Kaboom! Kto oglądał dzisiejszy odcinek i powrót Angie? :D "Vilu!", a wszystkim kopary opadły XD
AAAA :D To jest ten moment, w którym mogę powiedzieć wszystkim, którzy wątpili w powrót Angeles "I co? Łyso wam?" XD
Ona wróciła, Boże, nareszcie! Patrz, hehe. http://ask.fm/officialVIOLETTApl/answer/114957101142
I tak większości nie rozumiem z tego co mówią, ale chyba zacznę oglądać. <3 Świetnie, że wróciła.
Wgl takiego w miarę szybkiego powrotu Angie się nie spodziewałam ;p wgl już tak jakoś przywykłam do Violetty bez niej xD
I wydaje mi się albo strasznie wyładniała :D nie wiem czy to kwestia inne charakteryzacji w serialu, ale teraz nawet mi się podoba :p
Ja cały czas na nią czekałam, jeszcze miałam przetłumaczyć scenkę jak wróciła, bo taka zadowolona byłam, a ona ttylko 'Viluu' hahaha. Chociaż nie wiem czy to nie było tak, że przypadkiem się spotkali, bo chyba by nie wróciła jak są na wycieczce w Hiszpanii
Na sto procent to miało by przypadkowe spotkanie ;p dość duży zbieg okoliczności ale temu sezonowy nie brak gorszych luk..
Poza tym nie wbijałaby się specjalnie na rodzinno-romantyczny weekendzik Germiego ;p
no, będzie w tym odcinku i ciekawe na ile znowu zniknie albo wróci, bo będzie o niego zazdrosna ; )
Ja bym chciała, żeby już Germana sobie z głowy wybiła.
Jak on też na jej widok sobie nagle przypomni, że ją w sumie jednak kocha, to umre -.-
Zresztą Pablo ma znów zarost i jest znów przystojny ! :D więc wciąż licze na Pablangie :>
Ja cały czas byłam za Germangie xD ale teraz ta Priscila mi pasuje ; > Ale wcale się nie zdziwię jak znowu mu ślub nie wypali ale z Angie też nie będzie hahha
Priss tez mi pasuje do Germiego, wiekowo przedewszystkim ;) no i nie jest siotra jego zmarlej żony! Ale mam nadzieje, ze bedzie lepsza matką dla Ludmily, bo narazie strasznie mnie tym wkurza i jej nie lubie. Ale i tak jestem za Prismanem ;p
mnie Ludmiła wkurza jak zawsze xd zresztą Wiolka też ma jakiś problem z tym, że są razem
Zgadzam sie z Toba. Angie powinna byc z Pablo lub jakims innym, ale niech sie w koncu przestanie wtracac w zycie uczuciiwe Germana. Dlaczego na sile chca ich zeswatac ? Violetta tak bardzo by nie ucierpiala z inna macocha, à Pric jest bardzo fajna i odpowiednia dla jej ojca. Ogolnie to niezly byl pomysl polaczyc z nim matke Ludmili. Ja nie rozumiem tych wszystkich fanow Germangie...
Ja liczyłam, że z Fede zrobią przyrodniego brata Violki ;p w sumie oni i tak już mają taką relacje.
Ale na mamę Ludmi to bym nie wpadła ;o ja lubię to Pris z Germanem, ale wkurza mnie jaka jest dla córki, bez jaj jaka matka straszy córke wysłaniem do Afryki? o.O
A Angie nawet może się wyleczyła nieco (tak myślę po ostatnim odcinku) byle znów Germanowi nie jebło co -.- bo on to ma jakąś dwubiegunowość kij wie co, ale mnie wkurza. Zakochuje się co chwila po czym sobie przypomina jeszcze o Angie
Heh, tak sobie pomyslalam,ze gdyby Angie okazala sie matka Fede to nie byloby wcale takiego zdziwienia ;)
To w koncu Violetta, tutaj wszystko jest mozliwe ! Ale ja lubie ich relacje. Czesto mysle o nich jak o takim slodkim rodzenstwie. Pris moze nie jest doskonala,ale zapewne pod koniec serialu zmieni nastawienie do Lu i bedzie miodzio jak z poprzednimi.
No Fede i Violetta mają jedną z lepszych przyjaźni w tym serialu o dziwo, bo on jako jedyny nie tylko słucha Violetty ale czasem to ona slucha jego ;p
hhahaha xD nie nie Angie jako mama Fede to już by było gorsze niż Moda na sukces ;p
Mówiła, że Ramallo jej powiedział, że tam będą i przyjechała, aby się z nimi spotkać.
Angie nigdy nie była moją ulubioną postacią, aczkolwiek lubiłam ją i cieszę się, że wróciła tak szybko. ^ ^
o mój Odynie. w dalszym ciągu w to nie wierzę. *u* ♥ AngieAngieAngieAngieAngie. <333333333333333333 płaczę. *w*