PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1 Będzie szpieg Esmeralda
2 Wioletta będzie z Leonem do pocałunku z Diego(wydaję mi się że upozorowanego)
3 Leon będzie miał romans z Lara bo się do niej uśmiechał gdy śpiewał i się całowali,ale to właściwie nie romans,bo Leon chodzi z nią po rozstaniu się z Violą
4 Leon zrozumie że Lara nie jest tą jedyną
5.Diego knuje z Ludmiłą jak rozdzielić Leona i Violę
6 Violetta zaczyna chodzić z Diego lecz po pewnym czasie dowiaduje się o jego spiskowaniu z Ludmiłą i z nim zrywa,on mówi że ją kocha,co jest szczere Viola mu nie wieży
7 Fran jest z Marco nowym uczniem studia ale zaczyna coś czuć do Fede(który wyjechał do kraju ale ma przyjechać)
8 Ludmiła poznaje jakiegoś chłopaka,w którym się naprawdę zakochuje wyjawia mu swoją historię swoje smutne i ponure dzieciństwo przez co je taka chamska Całują się
9 Violetta ma być z Leonem od chyba 60/70 odcinka,od tego momentu ma być dużo przytulasów i całusów
10 German ma udawać najpierw sprzedawcę jabłek w karmelu by dowiedzieć się więcej o Violi,a później ma udawać nauczyciele w Studio
11 Studio 21 ma zmienić nazwę na Studio On Beat
12 Ma też przybyć nowa nauczycielka która(nie jestem pewna)zauroczy Beto
13 Marotti nie znika z serialu
14 Pojawia się nowa czołówka

ocenił(a) serial na 10
lokil

Po pierwsze skąd wytrzasnęłaś takie informacje?
Nie mówię jeszcze o tym, że są to akurat te, ponieważ wiele osób o nich mówi, ale potwierdzone one nie są i nie były, i coś wątpię w uczucie Fran do Federico.
14. Jaka nowa czołówka? Jest stara i to nawet teraz straszliwie niedopasowana.
12. Już dawno przybyła, chyba wszyscy o tym wiedzą, było o tym wszystkim masa tematów, więc po co zakładać kolejny? Nazywa się Jackie i uczy tańca.
11. To się nazywa odkrycie.
10. Już udaję. Nie trzeba pisać informacji o 2 SEZONIE PIERWSZE CZĘŚCI, PONIEWAŻ SĄ ONE JUŻ POWSZECHNIE ZNANE! Jak się nie mylę jest to Jeremias Castelli (tak trudno się domyślić, że to on, tak w ogóle? :o)
9. Informacja ciągle powtarzana, ciągle, ciągle, ale TAKŻE NIEPOTWIERDZONA. ŻADNA Z IFORMACJII DOTYCZĄCYCH 2CZ. DRUGIEGO SEZONU NIE JEST POTWIERDZONA!
8. Tak mówią, ale także nie jest to wiadome, więc lepiej nie roznosić plotek, mówiąc, że to prawda. ;)
7. WĄTPIĘ W TO.
6. wierzy*, błagam cię! Od "wiara". Od razu tu wspomnę - mogłabyś układać sensowne zdania, a nie "co jest szczere Viola mu [..]". Znaki interpunkcyjne! Proszę! Błagam! Tego też niestety dowiedzieć się będziemy mogli dzisiaj około północy, jeśli będzie jakaś dobra stronka, która zdąży wrzucić.
5. To ma być, czy już było według Ciebie, bo się gubię w tych informacjach.
4. A kiedyś mówił, że jest? xD
3. Także było. Może oddzielaj od siebie informacje o tym, co już było i tym, czego jeszcze nie było. Bo ja już nie wiem, co mam uznawać za plotki, a co za po prostu niepoprawność.
2. Violetta! To nie jest polskie imię! Pocałunek był w 20 odcinku i także wszyscy wiedzą jak akcja przebiegła dalej. Aż nie chcę mi się o tym pisać!
1. O tym wiedzieliśmy dużo czasu przed początkiem sezonu.

No to tyle. Macie szansę zobaczyć wypowiedzi genialnej Julii, bo zazwyczaj to Magda tu piszę. <3

Pozdrawiam i życzę odróżniania tego, co już było, od tego, na co musimy jeszcze poczekać, jak i przepraszam za złe rozmieszczenia przecinków, jeśli ktoś jakieś zauważy, bo ostatnio zaczęłam je częściej dawać, gdyż pani od polskiego zawsze widziała gdzieś przecinek, gdzie ja go nie wstawiłam! Nie jest to moja mocna strona. Oraz jak najmilej spędzonych wakacji!
Ach, te moje rozpisywanie się w pozdrowieniach!

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

14 Jest nowa czołówka Wpisz na youtube np Violetta 2 Capitulo 21
12 Sory nie widziałam żadnego tematu o niej
11 Starałam się napisać wszystko co wiem
10 No ale ktoś może nie ogląda Violetty po Hiszpańsku
8 Wydaję mi się to prawdopodobne poza tym są zdjęcia
6 Tak,mój błąd pisałam to na szybko,a nie ma znaków,bo myślałam że ten dziwny komunikat jest przez nie
4 Gdy podczas bycia z Larą myślał o Violi
3 Wszystko było
2 Znów mój błąd,pisałam to na szybko.Piszę to dla osób które nie oglądały 2 sezonu po Hiszpańsku
1 Są osoby które nie wiedzą kto to Esmeralda.

Pozdrawiam

lokil

Nowa czołówka?!Błągam,tyle tylko że wcisnęli Diego zamiast Tomasa i to ma być nowa czołówka?

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

No teraz to mam ochotę się walnąć w łeb xD Tyle błędów zrobiłam xD

użytkownik usunięty
lokil

o.O