W jakiej piosence chcielibyście usłyszeć daną postać?
Violetta -
Leon -
Diego -
Ludmiła -
Francesca -
Camila -
Maxi -
Naty -
Federico -
Lena -
Andreas -
Marco -
Broadway -
Angie -
Mogę być to również duety, wykonania w grupach. =)
Nie wiem, czemu ale zawsze chciałam usłyszeć Angie w "Te creo". ;P I duet Angie i Diego w hm... jak z Violki to w np. Podemos.
I Federico w czymś z pierwszego sezonu. Np. w Tienes todo.
Naty mogłaby coś zaśpiewać w końcu... Może Algo se enciende? Albo Ser mejor.
Dalej mi się nie chce.
Najbardziej Camilę, zwłaszcza w nuestro camino z Maxim, w Libre soy, w Tienes todo i ogólnie- we wszystkim <3
Nie podoba mi się "Nuestro Camino", ale w ich wykonaniu mogłoby wyjść nieźle. :)
Chciałabym usłyszeć każdą piosenkę w duecie Fede - Lena, oni genialnie razem brzmią. I samego Maxiego, np. w "Cuando me voy", bo jemu nie pozwalają za wiele śpiewać, a jest świetny. I chciałabym usłyszeć trochę więcej Angie, najlepiej zastąpić nią Violkę. I może Fran w duecie z Leónem, chociażby w "Podemos".
Może teraz ja się wypowiem, hę? =)
Otóż, chciałabym usłyszeć duet Naty - Maxi. Może "Tienes todo"?
Poza tym Ludmiłę i Diego w "Podemos", Camilę i Maxi'ego w "Ahi Estare".
Samą Francescę w "Tienes el talento", a Federico i Lenę w "Yo soy asi". XD
Fran i Fede w "Yo soy asi" po prostu czuję że to idealna piosenka dla ich głosów :D
Diego i Cami w "Habla si puedes", jedna z nielicznych piosenek w których lubie Cami, mogłoby im wyjść :D no mo ze Veo Veo też by obleciało
Fran i Leona w "Podemos" za każdym razem jak ego słuchałam miałam ochote zastąpić glos Violki, Francescą :p
no i Fran w jakiś bardziej jazz'owych aranżacjach jak "Voe veo" z 1 sezonu :D
Ludmi w jakiś akustycznych wersjach z samą gitarą, jej głos pasuje do takich klimatów :D
I troche więcej śpiewającej Angie bo lubie jej głos bardziej niż jej całą postac ;p