Violetta mnie już powoli że muszę powiedzieć wkur*******wia,. Jak ta kretynka mogła uwierzyć swojemu Diegusiowi. Przecież Diega zbyt długo nie zna. A Leona zna i wie jaki on jest. No i wogule te jej miny. Jak bym w tym serialu była to bym jej dała liścia w twarz za to jak rani Leona. Zaczyna mnie już to nudzić. Kiedy oni w końcu będą razem.
I właśnie nie mogę zrozumieć, dlaczego wszyscy się wkurzają na nią i mówią, że jest głupia. Jej były zniszczył gitarę jej chłopaka, to naturalne, że się wkurzy.
tak to była jedna z nielicznych sytuacji w których Violetta zachowała się normalnie i mnie nie wkurzyła.
to by było dziwne jest z Diegiem i co miała bronić swojego byłego? tym bardziej że weszła w takim momencie że wszystko wskazywało na to ze Leon zniszczył tą gitare
No właśnie wiem, dobra była Olga jak myślałam, że Matias jest chory, a on tylko zakochany albo Mati chciał by go aresztowała ta jego ukochana.
Jestem "SZALONA". Napisałam do Martina Sabana na twitterze, że zniszczyli Marcescę XDDD
jestes genialna! :D bardzo słusznie ze napisałas, niech wie ze jest gnojem i zniszczyl jedna z najlepszych par w serialu!
No, ale i tak pewnie nie zauważy. Przydałaby się jakaś akcja pod tytułem zniszczyliście Marcescę ;)
no przydałaby się, mają szczęście, że jeszcze jest Femiła, bo innaczej to juz wgl bym znienawidziła twórcow.
Wiem że to jej chłopak. Ale wkurzać mnie to już zaczyna bo ciągną to i ciągną tyle już odcinków minęło a oni nadal nie są razem
a jak mają byc razem jak oboje to kretyni!
Leon kocha Viole a jest z Larą, a Viola robi tak samo tylko ze z Diegiem
wkurza mnie tylko tym Leon, zrobili z niego drugą Viole!
po co być z kims jak jest sie zakochanym w kims inny? Lara tylko cierpi
No właśnie. Tym bardziej że Leon jej nie wierzy że ona go nie pocałowała Diego w 20(chyba) odcinku
Ej czy Diego w tej scenie z tą gitarą nie ma damskiej bluzki?XD bo jam mam bardzo podobną.Nie wiem czy jam mam męską czy on damską :)
RANI LEÓNA!!! Weź mnie nie wkurzaj!!! Już Violcia mnie tak nie wkurza - przerzuciłam się na Leóna. Toż to gnój jeden, idiota i kretyn, nie znoszę tej postaci! Okłamuje dziewczynę, mówi jej, że mu na niej zależy - napisałąbym , co jeszcze o nim myślę ALE postanowiłam wyrażać się kulturalnie. Amen.
Wiem, że to nie na temat, ale León jest takim idiotą, że bym go w co innego wrobiła bez problemu. I byłby spokój. Najlepiej go na Syberię wysłąć. On płaci!
hahaha :D Podoba mi się to zdanie : 'Toż to gnój jeden, idiota i kretyn, nie znoszę tej postaci! '
Mnie Leon wkurza od jakiegoś czasu
tak tez znienawidziłam Leona, robią z niego takiego gnoja, ze mógłby sobie z Diegiem podać ręce, po jednych pieniądzach są.
juz wole Diegesce a Leon niech bedzie sam, a Lara kogos fajnego sobie znajdzie!
Najwyraźniej konsekwentnie psują wszystkich fajnych chłopaków serialu. Najpierw był Tomas, którego nawet polubiłam w kilku pierwszych odcinkach, a potem zrobili z niego ciamajdę. Popsuli Brodueia, potem Maxi i ten nieszczęsny pocałunek z Cami (na co on był komu, tego nie wiem), León, Marco... Jeden Fede fajny został.
Czemu Fede niby jest Violką? Nie znalazł sobie jeszcze 2...
CHyba León był Ludmi, a teraz się Violką zrobił :P
Leon jest jeszcz bardziej wkurzajająco wersja Violki !
a z Fede niech się nie próbują robić drugiej Violi!
wgl nie wiem co oni mają do jakiś chorych trójkątów miłosnych (Lara-Leon-Viola, Diego-Viola-Leon, a teraz jeszcze najgorsza Fran-Marco-Ana -.-
A jak określisz starsze pokolenie?
Figura foremna nieskończona?
Matias(no wiem, że nie, ale co tam) - Esmeralda - German -Jade - German- Angie - Pablo - Jackie - Beto
German ładne branie az dwa razy wymieniony ;p
Matiasa bym wykreslila ostatnio mnie urzeka swoim podrywem pani detektyw :D a nawet bez niego to jest chory wielokąt ;o
jeszcze nie zapomnij ze Angie teraz czuje cos do Jeremiasa który jest tak naprawde Germanem, do ktorego Angie tez cos czuje wiec ma dwa w jednym albo jednego w dwóch?
Mówię o Leonie. Chociaż to zabrzmiało jakbym mówiła o Fede. Dobra, powiedzmy, że byłam jakaś nieogarnięta kiedy pisałam tą wypowiedź, teraz już sama nie wiem o co chodzi;)
tylko przez moze dwa odcineki? teraz jest tym samym kochanym Fede, a mi nawet w 2 sezonie sie bardziej podoba niz w 1