdaJulka

zgadzam się, przeciez to jej chłopak czyli mu ufa to naturalne ze uwierzyła mu a nie Leonowi

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I właśnie nie mogę zrozumieć, dlaczego wszyscy się wkurzają na nią i mówią, że jest głupia. Jej były zniszczył gitarę jej chłopaka, to naturalne, że się wkurzy.

MagdaJulka

tak to była jedna z nielicznych sytuacji w których Violetta zachowała się normalnie i mnie nie wkurzyła.
to by było dziwne jest z Diegiem i co miała bronić swojego byłego? tym bardziej że weszła w takim momencie że wszystko wskazywało na to ze Leon zniszczył tą gitare

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie wiem, dobra była Olga jak myślałam, że Matias jest chory, a on tylko zakochany albo Mati chciał by go aresztowała ta jego ukochana.

MagdaJulka

podryw Matiasa byl dobry xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jestem "SZALONA". Napisałam do Martina Sabana na twitterze, że zniszczyli Marcescę XDDD

MagdaJulka

jestes genialna! :D bardzo słusznie ze napisałas, niech wie ze jest gnojem i zniszczyl jedna z najlepszych par w serialu!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, ale i tak pewnie nie zauważy. Przydałaby się jakaś akcja pod tytułem zniszczyliście Marcescę ;)

MagdaJulka

no przydałaby się, mają szczęście, że jeszcze jest Femiła, bo innaczej to juz wgl bym znienawidziła twórcow.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

EEe tam. I tak ich shejtuje, ale to później.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiem że to jej chłopak. Ale wkurzać mnie to już zaczyna bo ciągną to i ciągną tyle już odcinków minęło a oni nadal nie są razem

sara637

a jak mają byc razem jak oboje to kretyni!
Leon kocha Viole a jest z Larą, a Viola robi tak samo tylko ze z Diegiem

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tu się z Tobą zgodzę. Po co on wogule jest z tą Larą?

sara637

wkurza mnie tylko tym Leon, zrobili z niego drugą Viole!
po co być z kims jak jest sie zakochanym w kims inny? Lara tylko cierpi

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Właśnie. Tylko ja rani

sara637

Spokojnie zjedz snickersa :-D

Izzie_

Najlepiej działa mleko.

ocenił(a) serial na 10
Luu___4

Nie, bo woda.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No właśnie. Tym bardziej że Leon jej nie wierzy że ona go nie pocałowała Diego w 20(chyba) odcinku

sara637

Mnie się już znudziły problemy Violetty. Aż mi szkoda tego Diega na nią.

Luu___4

Ej czy Diego w tej scenie z tą gitarą nie ma damskiej bluzki?XD bo jam mam bardzo podobną.Nie wiem czy jam mam męską czy on damską :)

ocenił(a) serial na 3
sara637

RANI LEÓNA!!! Weź mnie nie wkurzaj!!! Już Violcia mnie tak nie wkurza - przerzuciłam się na Leóna. Toż to gnój jeden, idiota i kretyn, nie znoszę tej postaci! Okłamuje dziewczynę, mówi jej, że mu na niej zależy - napisałąbym , co jeszcze o nim myślę ALE postanowiłam wyrażać się kulturalnie. Amen.

Wiem, że to nie na temat, ale León jest takim idiotą, że bym go w co innego wrobiła bez problemu. I byłby spokój. Najlepiej go na Syberię wysłąć. On płaci!

ocenił(a) serial na 7
KeThA

hahaha :D Podoba mi się to zdanie : 'Toż to gnój jeden, idiota i kretyn, nie znoszę tej postaci! '
Mnie Leon wkurza od jakiegoś czasu

KeThA

tak tez znienawidziłam Leona, robią z niego takiego gnoja, ze mógłby sobie z Diegiem podać ręce, po jednych pieniądzach są.
juz wole Diegesce a Leon niech bedzie sam, a Lara kogos fajnego sobie znajdzie!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Najwyraźniej konsekwentnie psują wszystkich fajnych chłopaków serialu. Najpierw był Tomas, którego nawet polubiłam w kilku pierwszych odcinkach, a potem zrobili z niego ciamajdę. Popsuli Brodueia, potem Maxi i ten nieszczęsny pocałunek z Cami (na co on był komu, tego nie wiem), León, Marco... Jeden Fede fajny został.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zawsze zostaje Andres

wesolutkabardzo

Andres to zryty od początku xD :D

ocenił(a) serial na 4
tears_in_heaven

Fede stał się drugą Ludmi... Wolałam go w pierwszym sezonie :c

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

On tylko na początku taki był, a teraz przecież jest normalny.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

On był Ludmi, teraz jest Violką:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Czemu Fede niby jest Violką? Nie znalazł sobie jeszcze 2...
CHyba León był Ludmi, a teraz się Violką zrobił :P

KeThA

Leon jest jeszcz bardziej wkurzajająco wersja Violki !
a z Fede niech się nie próbują robić drugiej Violi!
wgl nie wiem co oni mają do jakiś chorych trójkątów miłosnych (Lara-Leon-Viola, Diego-Viola-Leon, a teraz jeszcze najgorsza Fran-Marco-Ana -.-

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A jak określisz starsze pokolenie?
Figura foremna nieskończona?
Matias(no wiem, że nie, ale co tam) - Esmeralda - German -Jade - German- Angie - Pablo - Jackie - Beto

KeThA

German ładne branie az dwa razy wymieniony ;p
Matiasa bym wykreslila ostatnio mnie urzeka swoim podrywem pani detektyw :D a nawet bez niego to jest chory wielokąt ;o
jeszcze nie zapomnij ze Angie teraz czuje cos do Jeremiasa który jest tak naprawde Germanem, do ktorego Angie tez cos czuje wiec ma dwa w jednym albo jednego w dwóch?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mówię o Leonie. Chociaż to zabrzmiało jakbym mówiła o Fede. Dobra, powiedzmy, że byłam jakaś nieogarnięta kiedy pisałam tą wypowiedź, teraz już sama nie wiem o co chodzi;)

Avanlee

tylko przez moze dwa odcineki? teraz jest tym samym kochanym Fede, a mi nawet w 2 sezonie sie bardziej podoba niz w 1

ocenił(a) serial na 2
karolina199

To ty jesteś na awatarze? Jakaś ty śliczna ;)

tears_in_heaven

no ja :> jezu dziękuje bardzo, weż bo mnie zawstydzasz, wcale nie jestem.

ocenił(a) serial na 4
karolina199

To znaczy, może już znormalniał, nie ogarniam hiszpańskiego, więc się tylko domyślam xD Ale i tak boli mnie to, że zniszczyli mojego kochanego Marco :'(